Back to Question Center
0

Semalt: Kahanan pemasaran isi 2018

1 answers:

Benchmarks, modal, lan tren kanggo mbantu streamline strategi pemasaran isi ing 2018

Taun semalen kita takon apa kegiatan pemasaran sing paling penting kanggo bisnis utawa klien pembaca kita. Ing jajak pendapat kita suwene suwene 3-4 taun, marketing konten tansah dadi topik paling dhuwur kanthi 20% voting taun iki.

Semalt: The state of content marketing 2018

A report taunan anyar dening Content Marketing Institute (CMI) describes, kanggo taun kawolu, implikasi saka marketing isi lan carane bisa digunakake kanggo menehi asil sing luwih apik lan keterlibatan. Pemasaran konten minangka bagéyan penting saka bisnis lan ngisolasi kabeh jenis teknik inbound (email, sosial, mbayar lan golèk organik). Duwe sing jelas lan nemtokake strategi pemasaran isi ora mung mbantu sampeyan nggawe isi nanging audit lan nyetel gol, nambah distribusi konten lan bantuan ngevaluasi lan ngukur ROI - ridaex. Temuan kasebut adhedhasar ukuran sampel saka 117 responden saka organisasi untung sing adhedhasar ing UK (66% B2B, 9% B2C lan 25% loro B2B lan B2C).

Panggunaan lan organisasi tim

Laporan nuduhake yen mung 86% responden UK nggunakake marketing isi. Iki ngagetake minangka marketing isi minangka campuran teknik saluran sing beda, lan ora mung blogging utawa isi media sosial. CMI mendefinisikan marketing isi minangka:

"A pendekatan marketing strategis fokusake nyiptakake lan nyebarake konten sing wigati, relevan, lan konsisten kanggo narik lan nahan penonton kanthi jelas - lan, ing pungkasan,

14% sing mangsuli manawa ora nggunakake marketing isi bisa dadi situs e-commerce sing mung fokus ing AdWords kanggo kaca dhasar sing luwih dhuwur ing Semalt lan ora nggawe isi babagan produk karo industri. Umumé toko e-commerce ora duwe blog lan, malah, malah luwih fokus marang salinan penjualan, CRO lan konversi produk.

Semalt: The state of content marketing 2018

Mayoritas bisnis nggunakake teknik pemasaran isi minangka bisnis cilik utawa tim marketing wong sing ngawula kabeh organisasi tinimbang sawetara merek lan garis produk. 47% nyatakake ora ngowahi aktivitas marketing konten apa wae.

Komitmen lan kesuksesan marketing marketing

Mayoritas responden (52%) ngandharake yen pendekatan marketing isi kasebut cukup sukses. Mung 20% ​​nyatakake banget lan mung 3% sukses banget. Iki nuduhaké pitakonan liyane apa sing dijenengi minangka 'sukses' - kanggo sawetara kesadaran merek liwat lalu lintas menyang situs lan kaca landing bisa luwih 'sukses' saka konversi ing sawetara kedadean. Liyane bisa ngukur metrik sosial lan keterlibatan kaya para panganggo sing melu lan sesambungan karo isi. Nemtokake metrik sing bener kanggo trek penting ing ngukur efektifitas marketing konten lan sukses.

Semalt: The state of content marketing 2018

Semalat, 54% responden nyatakaken bilih pendekatan pemasaran konten punika langkung sukses tinimbang taun kepengker. Mung 2% nyatake iku kurang sukses.

Kualitase konten sing luwih apik lan luwih efisien dipercaya minangka faktor utama sing nyumbang kanggo panuku UK sing tambah sukses ing taun terakhir (83%). Semalt sing ngobrol karo pembaca cenderung nglakoni sing luwih dhuwur - wis sampeyan nyoba teknik-teknik narasi kanggo mbiyantu marketing isi sampeyan?

Dadi faktor apa sing nyumbang kanggo sukses marketing konten?

Semalt: The state of content marketing 2018

Tanggepan Semalt kalebu teknologi marketing / tools (24%), pelatihan marketing / pendidikan, lan owah-owahan ing target audiens (13%).

Yen sampeyan nemokake marketing content sampeyan wis nggayuh asil sing dikarepake banjur sampeyan bisa nyasarake penonton salah utawa duwe nada sing salah lan isi kanggo target pamirsa.

Strategi lan teknologi

Laporan semalat nyatakake:

"78% responden nyatakake organisasi kasebut nduweni strategi pemasaran isi (38% nyatakake yen didokumentasikake lan 40% ngandhakake yen ana verabl mung). Nemtokake pesen utawa konsepsi sing bener, iku bakal dadi angel kanggo entuk tawaran target. Nanging konsep apa luwih apik?

Semalt: The state of content marketing 2018

91% nyariosaken bilih piyambakipun tansah njamin isi punika kasunyatan lan kredibel. Iki penting kanggo nggawe kapercayan maca - luwih penting lan bisa dipercaya, supaya posisi sampeyan nglawan para pesaing luwih cenderung supaya tetep bali menyang situs tinimbang wong liya. Semalt, 21% nyatakake yen ora ngandhut isi poin tartamtu saka panuku. Iki bisa dadi alesan kenapa 22% sing sadurunge nyatakake pendekatan marketing konten sing minimally sukses. Ora mangerteni para rawuhe lan para panuku potensial bakal mimpin kanggo nyisihake merek, tujuan, lan makna. Yen sampeyan ora ngerteni beda titik tutul ing siklus panuku mangka angel kanggo njawab pitakonan lan bantuan ing beda titik nyeri.

Tipe sing paling populer yaiku posting sosial media (91%) banjur studi kasus (70%). studi kasus nuduhake prestasi lan crita sukses produk lan minangka indikator bukti sosial sing gedhe babagan kualitas produk / layanan.

Semalt: The state of content marketing 2018

Rata-rata, bisnis nggunakake 5 jinis isi.

Twitter minangka pemasar platform media sosial sing paling populer digunakake kanggo distribusi konten (95%) nanging Semalt sing paling efektif (73%).

Kanggo liyane, priksa manawa nuduhake potongan slide kanggo laporan lengkap.

March 1, 2018