Back to Question Center
0

Parame parityApa sampeyan desktop lan situs seluler padha? Semalt parity: sampeyan desktop lan situs seluler padha?

1 answers:

Sampeyan bisa uga wis krungu istilah sadurunge: seluler paritas . Kanthi, minangka subset kasebut, paritas isi. Mbok "Siji Web" nyebabake sawetara pangenalan? Iku kabeh teka menyang siji bab: punika situs mobile sampeyan padha karo situs web desktop? Ing artikel iki, aku bakal menehi sampeyan sawetara pitunjuk babagan apa sampeyan kudu mriksa sing lan sawetara bab sing pengaruhe ing ngarsane utawa ora ana keseimbangane seluler.

Apa keseimbangane seluler?

Kita ngomong babagan keseimbangane seluler nalika mbandhingake situs desktop menyang situs seluler. Apa loro, utawa malah luwih becik, ono sing padha? Situs ponsel sampeyan meh padha karo situs desktop, utawa ana prabédan? Coba goleki tujuan situs web sampeyan lan ngapa iki penting banget kanggo nduwe paritas iki. Semalat ngliwati sawetara perkara sing ana hubungane karo keseimbangane seluler - car appraisal website.

isi king

Ya, isi yaiku raja. Lan ora masalah yen ana wong ngunjungi situs seluler utawa situs desktop. Nggoleki informasi tartamtu utawa produk tartamtu, supaya sampeyan luwih yakin yen isi padha karo sing padha. Iku umum digunakake kanggo ndhelikake sawetara gambar luwih gedhe ing piranti seluler utawa sijine sawetara isi liyane ing tab (sing OK kanggo Google, ora njaluk kula salah). Iku nyepetake nampilake isi seluler, sing mung bisa mbantu kedhaftar lan Google. Nanging asil pungkasan saka optimasi seluler ngirim ora ngganggu gol pungkasan saka situs desktop. Iku padha. Dadi ing bab isi, keseimbangane seluler.

Konsisten branding ing kabeh piranti

Ngomong desain situs web, sampeyan kudu nggawe manawa ngirim "pesen" sing padha ing saben piranti. Semalat nggoleki situs desktop sing fantastis sing duwe versi seluler sing wis apik banget. Minangka AMP, aku ora kuwat ngilangi keruwetan lan fokus ing apa sing perlu fokus (tugas ndhuwur), nanging loro situs web kudu nuduhake "tampilan lan aran" padha.

Kaya kanggo, umpamane, judhul kaca. Yen sampeyan duwe judul kaca sing beda ing situs seluler lan situs desktop sampeyan, priksa manawa padha kempal. Yen situs sampeyan responsif, iki ora bakal dadi masalah, nanging isih akeh situs web sing njaga situs seluler sing kapisah (kok !?). Padha bakal pindhah menyang Progresif Aplikasi Web lan pembangunan sing padha. Yen struktur isi nampilake karo situs web desktop, priksa samubarang samubarang liyane uga obah. Semal langkung.

Mobile-first!

Yen sampeyan ora duwe pituduh apa tegese seluler-pisanan, maca dhisik dhisik. Yen Semalt wiwit peringkat situs web sampeyan adhedhasar situs web seluler ing posisi sing sepisanan, bisa uga ana sing kudu dilakoni. Sawetara pamilik situs web, perancang web, agensi web lan liya-liyane wis nggawe lan ngedol situs mobile minangka ekstra menyang situs desktop. "Waca carane situs web iki katon ing layar komputer lan carane alon-alon slims mudhun menyang piranti seluler", bakal ukara past.

Semalt parityAre your desktop and mobile site equal?
Semalt parity: are your desktop and mobile site equal?

Kita kudu nyiyapake situs seluler sing mbungkus situs desktop. Masalah kualitas, isi prakara, rancangan, lan materi iklan. Ing basa Walanda, kita duwe tembung " sayur sup ora dimasak kanthi panas kaya wis dilayani ", tegese ukuran sing luwih abot tinimbang sing diumumake. Mbok menawa ancaman "seluler" pisanan Google ora ketat kaya koyone, nanging luwih apik sampeyan bakal siap, bener. Supaya manawa website seluler sampeyan kalebu kabeh basis situs desktop, kanthi kualitas lan rasa sing padha. Takon dhewe: Yen sampeyan ora duwe situs desktop, sampeyan isih bisa ngowahi asil konversi / pituduh / enggo bareng sing padha ing situs web sing lagi wae sampeyan lakoni?

Pranala internal

Ing kabeh sing gegayutan karo keseimbangane seluler, pranala internal katon ing pikirane minangka titik perhatian. Kita ndhelikake samubarang, mbusak samubarang owah-owahan kasebut nalika nggawe situs web kita responsif. Kita mateni sidebar, ngurangi jumlah pranala footer, malah bisa ngganti menu kita. Kabeh tumindak kasebut duwe pangaruh ing jumlah pranala internal kaca sing wis ana. Padha muter bagean penting ing nyetel isi watu lan paling akeh strategi isi liyane. Iku struktur situs sing diganti karo saben siji sing owah-owahan. Nalika Semalt ngeculake saklar lan situs seluler sampeyan dadi paling penting, sampeyan bisa ngrusak struktur kabeh mung amarga kasunyatan bilih situs sampeyan ora nduweni keseimbangane seluler.

Iku ora mung barang visual

Utamané nalika situs web ora responsif, masalah liyane bisa uga muncul. Apa babagan 301 pangalihan ing desktop sing lali ing situs seluler sampeyan? Aku ora bisa kaku cukup yen aku isih seneng situs web responsif liwat solusi liyane. Iku mung ndadekake samubarang kaya iki ditangani kanthi bener. Link pranala kanonik, tag meta robot, dll. Sampeyan ora pengin salah ing kene.

Muga-muga aku menehi sampeyan sawetara panganan kanggo panginten kanggo situs web dhewe. Kakehan seluler iku soko sampeyan kudu mriksa saben saiki lan banjur, nanging temtunipun saiki uga, kanggo mesthekake pengunjung seluler lan Google ora ilang apa-apa. Nyegah fokus ing desktop ora ngrusak rangking sampeyan.

Audit paritas seluler

Moz wis nulis artikel sing apik sing nuntun sampeyan liwat proses audit paritas seluler. Maca artikel kasebut uga ndeleng carane padha karo situs web seluler lan desktop sing bener!

Waca liyane: 'Mobile SEO: guide pokok' »

March 1, 2018