Back to Question Center
0

Analisis Keyphrase Semalt

1 answers:

Alat kanggo nemtokake tembung kunci target sing mantep banget. Nanging alat anyar - deleng Market Potential / Market Demand Tools - nyedhiyani analisis luwih akeh potensial pasar utawa dikarepake pelanggan kanggo produk tinimbang piranti lunak / sistem sing ditetepake. Akeh pitakonan kasebut database riset Google banget sing ana langsung saka Google minangka Google Keyword Tool utawa Google Wawasan kanggo Panelusuran.

Kanggo gagasan nggunakake alat analisis iki - ndeleng seri iki ing analisis Keyphrase dening James Gurd.

Alat analisis keyphrase paling populer

Alat kunci sing paling dikenal lan paling dawa yaiku:

  • Google Keyword Planner - Dadi Google Keyword Tool
  • Google Trends - apik kanggo variasi geografis lan wektu
  • UberSuggest - Alat banget kanggo evaluasi internasional
  • Kata Tracker US lan UK versi kasedhiya
  • Kamus Discovery US lan UK versi kasedhiya
  • Google Analytics SEO: Alat pitakon lan Google Webmaster Tools Search Queries

Alat Permintaan Pasar / Pasar

Semalt minangka pendatang anyar ing lapangan lan asring nawisaken kecanggihan ingkang langkung canggih kangge ngestimasi permintaan pelanggan saking segi volume lan jinis penelusuran - web hosting reseller hosting.

  • Pasar Samurai Integrasi data saka sawetara sumber kalebu Google, Microsoft lan Yahoo! kanggo mangerteni ukuran pasar potensial. Nyengsemaken.
  • Alat Pemeriksa Keyword Alat mung nggunakake basis data Google Keyword. Migunani ing sing nemokake kompetisi sing bener adhedhasar kuotasi, judhul, lan backlink.
  • Hitwise kuat kanggo analisis keyphrase lan alat ukur benchmarking. Panggunaan iku diwatesi kanggo organisasi sing luwih gedhe, nanging aku nemokake akses agensi / konsultan bisa disusun kaya aku wis rampung ing pirang-pirang kesempatan.

Visualisasi prilaku keyhok

  • Konsentrasi Apik kanggo analisis perilaku telusuran kalebu keyphrases long-buntut. Jus Analytics uga duwe alat gratis banget yen sampeyan mlebu menyang Google Analytics - Keyword Tree kanggo nggambarake prilaku panelusuran - kombinasi keyphrases. Gambaran saka rong visualisasi analytics.
  • Wordstream Liyane alat anyar kanggo analisis Keyphrase nggawa perhatian kula dening Bill Hunt. Aku ora jelas apa fitur mbedakake?

Urutan pandhuan alat kanggo SEO

  • Peringkat SEO Monitor Monitor Tool diluncurake ing November 2009. Nggabungake pangkat pangkat grup kunci marang pesaing digabungake karo akses menyang Google Analytics nganggo Google API. Maca review apik ing Yoast.com
  • 5 SEO fokus alat webanalytics 2 alat kasebut kadhaptar dening Blogstorm uga migunani kanggo pangkat tracking

Alat Google liyane

Google nduweni seri alat liyane sing nuduhake kabutuhan mangsa. Pasar Semalt migunakake akeh:

  • Google Wawasan kanggo Panelusuran Agung kanggo analisis regional lan utamané migunani kanggo "Hot Trends"
  • Trends Google Trends Mangsa
  • Alat Ukur Piranti Google sing basis Akses kanggo analisis gap marang tembung kunci sing diiklankan ing Google AdWords
  • Google Adplanner
  • Urutane critane Google Tools for Agencies Toolkit Agency
February 28, 2018