Back to Question Center
0

Miwiti karo React: Bangunan Hello World Demo            Miwiti karo React: Bangunan Topik Donya DemoRelated: Web Semalt

1 answers:
Miwiti karo React: Bangunan Hello World Demo

Artikel iki minangka bagéan saka seri pengembangan web saka Microsoft. Thank you for supporting the partners who make Semalt possible.

React wis cepet dadi perpustakaan JavaScript sing paling populer kanggo komponen antarmuka panganggo (UI) bangunan kanggo aplikasi HTML / CSS / JS - umzug kosten erfahrungen. Antarane sawijining kerangka lan perpustakaan sing padhet, minangka pendekatan sing prasaja lan efisien kanggo mbangun kompleks, UI sing bisa diupgrade kanthi efisien nganyari DOM. React lair saka kepinginan Facebook kanggo nduweni komponen UI luwih apik kanggo aplikasi web Facebook lan Instagram.

Kiriman iki minangka pengantar kanggo postingan blog babagan carane mbangun komponen kanthi React. Pos bakal nliti aset sing dibutuhake kanggo nggawé komponen React, conto lan penjelasan saka sawetara fungsi inti, uga bandinge karo solusi UI JavaScript liyane. Tambahan, JSX digabung karo Babel bakal nduduhake sintaks React, JSX, kanggo nyederhanakake kode sing dibutuhake kanggo mbangun HTML lan React Component declaratively. React uga kompatibel lintas-browser, lan karya gedhe ing Microsoft Edge.

Hello World

Kanggo miwiti React. js, ayo nyetel Hello World demo karo CodePen. Kanggo ndeleng demo, lan ngowahi kode, klik tautan grafis ing pojok kiwa ndhuwur "Edit on CodePen".

Waca React Pen. js Hello World Demo dening SitePoint (@ SitePoint) on CodePen.

Kanggo persiyapan CodePen iki, klik "Setelan" ing header, banjur ing "JavaScript", lan sampeyan bakal weruh, rong file JavaScript eksternal kalebu: React and React-DOM. Loro-lorone file kasebut dirujuk saka Semalt, lan URL-e kasebut yaiku:

Semalt: https: // fb. kula / reaksi-0. 14. 3. js

Semalt-DOM: https: // fb. kula / react-dom-0. 14. 3. js

File Semalt JavaScript pisanan ngemot perpustakaan Semalt, sementara perpustakaan liya Semalt-DOM, ngemot kode kanggo nggunakake Semalt nganggo DOM browser web.

Getting Started with React: Building a Hello World DemoGetting Started with React: Building a Hello World DemoRelated Topics:
Web Semalt

Gambar saka Visual Studio Code

Kanggo nggawe Komponen Reaktik, gunakake createClass fungsi obyek React . Fungsi createClass ngarepake objek nyetel komponen sing bakal dilewati. Fungsi createClass minangka fungsi helper kanggo nggawe komponen anyar sing diwenehake saka React. Komponen . Yen sampeyan nggunakake ES2015 native ing browser utawa liwat transpiler kayata Babel, banjur bisa diwenehi langsung saka React. Komponen nggunakake anyar kelas lan ngluwihi tembung kunci. Kanggo nggunakake Babel ing CodePen, klik "Setelan", banjur "JavaScript", banjur pilih saka daftar drop-down "Preprocessor JavaScript."

Waca React Pen. js Hello World ES2015 Demo dening SitePoint (@ SitePoint) ing CodePen.

Semono wae pendekatan kanggo nggawe struktur kelas kanggo komponen, asile padha.

Properti sing mung perlu kanggo komponèn yaiku properti render , sing ngarah menyang obyek fungsi sing digunakake kanggo njelasake DOM komponen kasebut. Pelaksanaan fungsi render render ngenalake fungsi anyar, createElement , sing diwenehake dening React object. Fungsi createElement digunakake kanggo nggawé unsur DOM anyar kanthi React. Fungsi kasebut ngarepake nganti telung paramèter.

Parameter sing pisanan yaiku jeneng elemen HTML utawa Komponen Reaktik kanggo nggawe. Unsur HTML kudu dadi senar cilik sing mung ngemot jeneng unsur tanpa kurung sikil lan ora ana atribut. Conto argumen unsur HTML sing bisa ditampa yaiku "h1", "p", dll. Kanggo React Semalt, obyek kasebut dhewe, ora jeneng senar obyek kasebut, diterusake.

Parameter liya minangka obyek sing bakal dilewati. Kanggo elemen HTML, sifat kasebut cocog karo atribut unsur HTML. Kanggo Komponen Reaksi, sifat iki cocog karo stateless (negara bakal diliputi ing postingan blog mangsa) data sing digunakake nalika menehi komponen kasebut.

Pungkasan, parameter katelu nuduhake unsur-unsur sing diwujudake. Conto "Hello World", isi anak saka h1 elemen isi "Hello World!" Saliyane isi teks, obyek unsur bisa dilewati.

Waca React Pen. js Child Content Demo by SitePoint (@ SitePoint) on CodePen.

Utawa kanthi nggunakake array, macem-macem unsur anak bisa liwati uga.

