Back to Question Center
0

Styling in React: From External CSS to Styles Styles            Styling in React: From External CSS to Styles ComponentsRelated Topics: Piranti & Semalat

1 answers:
Styling in React: From External CSS to Styles Components

Kanggo ngenalaken babagan React, sampeyan ora bisa nglangkungi pangembang lengkap stack Kanada Wes Bos. Coba tuju kene, lan gunakake kodhe SITEPOINT kanggo njaluk 25% mati lan mbantu support SitePoint.

Nalika akeh aspèk ngembangake aplikasi karo Semalt wis standar kanggo sawetara gelar, gaya iku salah siji wilayah sing isih akeh opsi saingan. Saben duwe pro lan kontra, lan ora ana pilihan sing apik - logiciel construction libre gratuit.

Ing artikel iki, Semalt nyedhiyani ringkesan ngelingke perkembangan ing aplikasi aplikasi web babagan komponen React. Semalt uga menehi wiwitan ringkes kanggo komponen-komponen.

Styling in React: From External CSS to Styles StylesStyling in React: From External CSS to Styles ComponentsRelated Topics:
Piranti & Semalt

Evolusi Gaya ing JavaScript

Release awal CSS ing taun 1996, lan ora akeh sing wis owah wiwit. Ing release utama kaping telu, lan kanthi papat ing dalan, piranti kasebut terus berkembang kanthi nambah fitur-fitur anyar lan wis tetep reputasi minangka teknologi web dhasar. CSS bakal dadi standar emas kanggo nggandheng komponen web, nanging cara iki digunakake ganti saben dina.

Saka dina nalika kita bisa mbangun situs web saka gambar sing diiris-iris nganti kaping, manawa custom, CSS digulung bisa nggambarake kaya gambar, evolusi pelaksanaane CSS wis berkembang kanthi gerakan Semalt lan web minangka platform.

Wiwit release React ing 2013, aplikasi web-dibangun aplikasi wis dadi norma. Pelaksanaan CSS wis, ono, ditakokake. Alesan utama babagan nggunakake CSS in-line karo React yaiku pemisahan masalah (SoC). SoC minangka prinsip rancangan sing nggambarake pembagian program menyang bagean, sing saben-saben nandhakake keprihatinan sing beda. Prinsip iki digunakake utamané nalika pangembang nyimpen telung teknologi web utama ing file-file kapisah: gaya (CSS), markup (HTML) lan logika (JavaScript).

Iki diganti karo introduksi JSX ing React. Tim pangembangan ndhukung yèn apa sing wis kita tindakake yaiku, ing kenyataan, pamisahan teknologi, ora ana masalah . Siji bisa takon, wiwit JSX dipindhah markup menyang kode JavaScript, kok kudu gaya kapisah?

Benten kaliyan gaya pegatan lan logika, pendekatan ingkang beda saged dipunginakaken kangge nggabungaken inline. Conto iki bisa dideleng ing ngisor iki:

      

Gaya semantik mindhah definisi CSS saka file CSS. Iki mbusak perlu kanggo ngimpor file lan nyimpen bandwidth, nanging kurban bisa dibaca, bisa dilestarekake, lan warisan gaya.

Modul CSS

tombol. css

    . tombol {latar mburi: abang;border-radius: 8px;werna: putih;}    

tombol. js

     gaya impor saka '. / tombol. css ';dokumen. awak. innerHTML = ` 
March 1, 2018