Back to Question Center
0

Statistik saben pelaku kudu ngerti babagan Semalt ing taun 2017

1 answers:

30 statistik utama saka 2017 kanggo ngandhani strategi pemasaran sampeyan ing 2018 nalika nyasar millennials

Semalt wis dadi tembung buzz sajrone sawetara taun kepungkur, nanging sampeyan pancen ngerti carane nggayuh generasi iki?

Milenium lair ing wiwitan taun 1980-an nganti wiwitan taun 2000. Saiki, generasi iki nduwe populasi global luwih saka 2 milyar. Populasi semut cukup gedhe sing padha nggawa pengaruh akeh, ing sosiokultural lan ekonomi.

Semalt sampun majeng ing donya teknologi digital lan internet minangka bagian kritis ing saben dintenipun. Kita wis nemokake 30 statistik tombol sampeyan kudu ngandhani strategi marketing sampeyan ing 2018 nalika nargetake millennials - business information outsourcing services.

Cara nggunakake lan kabiasaan online

  1. Millennials ndemek smartphone sing 45 kali dina
  2. 63% Millennials tetep dianyari ing merek liwat jaringan sosial (Sproutsocial, 2016)
  3. Ponsel cerdas minangka piranti sing paling populer karo millennials minangka 7 ing 8 millennials dhewe siji (Fluentco, 2017)
  4. Nalika isih jaringan ndhuwur, Facebook ora duwe pengaruh luwih akeh karo millennials tinimbang karo generasi lawas (Fluentco, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
  5. Millennials nggabungake merek ing media sosial - Lima saka enem millennials nyambungake karo perusahaan ing jaringan media sosial (SDL, 2016)
  6. Millennials nglampahi babagan media jam online 27 jam (Fortune, 2017)
  7. Jurang paling gedhé antarane millennials lan mitra sing lawas karo Snapchat. 1 ing 4 millennials nggunakake saben dina mungsuh mung liwat 1 ing 10 (11%) ing antarane non-millennials (Fluentco, 2017)
  8. Millennials nglampahi babagan 25 jam saben minggu online (Wired, 2016)
  9. Ponsel cerdas minangka piranti sing dominan ing kabeh populasi. 87% saka millennials lan non-millennials duwe smartphone (Fluentco, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
  10. Wong wolung taun ngluwihi wektu sing luwih gedhe ing wektu online ing smartphone tinimbang wong lanang (Fluentco, 2017)

Apa tegese iki kanggo para pemasar? Millennials minangka generasi paling disambungake nganti saiki. Padha nglampahi wektu luwih cepet online lan nandur banget ing jaringan sosial. Mulane, akeh pemasar wis weruh keterlibatan tambah nggunakake insentif aksi, kayata diskon lan nggunakake isi sing cendhak. Sampeyan kudu nemoni wong-wong mau ing ngendi, dadi mesthine sampeyan duwe strategi media sosial ing panggonan. Yen ora, sampeyan bisa nggoleki kesempatan ageng kanggo nambah ukuran basis pelanggan.

Sifat mundhut lan mbuwang

  1. Millennials adoh luwih cenderung kanggo tuku apa wae amarga iku trep, soko akeh perusahaan kapitalisasi. Luwih, padha fokus ing Nilai (Goldman Sachs, 2017)
  2. Swara 2 ing 3 (68%) millennials nyebataken bilih email promosi nyebabake keputusan pamulangan paling sethithik ing sawetara kesempatan (Fluentco, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
  3. 84% milenials ngandhut yen isi panganggo bisa duweni pengaruh marang apa sing padha tuku (Bazaarvoice, 2016)
  4. 41% millennials wis digawe tumbas karo Smartphone (MarketWatch, 2016)
  5. 15% pemilik smartphone millennial nggawe tumbas online ing Smartphone kaping pirang-pirang saben minggu, lan liyane 15% nggawe smartphone purchases mingguan (GlobeNewswire, 2017)
  6. 46% milennials gumantung ing media sosial nalika nggawe tuku online (Sproutsocial, 2016)
  7. Senadyan dominasi smartphone, komputer tetep dadi piranti tuku penting kanggo millennials. Iku cenderung kanggo riset menyang persis apa sing padha tuku lan bakal ngrujuk review online liwat arep nyimpen dhewe. Ngerti luwih akeh millennials sing dituku ing piranti seluler, mesthine sampeyan wis ngoptimalake strategi seluler kanggo nggawe bagean iki minangka trep minangka bisa kanggo prospek. Padha duwe tabungan luwih sithik tinimbang generasi liyane nanging mbuwang luwih saka tau.

