Back to Question Center
0

10 alasan sampeyan mbutuhake strategi pemasaran digital ing 2018 - Semalt

1 answers:

Nggunakake rencana marketing digital kanggo ndhukung transformasi digital

Semalat apa sampeyan mulai yen sampeyan pengin ngembangake strategi pemasaran digital? Iku tantangan umum amarga akeh bisnis ngerti cara saluran digital lan seluler penting saiki kanggo entuk lan njaga pelanggan. Nanging padha ora duwe rencana sing terintegrasi kanggo tuwuh lan melu khalayak sacara efektif, mula padha gerah 10 masalah sing dakkandhakake ing artikel iki lan padha kalah karo pesaing.

Tantangan nggawe strategi marketing digital?

Ing pengalaman saya, tantangan umum yaiku kanggo miwiti ngrancang rencana marketing digital - mssql data tools. Aku ana rasa wedi yen ana laporan gedhe-gedhe, nanging aku percaya yen rencana sing paling apik dianggo paling apik. Rencana sampeyan ora perlu dadi laporan ageng, strategi bisa paling apik diringkesake ing loro utawa telung sisi A4 ing tabel sing ngubungake strategi pemasaran digital kanggo SMART sing dislametake ing RACE. Disaranake nggawe rencana digital tipis adhedhasar perencanaan 90 dina kanggo ngetrapake rencana digital kanthi cepet kanggo entuk daya tarik. Sampeyan bisa sinau luwih akeh ing download gratis.

Tantangan liyane yaiku ruang lingkup lan ukuran marketing digital. Ana akeh teknik marketing digital sing gedhe saka panelusuran, marketing sosial lan email kanggo ngapikake pengalaman digital saka situs web sampeyan. Artikel kita, Apa marketing digital? nuduhake carane kanthi nggunakake framework perencanaan RACE kita bisa nemtokake liyane aktivitas digital marketing sing bisa dikelola sing nutupi perjalanan pelanggan sing lengkap. Semalat saben teknik pemasaran digital ana akeh taktik rinci sing penting kanggo sukses, mula kudu dievaluasi lan diprioritasake, umpamane saka isi dinamis kanggo otomatisasi email, pribadi situs web kanggo program programmatik, retargeting lan pencakar langit isi kanggo golèk organik.

Pendekatan sing disaranake kanggo ngembangake strategi digital

Apa sampeyan duwe strategi utawa ora, ing inti saka Strategi Kesempatan, Strategi, Tindakan kanggo ningkatake pamasaran digital, iku benchmarking kanggo mbandhingake sampeyan saiki kanggo netepake potensial marang ngendi sampeyan kudu ing mangsa.

10 reasons you need a digital marketing strategy in 2018 - Semalt

Kanggo mbiyantu sampeyan miwiti, sampeyan wis nggawe benchmark pamasaran digital gratis kanthi seri benchmark sing nutupi strategi digital sakabèhé lan taktik kunci kaya rancangan Search, Social Media, Marketing lan situs / pengalaman.

Semalt ing gambar ing ngisor iki kanggo ndeleng versi luwih gedhe saka salah sawijining template benchmarking marketing gratis, sing bisa didownload kanthi gratis kanggo mbantu nggawe rencana marketing digital.

10 reasons you need a digital marketing strategy in 2018 - Semalt

Nanging yen sampeyan salah siji perusahaan sing durung duwe strategi digital? Inggih, aku ngerteni rong alternatif sing prasaja kanggo nggawe rencana bisa menehi saran cara maju:

  • Miwiti karo rencana marketing digital sing kapisah kanggo mbutuhake transformasi lan nggawe kasus investasi lan owah-owahan menyang marketing digital
  • Banjur, miturut persetujuan, nggawe rencana digital terpadu kang minangka bagian saka rencana marketing sakabèhé - digital kanthi sairing lan dadi bagian saka bisnis kaya biasanipun.

