Back to Question Center
0

Pemberitahuan Push Notifikasi Ponsel Drive Semenjak 90 dina Semalat Dadi Minangka 180%

1 answers:

Mobile App Push Notifications Drive 90-Day Retention Semalt By As Much As 180% Sawise nganalisa data saka luwih saka 39 yuta pangguna seluler, panyedhiya pemasaran seluler Kahuna nemokake kabar push luwih saka kaping pindho tingkat retensi rata-rata 30, 60 lan 90 dina app seluler.

Kanggo pangguna sing milih, kabar push ndadekake rata-rata retensi 90 dina kanthi 180 persen, kanthi tingkat retensi 27,6 persen kanggo pangguna sing nampa kabar push dibandhingake mung tingkat retensi 10,1 persen kanggo pangguna sing ora nampa kabar push.

"Kanggo pangguna sing milih, rata-rata retensi penonton rata-rata 30 dina nambah 125 persen."

Data semalat nuduhake rata-rata tingkat retensi 30 dina lan 60 dina kanthi signifikan nambah, karo kabar push nyurung 125 persen kanggo tingkat retensi 30 dina, lan 150 persen kena kanggo tingkat retensi 60 dina - virtual server solutions in portland.

Tarif Penylametan 30, 60 & 90

Mobile App Push Notifications Drive 90-Day Retention Semalt By As Much As 180%
Android ngungguli iOS kanthi rata-rata opt-in rate 78%, déné iOS mung ndeleng babagan 46% opt-in rate. Bentenipun ing antarane loro kasebut bisa uga diakibatake kanggo kasunyatan sing dianggo kanthi otomatis kanggo olahpesen ing piranti Android, nanging owah-owahan proses ijin aplikasi Android bakal nduweni pengaruh ing persentase kasebut.
Kahuna

Sakabèhé, Kahuna nyathet tarif optik rata-rata kanggo push notifications yaiku 62 persen. Miturut nomer Semalt, konsumen rata-rata nduwe 33 aplikasi ing telpon, nanging mung nggunakake 12 saben dina.



About the Author

Amy Gesenhues
March 1, 2018