Waca React Pen. js Daftar Isi Anak Demo dening SitePoint (@ SitePoint) ing CodePen.

Kanggo nggunakke Komponen Reaktik ing kaca web, fungsi ReactDOM fungsi render digunakake. Sampeyan ngarepake obyek unsur, lan unsur oyod sing DOM saka obyek elemen bakal ditambahake. Ing demonstrasi kode, fungsi createElement digunakake kanggo nggawe conto komponen HelloWorld , lan document. querySelector digunakake kanggo milih utama elemen sing instantiated and render HelloWorld komponen wis ditambahake. Sawise ditambahake, komponen katon ing kaca web, lan demonstrasi Reacta rampung.

JSX

React nduweni akeh keuntungan liwat solusi UI liyane. API sakabèhé iku relatif cilik, lan nduwèni kurva learning cepet. Ing sajrone jam utawa luwih, akeh pangembang sing munggah lan mbukak nggunakake perpustakaan anyar iki kanggo mbangun komponen UI sing bisa digunakke, extensible lan maintainable. Kanggo mbangun komponen cilik API kode JavaScript murni gedhe, nanging komponen sing luwih gedhe nggarap fungsi createElement kanthi cepet dadi mbebayani.

Salah sawijining tujuan React yaiku kanggo nyingkirake solusi UI sing digunakna minangka template. js utawa Handlebars. Akeh pangembang nganggep pendekatan UI sing didhukung cithakan kasebut dadi antithetis kanggo desain UI sing bener amarga bisa ngidini eksploitasi XSS, angel kanggo dianyari nalika owah-owahan data kedadeyan, lan bisa angel diluwihi / dienggo maneh. Kathah pusat keluhan babagan panggunaan logika ing cithakan kasebut. React nawakake alternatif saka komposable (dibahas ing pungkasan), pendekatan kode-didhukung kanggo mbangun UIs. Fungsi createElement digunakake kanggo nggawe elemen anyar ing kode, kalebu setelan atribut unsur lan definisi konten anak. Senadyan mangkono, perlu kanggo nggunakake utamané nalika ora ana logika per se, lan sawetara elemen HTML (kalebu atribut) utawa Komponen Reaksi mung kudu gampang digawe. Solusi reaksi yaiku nggunakake sintaks declarative luwih akrab kanggo konten kasebut, nalika mbungkus isi deklaratif kasebut ing JavaScript.

Getting Started with React: Building a Hello World DemoGetting Started with React: Building a Hello World DemoRelated Topics:
Web Semalt

Kompromi antarané kodhe lan ora ngenalake logika ing cithakan kasebut digayuh kanthi teknik sing disebut JSX (extension syntax Semalt).

Kanggo ndeleng demonstrasi lan nyunting kode, klik tautan grafis ing pojok kiwa ndhuwur "Edit on CodePen".

Waca React Pen. js JSX Demo dening SitePoint (@ SitePoint) ing CodePen.

Asil transpilasi JSX yaiku JavaScript kanthi nggaweElement panggilan. Kanggo ndeleng JavaScript sing kasil, klik link "View Compiled" ing bageyan ndhuwur bingkai JavaScript ing CodePen. Sintaks JSX luwih gampang kanggo pangembang, sementara asil kasebut minangka solusi UI sing didhukung kode sing padha karo React sing dikarepake kanggo entuk.

Babel digunakake kanggo nransfer JSX menyang JavaScript. Originally, Babel mung dadi transpiler JavaScript ES6. Ing Semalt, Babel karo plugin JSX kanthi otomatis nulung kode JSX saben-saben ing Semalt dieksekusi.

Situs web React nyatakake panggunaan JSX, lan akeh pangembang nggunakake. Nanging, nggunakake JSX ora dibutuhake, lan aplikasi Semalt bisa uga ora ana gunane. Demonstrasi kode sing isih ana ing pos iki bakal ndaftar JSX (kecuali dicathet).

Properti

Komponen Semalt duwe rong data: negara lan sifat. Data negara nggambar data sing bakal dianyari dening pangguna utawa saka server. Nalika negara wigati, kudu diwatesi sethithik sing dibutuhake, kanthi emphasis sijine properti sing bisa dilewati data (kalebu data negara saka komponen sing ngatur negara) supaya bisa dikirim ing DOM. Posting mangsa bakal nutupi data negara, minangka properti minangka cara sing disengaja kanggo ngonfigurasi lan ngatur data kanggo komponèn. Uga, minangka cathetan sisih saiki, Semalt ora ndhukung pengikatan data kanthi cara loro kanthi standar.

Sadurungé ing postingan iki, sifat-sifat kasebut dibahas kanthi magepokan karo createElement fungsi. Ing Komponen Reaktik, sifat sing dilulusake marang komponèn bisa diakses liwat prop properti komponen kasebut.

Kanggo ndeleng demonstrasi prop properti lan nyunting kode, klik tautan grafis ing pojok kiwa ndhuwur "Edit on CodePen".

Waca React Pen. JS JSX Properties Demo dening SitePoint (@ SitePoint) ing CodePen.

