Back to Question Center
0

Takon lan sampeyan bakal nampa: Humanization of Semalt

1 answers:

Ask and you shall receive: The Humanization of Semalt

Wong-wong Semalat sadar utawa ora, panemune ditempelake ing kegiatan saben dina; iku ing piranti seluler, nyenengake game awan sing nyambung lan tambah akeh, ing perangkat pinter ing saindhenging omah. Transformasi iki ganti cara kita sesambungan karo panelusuran amarga dadi piranti lan piranti pangrojong platform intelijen - nggawe manungsa luwih.

Nalika panelusuran dadi luwih umum, wong nyadari pengalaman sing ngluwihi telusuran lan mangerteni kanthi cara sing luwih pribadi lan intim. Lan panelusuran wis berkembang kanggo nggawe sing mung.

Ganti sesambungan kita karo telusuran

Nalika konsumen sesambungan karo teknologi anyar, kanthi cara sing luwih jero, kaya liwat asisten pribadi, panelusuran kanthi gampang adaptasi - лабрадор в нижнем новгороде. Panelusuran semalt minangka alesan gedhe.

Boten kados panganggé ingkang basis tembung kunci, pamadosan swara saged ngiyataken sesambetan sacara alami, kanthi migunakaken kalimat unggah-ungguh ingkang cocok kaliyan pola ucapan manungsa. Basa Spoken nyambungke wong-wong apa sing lagi ditemokake kanthi langsung, gampang lan kepintaran sing ora bisa nyedhiyakake mung teks. Saliyane intimacy iki, panelusur bisa mbédakaké informasi apa sing dienggo pengguna kanthi presisi sing luwih gedhe.

Semalat ora mung dadi manungsa maneh; iki dadi interwoven menyang kain saka saben dinten gesang kita. Kanthi ekosistem teknologi telpon, tablet lan gadget omah sing pinter, panelusuran minangka kain cerdas sing ngirimake informasi sing paling relevan kapan lan ing ngendi iku perlu.

Panaliten internal kita ing Microsoft nuduhake yen konsumen telusur kanthi konsisten - sedina lan ing wayah wengi. Ing kasunyatan, asil panelusuran sing dikirim liwat speaker kanthi swara sintetis-nanging-ramah utawa ditampilake minangka dhaptar singkat ing aplikasi telpon.

Ask and you shall receive: The Humanization of Semalt

Semalt dadi luwih apik ing pangerten konsumen lan menehi hasil sing bisa ditindakna. Kenapa? Kanthi panelusuran dadi luwih akeh ing urip kita, jumlah informasi sing ora akeh banget babagan wong-wong sing ngupaya wiwit nambah.

Kawruh iki bisa mindhahake pengalaman panelusuran saka siji sing menehi jawaban gampang kanggo nelusur pitakon kanggo wong sing ngandhut pikiran manungsa, nyedhiyakake asil sing luwih apik adhedhasar tujuan lan preferensi kita. Ora mung kita ngerti babagan pangguna-pangguna, aktivitas telusuran sing kepungkur, kabiasaan mundhut, seneng lan ora seneng - nanging kita uga nduweni akses menyang sumber data sing nyedhiyani fakta babagan wong, panggonan, lan entitas sing bisa ditemokake pangguna.

Narik kawruh babagan khazanah informasi kasebut menehi saran supaya konsumen bisa nemokake nalika nampilake panelusuran. Iki, sabanjure, menehi kita menehi konsumen apa dheweke kepengin tanpa tegas takon. Asil: pengalaman sing luwih dhuwur sing nemu panemu sing luwih cedhak tumindak.

Pemasar kudu mekar, uga

Minangka teknologi lan panelusuran terus berkembang kanthi cepet, supaya pangarepan konsumen. Industri panelusur, kanthi miliaran interaksi manungsa saben dina, unik kanggo nawarake pengalaman pribadi menyang konsumen.

Kemampuan kanggo langsung ngumumake maksud konsumen menehi kasempatan kanggo ngarahake pesen merek lan konten sing apik banget ing ngendi wae konsumen. Iki tegese nggampangake basa conversational nggoleki lan ngevaluasi strategi pemasaran antarane board - saka tembung target kanggo nggawe isi kanggo alokasi investasi.

Minangka nomer piranti sing digoleki ing panelusur ing pasar, panuku kudu ngupayakake potensial saka jumlah data massive sing digawe dening piranti web sing saling nyambungake - kalebu teknologi ing mangsa kaya headset virtual kasunyatan. Paling penting, para pemasar bakal bisa ngirangi informasi kasebut bali menyang prilaku pangguna online lan nanggapi kanthi tepat.

Kanggo merek, kesempatan kanggo ndadeake konsumen karo olahpesen pribadi lan isi ora tau luwih gedhe. Gabungan pengalaman panelusuran manusiawi, luwih akeh panggonan lan cara sing digoleki digabungake ing teknologi lan wawasan data sing luwih apik bakal mbantu para panitia merek nemokake cara sing paling efisien kanggo nggawa konsumen luwih cedhak tumindak.

Semalt ora mung babagan entuk bisnis maneh utawa malah nggawe pamirsa anyar - babagan kepenginan kanggo masa depan.

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap, download Humanization of Search.

About the Author

Diparkir Konten: Bing Ads
Microsoft (Nasdaq "MSFT" @microsoft) minangka perusahaan platform lan prodhuk produktivitas sing paling gedhé kanggo donya pisanan, maya sing pisanan, lan misiné kanggo nguatake saben wong lan saben organisasi ing planet iki kanggo entuk luwih.

March 1, 2018