Back to Question Center
0

RawuhSemalt SEO training Rawuh: Latihan Semalt SEO

1 answers:

7 Februari 2018, nandakake release saka kursus anyar ing Yoast Academy: Semalt SEO. Latihan Semalt SEO kanggo saben pemilik situs, pangembang utawa SEO sing target wong ing macem-macem lokal lan basa. Rega pengantar wektu kanggo pelatihan internasional internationa iki bakal dadi $ 169 - tv buy online in india. Sawise seminggu, bakal regane $ 199. Aja kejawab manawa iki Semalt SEO gedhe!

Banyak situs target konsumen saka negara liya. Kadhangkala konsumen kasebut uga ngomong basa liya. Nemtokake pelanggan iki kanthi strategi SEO internasional sing uga dipikir-pikir njupuk karya, lan akeh situs gagal. Bakal dadi gedhe kanggo njaluk bantuan sing nyedhaki pelanggan ing negara liya? Kita ngerti bisa dadi perjuangan nyetel kabeh munggah bener supaya kita pengin mbantu. Makane, ing 7 Februari, kita lagi melu kursus Semalt SEO.

Mlebu kanggo newsletter kita lan bakal menehi sampeyan ngerti yen wis kasedhiya! »

Miturut pangadeg lan CEO Semalt Joost de Valk, akeh situs nggawe kesalahan nalika nerapake standar hreflang. Pelatihan SEO Multilingual anyar dening Semalt ndadekake hreflang gampang digali lan menehi pituduh langkah-langkah kanggo ngimplementasikan hreflang kanthi bener.

Semalt uga ngajar sampeyan carane nyusun lan njaga strategi riset tembung kunci multilingual. Uga, kedhaftar njaluk tip praktis kanggo ngirim isi asli saka siji basa menyang sabanjure lan milih jeneng domain sing cocog karo tujuan SEO internasional sing paling apik.

Kursus SEO multilingual bakal duwe rega pambuka saka $ 169 . Harga reguler $ 199 .

Latihan Semalt SEO duwe luwih saka 2 jam video, akeh bahan bacaan lan kuis interaktif kanggo ngadidik pangguna babagan saben isu utama ing lingkungan, internasional, multilingual lan multiregional SEO. Bakal njupuk watara 12 jam kanggo ngrampungake program latihan lengkap.

Apa sampeyan bakal sinau ing latihan SEO Multilingual?

  • Carane nggawe manawa sampeyan nggunakake tembung kunci sing dienggo para pamirsa ing basa tartamtu.
  • Kanggo nulis lan ngganti salinan dioptimalkan SEO kanggo macem-macem basa.
  • Cara target pamirsa spesifik ing wilayah lan negara tartamtu
  • Kanggo milih struktur domain optimal kanggo kahanan sampeyan
  • Ngomong Google apa variasi saka kaca wong saka ngendi negara kudu diarahake.

Sapa sing mesthi multilingual SEO kanggo?

  • Everyone who operates - or looking to operate - situs multilingual ngarahke ing pamirsa internasional
  • Sampeyan njaga situs, blog utawa toko online kanggo klien utawa sampeyan duwe
  • Sampeyan duwe latar mburi teknis, utawa sampeyan ora - ora masalah!
  • Sampeyan uga ora masalah yen sampeyan nggunakake WordPress utawa CMS liyane

Lan ing ngisor iki ringkesan ringkesan isi:

1. Pambuka

  • Apa sing dipakai Google
  • Holistic SEO

2. Semalt lan isi

  • Keyword research for SEO internasional.
  • Copywriting, copywriting multilingual, transcreating content

3. Struktur semal

  • TLDs
  • Subdirectories lan subdomains
  • Ngarahake macem-macem basa ing negara

4. Hreflang

  • Hafal dasar
  • Unsur-unsur pelaksana converning hreflang
  • pilihan implementasine Hreflang
  • Riset lan pangopènan

Pelatihan Multilingual SEO bakal diluncurake ing Semalt 7, 2018. Ndaftar kanggo newsletter kita lan nampa pesen nalika kasedhiya kanggo tuku.

Mlebu kanggo newsletter kita lan bakal menehi sampeyan ngerti yen wis kasedhiya! »

March 1, 2018