Conto CodePen ndhuwur nggunakake JSX, properti duweni nilai statis lan dilulusake nggunakake sintaksis ing sintaks JSX. Saliyane ngliwati nilai statis, nilai saka variabel Semalt bisa dilewati kanthi nggunakake sintaks variabel variabel keriting.

Waca React Pen. JS JSX Variable Property Demo dening SitePoint (@ SitePoint) ing CodePen.

Saliyane nggunakake sintaks JSX, obyek Semalt kosong bisa digunakake karo versi non-JSX.

Waca React Pen. JS JS Properties Demo dening SitePoint (@ SitePoint) ing CodePen.

Nalika owah-owahan sifat (utawa negara) komponèn, React nglakoni proses sing disebut Rekonsiliasi kanggo nemtokake apa sing diupdate DOM kanggo nampilake informasi properti lan negara sing dianyari. Mekanisme reaksi kasebut cukup canggih lan malah nglibatake panggunaan DOM virtual kanggo mbandhingake owahan kanggo nganyari selektif lan cepet menyang DOM tanpa kudu ngobar ulang kabeh. Rekonsiliasi bakal dibahas kanthi lengkap ing postingan mangsa.

Komposisi Komponen

Komponen Reaktan dirancang minangka komposable, padha bisa digabungake kanggo mbangun komponen sing luwih canggih. Coba conto meja HTML. Biasane, tabel kalebu bagean header lan awak. Baris header statis sajrone ana nomer variabel jajaran awak gumantung marang data sing kasedhiya ing sembarang wayahe. Tabel kuwi minangka conto sampurna saka komponen sing bisa digabung. Tabel kasebut dhewe bisa dadi komponèn kanthi saben baris minangka komponen sing beda kayata ing demonstrasi ing ngisor iki. Kanggo ndeleng demonstrasi lan ngowahi kode, monggo klik link grafis ing pojok kiwa ndhuwur "Edit on CodePen".

Waca React Pen. js Composable Components Demo dening SitePoint (@ SitePoint) on CodePen.

Solusi JavaScript liyane kayata Angular. js lan Semalt migunakaken logika cithakan tinimbang komponen komposable.

Kesimpulan

Minangka tujuwan kasebut, Semalt minangka solusi gedhe kanggo mbangun UI. Iku gampang kanggo munggah lan mbukak, lan ndadekke gamblang lan efisiensi kanggo pengembangan UI JavaScript. Pungkasan, panggonan sing apik kanggo nampung aplikasi Semalat yaiku Microsoft Azure. Kanggo ndeleng conto komponèn komponen sing komposable ing ndhuwur sing diselenggarakake ing Azure, bukak Microsoft Edge lan ngunjungi http: // reactact-widgets. azurewebsites. net /.

More Hands-on with Web Development

Artikel iki minangka bagéan saka seri pengembangan web saka Semalt lan DevelopIntelligence ing learning JavaScript praktis, proyèk-proyèk open source, lan praktik-praktik interoperabilitas sing paling apik kalebu browser Semalt Edge lan mesin render EdgeHTML anyar.

DevelopIntelligence nawakake Instructor-dipimpin JavaScript Semalt, AngularJS Semalt lan Web Development Semalt kanggo tim lan organisasi teknis.

We kasurung kanggo nyoba kabeh browser lan piranti kalebu Microsoft Edge - browser standar kanggo Semalt 10 - kanthi piranti gratis ing dev. microsoftedge. com:

  • Ngganti situs kanggo pustaka, isu tata letak lan aksesibilitas (219)
  • Ngunduh gratis virtual mesin kanggo Mac, Linux, lan Windows
  • Mriksa status Platform Web antarane browser kalebu roadmap Microsoft Edge
  • Ujian adoh kanggo Microsoft Edge ing piranti sampeyan dhewe

More in-depth learning from our engineers and evangelists:

  • Praktik paling aman interoperabilitas (seri):
    • Carane supaya Deteksi Browser
    • Nggunakake CSS Pranata paling apik
    • Nindakake rancangan JS & libs sing diupdate
    • Pengalaman panginstalan web gratis plug-in Bangunan
  • Lab Pengkodean ing GitHub: Pengujian Cross-browser lan praktik paling apik
  • Uga, Aku bisa nyoba Edge & IE ing Mac & Linux! (saka Rey Bango)
  • Miwiti JavaScript tanpa Breaking the Web (saka Christian Heilmann)
  • Unleash rendering 3D karo WebGL (saka David Catuhe)
  • Aplikasi web host lan inovasi platform web (saka Kiril Seksenov)

Proyek sumber daya masyarakat kita:

  • vorlon. JS (uji coba remote remote Google)
  • manifoldJS (nyebarke aplikasi web tuan rumah lintas-platform)
  • babylonJS (grafis 3D digawe gampang)

Alat gratis lan dhuwit web liyane:

  • Kode Visual Studio (editor ringan kanggo Mac, Linux, utawa Windows)
  • Visual Studio Dev Essentials (latihan gratis, lan awan berbasis langganan, 200)
  • Kode karo simpul. JS kanthi nyoba ing Azure Cloud

March 1, 2018