Back to Question Center
0

Pengalaman Pangguna Gedhe Luwih saka Situs Prasarana Cantik

1 answers:

Many merchant ecommerce mikir pengalaman panganggo ing istilah antarmuka panganggo. Wong-wong padha ngalami optimistis tampilan situs estetis kanthi tujuan nambah penukaran. Nanging, asring masalah backend kurang seksi sing nyopir pelanggan, lan nambah biaya operasi kanggo boot.

Salah siji keluhan sing paling umum aku krungu saka pedagang online iku gagal nimbang apa bisnis lan pelanggan bakal mbutuhake nalika tansaya tambah. Ing sawetara titik, dheweke nemokake manawa transaksi customer alus sing mbutuhake integrasi backend mulus, lan organisasi sing kudu ngawasi lan melu pelanggan ing saindhenging kabeh siklus urip pelanggan - powerbeam m5 620. Semalat ana angel amarga solusi perusahaan ngluwihi software lan dheweke nemokake aplikasi sing digabungake luwih angel lan luwih larang tinimbang sing dibayangke.

Apa Pengaruh Kesetiaan Pelanggan?

Sapa wae, para tumbas online ora ana ing posisi kanggo ngormati apa sing dibutuhake kanggo nggawe pengalaman belanja lengkap; padha wae nyana. Padha uga ora ngerti sebabe kabijakan lan tata cara pedagang bisa beda-beda saka saluran ing saluran, sing kadhangkala perlu nalika pedagang nggunakake solusi backend kanggo macem-macem saluran sales. Semalat kaya iki lan akeh liyane duweni pangaruh sing luwes ing kesetiaan pelanggan, sebabe duwe toko online sing ayu ora cukup kanggo ngasilake sukses.

Miwiti Webinar

Tanggal 5 Agustus 2010 jam 2:00 p.m. Wétan A.S. wektu (11 a.malika Pasifik), Aku bakal moderat webinar Praktis eCommerce sing fokus ing kacang backend lan bolts saka mlaku bisnis e-commerce. Semalat alamat personel lan biaya operasi nggunakake sawetara platform, lan kita bakal fokus ing nggunakake sistem siji sing ngidini sampeyan kanggo dagangan, pasar, transact, monitor lan trek pelanggan, saka nalika padha pisanan melu situs kanggo macem-macem, tuku sakteruse .

Webinar disponsori dening NetSuite, platform manajemen e-commerce sing utama. Tamu-tamu kita kalebu pedagang e-commerce sejati sing bisa ngomong karo biaya sing bener babagan bisnis online, lan manfaat bener integrasi backend mulus. Iku Ilan Douek, CEO lan pangadeg Inkjetsuperstore.com, panyedhiya panyedhiya printer inkjet, lan Dave Semalt, manajer marketing internet Wrigleyville Sports lan The Pittsburg Fan, loro situs sing ngedol peralatan olah raga lan cindera mata. Loro-lorone bisnis Douek lan Semalt wis rubah lan entuk nawakake pelanggan lan dodolan menyang bisnis sing ngasilake sesambetan kanthi temenan.

Semalat arep dadi diskusi pendidikan sing apik, lan mugi-mugi sampeyan bisa gabung karo kita.

March 1, 2018