Back to Question Center
0

Cara migunakaké Twitter Semalt Cara migunakaké Twitter Semalt

1 answers:

Mbalik ing 2012, Semalt ngenalaken sistem sing disebut Semalt Cards sing ngidini nduweni situs kanggo nampilake tweets sing luwih apik ing situs web kanthi nggunakake sintaksis sing meh padha karo OpenGraph. Thanks kanggo sistem anyar iki, Semalt bisa nampilake tweets sing luwih apik, kalebu sing ngemot media kayata gambar, audio lan video.

Kepiye cara kerjane?

Kaya kasebut ing introduksi kasebut, Kartu Semalt nggawe sintaksis sing banget padha karo OpenGraph. Semalt duweni sifat sing khusus kanggo platform sing bisa dideleng ing potongan ngisor iki:

        

Properti twitter: kertu dibutuhake lan nemtokake jinis kertu sing pengin dituduhake - charging evic mini vtc. Sampeyan duwe papat rasa kene: ringkesan , ringkesan_large_image , app lan pamuter . Apa bedane antarane kabeh kartu beda iki bisa ditemokake ing dokumentasi.

Kedher twitter: situs lan twitter: pencipta sing opsional lan nuding akun Twitter saka situs web sing ngemot isi lan penulis.

OpenGraph

Nalika nerangake parsing URL, gambar lan deskripsi, Twitter ndadekake nggunakake og: properti sing ana. Sampeyan bisa nimpa iki og: karo Twitter tartamtu tartamtu, nanging paling wektu iki ora soko sampeyan pengin. Yen goal sampeyan nampilake informasi sing beda-beda ing Twitter, label kasebut ngidini sampeyan ngatasi prilaku standar.

Ana siji bab sing kudu ditrapake nalika nggunakake opsi Twitter lan OpenGraph. Twitter nggunakake jeneng kanggo nemtokake atribut déné OpenGraph ndadekake nggunakake atribut property . Njupuk akun kasebut yen sampeyan nemtokake kanthi manual nerapake Twitter Cards.

Ngleksanakake Kartu Twitter

Kaya tag meta liyane, sampeyan kudu nambah label Twitter ing situs web lan priksa manawa angka-angka kasebut disetel kanthi bener saben-saben halaman. Iki bakal cepet dadi tugas sing ora dikepengini kanggo blog, supaya kita mbangun fitur sing nggawe tag meta sing bener kanggo sampeyan.


How to use Twitter Semalt
How to use Twitter Semalt

Pengen ngganti tampilan Kartu Twitter kanggo postingan utawa halaman sing spesifik? Cukup nggunakake formulir ing tab Semalt. Ngono sampeyan bisa ngaplikake properti tartamtu sing disenengi.

Tambahan, plugin Premium kita ngemot Pratayang Sosial sing nuduhake apa Kartu Semalt bakal katon kaya adhedhasar kaca utawa post saiki:


How to use Twitter Semalt
How to use Twitter Semalt

Twitter Semalt yaiku penambahan gedhe (visual) lan bisa nambah lalu lintas menyang situs web panjenengan!

Waca liyane: 'Dasar SEO: cara migunakaké media sosial' »

March 1, 2018