    Deleng marketing influencer lan enggo bareng karo pamirsa sing padha karo target pamirsa. Semalat bab panemu lan apa sing dikira wong liyane, manawa bisa nindakake riset akeh lan ngrampungake pitch sadurunge ngadhepi.

    Tren lan Minat

    1. Keprigelan Millennial karo kesehatan, digabungake karo semangat tambah kanggo masalah lingkungan, nyumbang marang sales pangan organik sing luwih dhuwur. Pasar panganan kesehatan lan kesehatan diarepake bakal tuwuh nganti kira-kira $ 1. 1 triliun nganti 2019 (Goldman Sachs, 2016)
    2. Millennials duwe smartwatches ing meh kaping pindho tingkat populasi umum. 44% nyebutake wis duwe smartwatches tinimbang mung 23% non millennials (Fluentco, 2017)
    3. Produk Apple, utamané iPhone, ora disproportionately popular karo millennials (Fluentco, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
    4. Dibandhingake karo Babyboomers, Millennials nonton kurang TV (-43%), ngrungokake radio kurang (-60%) lan maca koran lan majalah kurang (-67%). Kapentingan Millennials dumunung tambah akeh karo TV online lan video online. Wong nggunakake media sosial luwih saka 100% luwih saka Babyboomers (Expand Online, 2017)
    5. millennials 7 kaping luwih bisa menehi informasi pribadhi marang merek sing dipercaya tinimbang karo merek liyane (SDL, 2016)
    6. Worldwide, 69% Millennials pengin bisnis kanggo luwih gampang ningkatake para pelanggan sing melu masalah sosial (Shopify, 2016)
    7. Luwih saka setengah millennials ngetokake dhuwit kanggo taxis lan Übers, dibandhingake karo 29% saka Gen Xers lan 15% saka boomers (CNBC, 2017)
    8. 60% milenium ngakoni kanggo mbuwang kopi luwih saka $ 4, 79% bakal pamrentahan mangan ing restoran panas ing kutha lan 69% tuku busana sing ora kudu dibutuhake (CNBC, 2017) Statistics every marketer should know about Semalt in 2017
    9. Isi kui sing pangguna minangka cara sing paling apik kanggo push Millennials luwih cedhak corong konversi, utamané amarga padha dipercaya 50% luwih saka jinis media liyane (Shopify, 2016)
    10. Nalika Millennials ngetokake warta, 43% ngemot keasliane isi kasebut dhewe lan ana sawetara perkara sing luwih asli tinimbang urip (Shopify, 2016)

    Apa tegese iki kanggo para pemasar? Minangka millennial dadi generasi pisanan seluler, sampeyan kudu njamin kabeh kegiatan marketing dioptimalake kanggo seluler. Millenial uga adaptor cepet kanggo teknologi sing bisa dianggo, utamane smartwatches. Ledakan ing teknologi sing dipakai wis utamané didhukung dening milenium nggunakake gadget sing bisa dianggo 'sing bisa ngontrol detak jantung utawa ngetutake latihan. Yen sampeyan ora yakin transisi menyang merek wearables kudu nindakake karo wearables, sampeyan bisa uga mikir babagan apa sampeyan duwe piranti, taktik, lan dhukungan ing panggonan dadi sukses ing industri iki.

    Nuduhake tanggung jawab sosial penting kanggo millennials. Iki menehi kesempatan kanggo bisnis sampeyan ndadekake donya dadi panggonan sing luwih apik nanging uga gawe cara anyar kanggo Semalt kanggo gabung karo owah-owahan sosial. Coba introduce penyebab utawa amal menyang kampanye sing bisa digunakake kanggo milenium.

    Apa sampeyan kepengin nggayuh milenium? Utawa sampeyan wis nyoba nanging wis ora sukses? Ayo kita ngerti apa sampeyan mikir lan nyambungake karo kita ing Twitter, Facebook, Instagram utawa LinkedIn.

March 1, 2018