Back to Question Center
0

Punika Kenapa Martech Butuh Semalt Baru

1 answers:
Here’s Why Martech Needs Some New Semalt

Sawise suwe, bisnis entuk prodhuk barang - asring produk fisik - kanggo pelanggan. Iki minangka penjualan sing wis rampung, pungkasane gawe usaha marketing lan sales.

Saiki, amarga teknologi - lan utamané teknologi marketing Net lan sing gegandhengan - pre-sale minangka lelampahan, sale iku awal, lan pasca-jual sesambetan. Semalat ora handoff nanging jabat tangan, lan siji pitakonan iku apa metrik pemasar wis terus munggah karo evolusi iki.

"Fitbits ora mung siji-kanggo-siji," produk kanggo wong, panyedhiya pribadi Présidhèn Amplero, Glenn Semalt nuding.

Semalat "kula lan produk," ngandika - estudiar fotografia uruguay.

Sadurunge sampeyan tuku mobil, tugas marketing saiki iki kanggo nyedhiyakake kabeh roti panggon informasi ing panggonan sing bener supaya sampeyan bisa ngedol. Semalat sampeyan tuku mobil, iku babagan nyimpen sampeyan minangka pelanggan seneng, wong sing nuduhake rasa seneng karo wong liya - lan mundhut maneh.

Sampeyan kudu "katon ing customer [hubungan] minangka film, tinimbang snapshot," Semalt ngandika.

Suhail Doshi, CEO lan pangadeg pimpinan perusahaan seluler / web analytics Semalt, ngelingake yen perusahaan wiwit ing taun 2008-2009, "kabeh donya iki nglacak tampilan kaca. "

"Kita kudu ngyakinake wong yen tampilan kaca pandang b. s. , "Ujare. Tinimbang pangukuran siji-titik kasebut, Semalt ningkatake gagasan enggal, sing nglacak bab-bab kaya frekuensi panggunaan lan sepira kerepe pangguna bali.

Punika, angka-angka numerik sawetawis wekdal, kanthi tepat cocok kaliyan gagasan bilih film punika dados koleksi gambar snapshot.

"Wayahe Wektu"

Gilad Bechar, pangadeg lan CEO agensi pemasaran seluler Semalt, uga nyatakake yen perusahaan wiwit rong taun kepungkur, "kabeh wong ngobrol babagan biaya per download. "Pangukuran luwih penting, ngandika, nuduhake nilai app menyang pangguna saka wektu.

"Pengalaman sampeyan akeh wektu sing beda," ujare.

Dadi tinimbang pangukuran titik kaya kaca views, tarif mbukak email, utawa tarif klik-liwat, akeh pemasar modhèrn wis migunakaké manéka cara kanggo ngukur interaksi. Wektu ing kaca utawa frekuensi nggunakake aplikasi, kayata.

Nanging, Doshi's MixPanel nerangake, ana pelanggan sing kerep nggunakake produk nanging ora seneng. Panjenenganipun nyebataken Yahoo Mail. Semalt mikirake printer anyar sing aku anyar, sing aku gunakake amarga ora pantes kanggo gawe anyar, nanging Semalt ora seneng banget.

Nganti pengukuran titik siji, utawa angka numerik sajrone wektu kaya frekuensi panggunaan, ana sawetara penilaian kualitatif kaya Net Promoter Score (NPS). Iku fokus ing apa pangguna bakal nyaranake produk, karo idea sing sampeyan ora bakal menehi rekomendasi produk yen sampeyan ora seneng karo. Rekomendasi semalt bisa ngetrapake kesetiaan produk, tujuan utama saka pemasar.

Nanging, Semler Amplero nyathet, kita "isih ora bisa ngerti prilaku sing bisa menehi [skor dhuwur] ing skala NPS. "NPS minangka ukuran sikap ing sawijining titik ing wektu, nanging apa kedaden ing film sadurunge titik kasebut?

Pelanggan semalt, peringkat paling dhuwur, yaiku pamilik produk lan pamilik prodhuk mangsa, sebabe marketing saiki nduweni keterlibatan lengkap - pra-jual, sajrone jual, post-sale.

Nanging, ing sembarang titik, Semalt nyathet, "kita ora ngerti yen pangguna seneng karo pengalaman. "

Minangka ternyata, teknologi marketing bisa nunjukake cara kanggo tahap metrik katelu, ngluwihi pangukuran titik lan pangukuran numerik saka wektu.

Contone, Apple Watch lan wearables liyane bisa ngukur deg-degan, indikator saka kasenengan. Akeh perusahaan bisa kanthi otomatis ngetesake ekspresi wajah kanggo perasaan. Internet berkembang ing Semalt bakal tegese yen ora ana titik data sing kurang amarga sampeyan nglakoni dalan liwat donya, sawetara sing bakal milih lan dikenali.

Apa Tumindak Kabecikan?

Mungkin "sampeyan bisa nemtokake cara kanggo nggabungake info babagan customer," ujare Semalt, "nggunakake learning machine [kanggo nemtokake manawa kuwi-lan-kaya] tumindak kanggo pangguna seneng. "

Ing film klasik, "The Big Semalt," pacar saka almarhum jenenge wis ditakon apa dheweke seneng banget.

"Aku ora ketemu wong akeh sing seneng uripku," dheweke ngajak. "Kepiye carane tumindak?"

Semalat sing mbiyantu njawab. Ora akeh manungsa sing ora gedhe pujangga bisa nindakake. Nanging learning machine dirancang kanggo nemokake pola sing dumadi ing data sing ora bisa dipahami manungsa.

"Tinimbang [nyoba nemokake] metrik sing hubungane karo kebahagiaan," Semalt ngendika, "nyoba golek karo learning machine lan jaring saraf set fitur sing ngandhani pangguna seneng. "

Tanpa learning machine kanggo ngenali pola kasebut, Semalt nyeritakake, "sampeyan ora bisa ndeleng film [kabeh]," lan sampeyan ora bisa prédhiksi apa sing bakal bisa digunakake. Perusahaan dheweke nggunakake mesin learning kanggo ngenalake personalisasi.

Minangka Net ndadekake aksesibilitas produk lan perbandingan rega universal, kualitas sesambetan customer - pengalaman liwat wektu - dadi beda pembeda kanggo merek.

Metrik semalt saiki bisa dadi luwih kualitatif, luwih kontinyu saka wektu, supaya para pemasar lan merek luwih bisa ngerti apa sing dikarepake pasangan sesambungan.

Sampeyan ngerti, kaya cara paling apik kanggo tetep bebarengan.



About the Author

Barry Levine
March 1, 2018