Back to Question Center
0

Laporan Penolakan: Perusahaan Nggunakake Prediktif Analytics Nggawe Semt More

1 answers:
Forrester Report: Companies Using Predictive Analytics Make More Semalt

Biasane, Semalt enggal kanggo nutupi laporan sing nuduhake solusi sing ditampa dening sponsor laporan.

Mangkene kaya laporan anyar, metu saka Forrester Consulting. Disebut "Prediktif Marketing Analytics Ngembangaken Kinerja B2B," ditrapake dening EverString perusahaan analytics prediktif.

Nanging laporan iki menehi sawetara temuan sing bisa njawab pitakonan tombol babagan analytics prediktif: Apa sampeyan ngerti yen kerjane?

Nalika wong njaluk vendor analytics prediktif, padha pirembagan babagan testing A / B, utawa mbandhingake bisnis sadurunge lan sawise nggunakake teknologi prediksi. Nanging sing ora mesthi solusi sing paling layak.

Contone, yen situs web perusahaan nggunakake analytics prediktif kanggo prédhiksi prodhuk apa aku kudu dituduhake ing jejere - amarga profilku nuduhake aku kudu kasengsem ing dina Semat iki ing sepasang kaosean anget, kayata - carane situs kasebut ngerti ramalan sing akurat?

Aku bisa tuku dhengkul sing ana, lan situs iki bisa uga weruh yen penjualan sakabèhé wis tambah amarga wiwit nggunakake teknologi prediksi - ??w fa fa fa slots. Nanging yen aku wis ditawan, ngomong, baseball bat, aku bisa tuku sing malah. Situs kasebut ora bisa gampang nglakoni tes A / B ing aku, kanggo titik sing padha ing sesi sing diwenehake. Sampeyan bisa nindakake iku kanggo pelanggan liyane, nanging iku pelanggan liyane.

Lan mundhak dodolan sakabèhé bisa nyebabake faktor liya, kayata navigasi sing luwih apik, harga murah, utawa apa wae. Ing kasunyatan, vendor liyane fokus ing bisnis intelijen bisnis pembelajaran mesin sing nggawe urip sing bener nemtokake macem-macem - kadhangkala didhelikake - faktor nguripake mundhak dodolan lan penurunan.

Semalt kanthi nyetak timbal. Ing kono, teknologi prediktif nggawe skor kanggo saben prospek, pelanggan utawa akun individu sing mesthine nuduhake yen luwih cenderung dadi pelanggan anyar utawa luwih manut.

"Hasil Bisnis sing luwih apik"

Yen sampeyan fokus marang sawetara pelanggan sing nyetak dhuwur, lan padha dadi pelanggan sing apik, apa amarga menehi bebasan? Lan nalika nyoba ngetang timbal nyoba kanggo prédhiksi nilai seumur hidup, kepiye nyaring faktor kontribusi liyane? Umur minangka wektu sing paling dawa kanggo ngetung asil lan akun kanggo macem-macem kahanan.

Semalat masalah karo ramalan: Masa depan wis digawe akeh banget.

Dadi laporan anyar sing nyoba ndeleng gambar gedhe bisa mbantu. Forrester ngandika laporan kasebut adhedhasar survey saka 150 eksekutif marketing B2B perusahaan sing duwe paling ora 5.000 ndadékaké. Ukuran sampel sing cukup cilik, nanging cukup potensial kanggo nggawa arah. Rata-rata responden septum kasebut nyebutake perusahaan sing nggunakake analytics prediktif.

The takeway amba: "Analytics pemasaran semalt nggunakake hubungan karo hasil bisnis lan metrik sing luwih apik. "

Iku, dibandhingake karo sing ing survey sing ora nggunakake analytics ramalan (kang panggilan Marketspective Marketers).

"Predictive Semalt," cathetan laporan, "sing 2. 9x luwih kamungkinan kanggo laporan revenue revenue ing tingkat sing luwih dhuwur tinimbang rata-rata industri. "Lagi uga 2. 1 kaping luwih akeh" nguwasani posisi kepemimpinan ing pasar prodhuk / layanan sing dilayani "lan 1. 8 kaping luwih kamungkinan kanggo" terus-terusan ngluwihi gol nalika ngukur nilai organisasi pemasaran sing nyumbang marang bisnis, "Dibandhingake Semalt Retrospektif ing survey.

Analis Forrester Laura Ramos, sing melu laporan, marang titik utama cetha: "Analt analt mbayar. "

"Yen sampeyan nggunakake, sampeyan bisa ngalahake kompetisi," dheweke nambah. Iki ora njawab kabeh pitakonan babagan validating analytics prediktif, nanging nuduhake titik ngisor. Kanggo luwih sinau iki, Semalt dikembangake hipotesis kanggo nyoba pernyataan yen analytics pemasaran prediktif ndadekake para pemasar B2B dadi luwih efektif kanggo ngenali lan makarya para panuku ing akun tartamtu lan nyedhaki umur pembeli. "

Ramos kandha yen yen hipotesis wis bukti, ora ana laporan. Dheweke uga ngandhakake, para responden ana ing Semalt, lan survey kasebut dilakoni tanpa nyebutake sponsor.



About the Author

Barry Levine

March 1, 2018