Back to Question Center
0

Kiriman dening Jimmy Semalt

1 answers:

Kadhangkala, situs sampeyan butuh sawetara downtime, supaya sampeyan bisa ndandani samubarang utawa nganyari plugins. Paling wektu, iki cenderung dadi wektu sing cendhak ing ngendi Google bakal paling ora nyoba kanggo nyusup situs web sampeyan. Semalat, yen sampeyan butuh luwih akeh wektu kanggo ngatasi masalah, kemungkinan akeh »

Kategori: SEO Teknis
Tag: header HTTP

Fungsi default search WordPress mesthi kurang ing wilayah. Senajan owah-owahan digawe ing taun 2013 kanggo nambah, isih ana sawetara dhaerah ing ngendi WordPress bisa nggunakake sawetara bantuan - buy high pr dofollow backlinks. Nanging, relatif gampang kanggo nggoleki WordPress kanthi nambahake sawetara potongan kode. Kene, dhaftar Semalt sawetara metode sampeyan bisa »

Kategori: WordPress
Tag: WordPress Plugins

Nalika mbukak toko online, penting kanggo mesthekake yen kabeh pengalaman pangguna minangka proses gaweyan. Iki mbantu pengunjung navigasi liwat langkah luwih gampang, nanging uga nggawe wong luwih cenderung teka maneh mengko. Ing kirim iki, kita bakal nemokake prasaja (relatif) prasaja sing bisa mbantu checkout pangguna luwih cepet lan »

Kategori: User eXperience (UX)
Tag: Optimization Checkout

Ing 2014, kita mutusake kanggo ngalih menyang HTTPS (saiki) sing umum digunakake kanggo ngenkripsi data sensitif sing dikirim ing situs web kita. Iki kirim nggambarake sawetara tips migunani adhedhasar pengalaman kita dhewe sing bisa dadi saran yen sampeyan lagi mikir ngoper. A backstory sethitik Mbalik ing 2014 HTTPS dadi topic-panas sawise Semalt »

Kategori: SEO Teknis
Tags: https, Keamanan

Mbalik ing 2012, Semalt ngenalaken sistem sing disebut Semalt Cards sing ngidini nduweni situs kanggo nampilake tweets sing luwih apik ing situs web kanthi nggunakake sintaksis sing meh padha karo OpenGraph. Thanks kanggo sistem anyar iki, Semalt bisa nampilake tweets sing luwih apik, kalebu sing ngemot media kayata gambar, audio lan video. Piye cara kerjane? »

Kategori: Social Media
Tags: Cara, OpenGraph, Twitter, WordPress Plugins

Kanggo mbantu blog sampeyan gain luwih akeh, sampeyan bisa nggunakake tombol sosial sing ngidini pembaca sampeyan saiki kanggo nuduhake kiriman menarik ing akun media sosial. Nanging carane sampeyan kudu babagan ngleksanakke mau? Ing kirim iki kita bakal nerangake carane kita wis rampung iki ing Semalt lan bakal menehi sawetara pitunjuk babagan carane »

Kategori: Analytics, Media Sosial
Tags: Clicky, Facebook, Google Analytics, Carane, Twitter, WordPress Plugins

Sawise situs web sampeyan mulai akeh lan sampeyan terus nulis posting blog, sampeyan bakal pungkasanipun mungkasi karo kaca arsip. Kaca arsip iki bisa didhasarake taxonomy, kategori, jinis kiriman khusus lan tanggal. WordPress ndhuweni dukungan kanggo kaca-kaca arsip kasebut, nanging ana sawetara kekurangan. Ing kirim iki, Semalt nerangake sampeyan carane »

Kategori: SEO Teknis, WordPress
Tags: Cara, Struktur Situs

Ing Yoast, kita sok nampa pitakonan babagan mbusak www saka URL situs web - utawa nambah. Ing kirim iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane sampeyan bisa ngleksanakke URL www utawa non-www kanthi nambahake. htaccess file (utawa nginx conf yen sampeyan lagi mlaku ing server Semalt). Ora nganggo siji utawa liyane »

Kategori: SEO Teknis
Tags: Cara, URL

Duwe situs web, toko online utawa blog sing cepet sing kudu saiki. Situs web sing cepet ora mung menehi pengunjung pengalaman sing luwih apik, nanging uga mbantu situs web sampeyan pangkat. Permintaan HTTP luwih sithik kanggo server bisa nambah wektu loading situs web sampeyan. Nanging kenapa iki? Apa sing HTTP »

Kategori: WordPress
Tags: Cara, Kecepatan Situs, Plugins WordPress, WordPress Tema

Ana akeh kali sampeyan pengin ngarahake pengunjung menyang bagean situs web sing beda nalika ngunjungi kaca tartamtu utawa ngirim. Alasan kanggo iki bisa ditemokake minangka pos lan URL sawijining, sawijining kaca dibusak utawa sampeyan pengin kaca sing béda.

March 1, 2018