Back to Question Center
0

Day Marketing: Snapchat PHK, Sastrawan Black Friday & Tes Semalt tes web-based VR

1 answers:
Pemasaran Hari: Snapchat pemutusan, Strategi Hitam Jumat & Ujian Semalt VR berbasis web

Saka Marketing Tanah:

  • Data lokasi ngluwihi departemen marketing: A tampilan ing 3 kasus nggunakake
    Oct 23, 2017 dening Eric Aledort
    Minangka data lokasi seluler sing evolves ngluwihi mung nargetake iklan, kontributor Eric Aledort njupuk dipikir carane wis diterapake ing kabeh perusahaan, saka planning kutha kanggo reregan real estate.

  • Sajarah ringkes nganyari nggoleki lokal paling penting Google
    Oct 23, 2017 dening Brian Smith
    Kepiye cara nggoleki lokal Google diganti ing saindhenging taun? Kolumnis Brian Smith bareng karo acara lan impact ing bisnis bata-lan-mortir.

  • Snap dilapurake ngetokake 18 karyawan, bakal memperlambat hiring ing 2018
    23 Oktober 2017 dening Tim Peterson
    Iku ora cetha kepiye perlambetan bakal nyebabake bisnis iklan perusahaan induk Snapchat.

  • SAP Hybris nambahake pangenalan wajah, kampanye kampanye lan atribusi
    Oct 23, 2017 dening Barry Levine
    Fitur-fitur anyar, miturut pamadosan identitas anyar Gigya, nuduhake yen SAP ngupayakake nggawe beda kanggo Marketing Cloud - machinery appraisal schools.

  • Tawaran sing ora bisa ditolak: Strategi kanggo metu ing Black Friday
    Oct 23, 2017 dening Tony Toubia
    Kompetisi sajrone preian kasebut galak. Kontributor Tony Toubia enggo bareng praktik paling apik kanggo mbantu sampeyan melu karo pelanggan lan njamin sampeyan ora bisa ilang ing gangguan.

  • Facebook nyoba tes web-based VR ing News Feed kiriman
    Oct 20, 2017 dening Tim Peterson
    Wong bisa mbukak lan sesambungan karo pengalaman VR tanpa ninggalake jaringan sosial tradisional Facebook.

Headlines Anyar Saka MarTech Dina iki, Situs Sister Kita Darmabakti Kanggo Teknologi Marketing:

  • Apa tumpukan martaka sampeyan tetep kanthi owah-owahan prilaku pelanggan?
    Oct 23, 2017 dening Kevin Bobowski
    Iku angel kanggo tetep munggah kanthi cepet evolving tindak tanduk konsumen. Kolumnis Kevin Bobowski pracaya pemasar kudu adaptasi tumpukan martard lan ngirimake pengalaman sing luwih apik kanggo ketemu ekspektasi.

  • Skimping on spendability? Sampeyan wis ngrusak program email sampeyan
    Oct 23, 2017 dening Jose Cebrian
    Aja nglakoni kesalahan ngeculake sudhut ing pangiriman. Kolumnis Jose Cebrian ngandika budgeting wisely ing layanan deliverability lan teknologi bakal ngedongkrak program email lan revenue. twitter. com / widgets / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & lang = en & screen_name = AmyGesenhues & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button "title =" Twitter Follow Button "data-twttr-rendered = "bener" style = " dhuwur: 20px; ">
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.


February 28, 2018