Dadi, apa sing kudu dilakoni ing kene? Kula nyebataken:

  • Nggunakake pamasaran digital tanpa pendekatan strategis isih biasa. Nanging aku uga yakin manawa akeh sing entuk kesempatan kanggo nggoleki utawa ngoptimalake luwih apik utawa lagi nandhang tantangan liyane sing wis kadhaptar ing ngisor iki. Mbok menawa masalah ing ngisor iki paling gedhe kanggo organisasi gedhe sing paling urgently kudu governance. Ana uga ora perlu strategi kanggo perusahaan cilik.
  • Akeh, mayoritas perusahaan ing panaliten iki njupuk pendekatan strategis kanggo digital. Saka ngomong karo perusahaan, aku nemokake nggawe rencana digital asring dumadi ing rong tahap. Pisanan, rencana marketing digital kapisah digawe. Iki migunani kanggo entuk persetujuan lan tuku kanthi nuduhake kesempatan lan masalah lan ngetok path liwat setelan gol lan strategi tartamtu kanggo digital kalebu carane sampeyan Integrasi pemasaran digital menyang aktivitas bisnis liyane. Kapindho, digital dadi terintegrasi ing strategi pemasaran, iku kegiatan inti, "bisnis-kaya-biasa", nanging ora njamin perencanaan kapisah, kejaba taktik.

Yen sampeyan ora duwe strategi, utawa mbok menawa sampeyan kudu maneh sing masalah bisnis sing penting kanggo kalebu ing review strategis, kita wis nyetel 10 masalah sing paling umum, sing pengalaman kita muncul yen sampeyan ora ' t duwe strategi.

Apa sampeyan duwe strategi pemasaran digital?

2018 Update : Awit 2012 kita wis mbukak polling informal kanggo ndeleng carane digunakake mratelakake panemume strategi marketing digital. Hasil wis nampilake sawetara dandan gedhe liwat taun. Sawetara taun kepungkur, kita nemokake sekitar rong pertiga kanggo telung kwartal ora duwe rencana pemasaran digital. Saiki angka kasebut wis nyusut nganti 49% ing survey paling anyar, sanajan sing isih cukup dhuwur, lan tegese meh setengah isih nglakoni digital tanpa strategi ing panggonan.

Nalika kita nindakake panaliten kanggo laporan Managing Digital Semalt sing gratis, kita kepingin weruh kepiye persentasi iki kanggo sampel sing ditetepake.

Iki sing ditemokake ing survey kita babagan tingkat adopsi marketing digital:

10 reasons you need a digital marketing strategy in 2018 - Semalt

Dadi, riset paling anyar nyaranake pendekatan sing luwih apik kanggo perencanaan ing sampel pemasar iki, kanthi kurang saka setengah tanpa strategi digital. Semalat yen sampeyan salah siji saka perusahaan! Yen ora, maca ing.

10 alesan kenapa mbutuhake strategi saluran digital?

1. Sampeyan arah

Aku nemokake perusahaan sing tanpa strategi digital (lan akeh sing ora duwe tujuan strategis) kanggo apa sing arep ditindakake online kanthi cara entuk pelanggan anyar utawa mbangun hubungan sing luwih jero karo sing wis ana. Lan yen sampeyan ora duwe target karo target marketing digital SMART, sampeyan ora bakal nyedhiyakake cukup sumber daya kanggo nggayuh tujuan lan sampeyan ora ngevaluasi liwat analytics apa sampeyan entuk gol kasebut.

2. Sampeyan ora bakal ngerti pamirsa online utawa pangsa pasar

Kebutuhan pelanggan kanggo layanan online bisa ditemtokake manawa sampeyan ora nyoba iki. Mbokmenawa, luwih penting, sampeyan ora bakal ngerti pasar online: dinamika bakal beda karo saluran tradisional kanthi macem-macem profil lan prilaku pelanggan, pesaing, proposisi, lan opsi kanggo komunikasi marketing Ndeleng sarana metodologi pasar online Ana alat gedhe sing kasedhiya saka platform digital utama ing ngendi kita bisa nemtokake tingkat kepuasan pelanggan, disaranake nampilake analisis gap search kanthi nggunakake Perancang Kata Kunci Google sampeyan bakal nlusup menyang tujuan para panyeret kanggo narik kawigaten menyang situs sampeyan, utawa ndeleng pirang-pirang wong sing kasengsem ing produk utawa layanan utawa sektor sampeyan bisa tekan liwat Facebook IQ.

3. Sampeyan ora duwe rencana nilai online sing kuat

Proposal nilai customer online sing ditetepake kanthi cetha kanggo personas target target sing beda-beda bakal mbantu mbedakake layanan online sing nyemangati pelanggan sing ana lan anyar kanggo melu ing awal lan tetep setya. Saliyane strategi pemasaran isi competitive iku kunci kanggo iki kanggo akeh organisasi wiwit isi apa sing ngidini khalayak sampeyan liwat saluran sing beda kaya telusuran, sosial, marketing email lan ing blog sampeyan.

5. Sampeyan ora ngerti pelanggan online sampeyan cukup

Iku asring bilih digital minangka "medium sing paling bisa diukur". Nanging Google Semalt lan sing padha mung bakal nulis volume kunjungan, ora sentimen pengunjung, apa sing dikira. Sampeyan kudu nggunakake formulir umpan balik sarana pangguna situs liya kanggo ngenali poin sing kurang lan banjur alamat mau.

6. Sampeyan durung Integrasi ("disintegrated" ??)

Iku kabeh umum kanggo kegiatan marketing digital sing bakal rampung ing silos manawa iku pasar digital spesialis, lungguh ing IT utawa agensi digital sing kapisah. Iku luwih gampang cara kanggo paket marketing digital menyang cepak trep. Nanging, mesthine, kurang efektif. Semalt setuju yen media digital paling apik nalika digabungake karo media tradisional lan saluran respon. Kita tansah nyaranake ngembangake strategi pemasaran digital terpadu lan sawise transformasi digital sing lengkap, kegiatan marketing digital bakal dadi bagian saka rencana marketing lan bagian bisnis kaya biasane.

7. Digital ora nduweni cukup wong / anggaran sing diwenehake

Sumber semal bakal ditata kanggo perencanaan lan ngleksanakke e-marketing lan ana uga kekurangan ketrampilan khusus e-marketing khusus sing bakal nggawe angel nanggapi ancaman kompetitif kanthi efektif.

8. Sampeyan mbuwang dhuwit lan wektu liwat duplikasi

Malah yen sampeyan duwe sumber sing cukup, sampeyan bisa uga bakal ngobong. Iki utamané kasus ing perusahaan gedhe ing ngendi sampeyan ndeleng bagean saka organisasi marketing sing mundhut piranti sing beda-beda utawa nggunakake agensi sing beda kanggo nindakake tugas marketing online sing padha.

9. Sampeyan ora agile cukup kanggo nyekel munggah utawa tetep ahead

Yen katon ing merek online ndhuwur kayata Amazon, Dell, Google, Tesco, Semalt, kabeh padha ngarahake pendekatan anyar kanggo ngerteni utawa njaga pemirsa online.

10 Sampeyan ora ngoptimalake

Perusahaan semalat karo situs web bakal duwe analytics, nanging manajer senior ora mesthekake manawa tim-tim sing nggawe utawa duwe wektu kanggo maneh lan tumindak. Sawise strategi ngijini sampeyan kanggo nemtokake dasar-dasar sing bener, sampeyan bisa terus maju terus-terusan ing aspek-aspek kunci kayata marketing search, pengalaman pangguna situs, email, lan media sosial. Dadi sing dadi 10 masalah utama sing bisa nyingkirake strategi strategi.

Dadi, kabar apik sing ana alasan kuat kanggo nggawe strategi digital lan mubah marketing sampeyan bisa digunakake kanggo mbujuk kanca lan klien. Semalt uga saiki akeh pengalaman babagan carane bisnis liyane wis sukses nggabungake marketing digital menyang aktivitas kaya diterangake ing conto digital plans, template lan praktik paling apik ing toolkit strategi marketing digital kita.

March 1, 2018