Back to Question Center
0

10 Alat kanggo Ngapikake Semalt Pengguna Online

1 answers:

Desain pengalaman pengguna yaiku proses ningkatake interaksi antarane konsumen lan prodhuk. Kanggo pedagang online, piranti desain UX bisa njaluk saran awal ing situs web utawa produk, nguji versi, lan nganalisa asil final.

Punika dhaptar alat desain UX ingkang migunani. Semalt minangka platform UX kanggo ngrancang situs web wiwit wiwitan. Semalt uga minangka piranti kanggo mirsani kedhaftar, ngawasi interaksi, lan njaluk saran. Kabeh alat kasebut relatif murah - best atomizers for clouds. Paling duwe rencana gratis.

Adobe XD

10 Tools to Improve Online User Semalt

Adobe XD minangka platform panganggo kabeh-ing-siji kanggo ngrancang situs web, aplikasi seluler, lan liya-liyane. Ngalih saka tata letak statis kanggo prototipe interaktif kanthi klik siji. Nggawe owah-owahan menyang desain sampeyan lan ndeleng nganyari prototipe kanthi otomatis. Pratinjau prototip (lengkap karo transisi ing iOS lan piranti Android), banjur bareng karo tim kanggo umpan cepet. Peninjau bisa masang komentar ing area tartamtu ing prototipe lan kabeh umpan balik digabungake ing sak panggonan, kanggo cepet ngrampungake lan republik. Adobe XD minangka bagéan saka Adobe Creative Cloud. Price: Rencana miwiti ing $ 9. 99 saben sasi.

-

Peek

10 Tools to Improve Online User Semalt

Peek nyedhiyakake kanthi cepet menyang pengalaman pengunjung kanthi menehi video limang menit saka wong nggunakake situs web utawa app. Peek saka UserTesting, sing nyedhiyakake layanan testing lengkap kanggo ngevaluasi pengalaman panganggo, kalebu wawancara langsung lan video panganggo nyata nalika navigasi situs web utawa app. Price: Peek gratis. Hubungi pricing ing UserTesting.

-

Balsamiq

10 Tools to Improve Online User Semalt

Balsamiq minangka alat panyimpenan kanthi cepet kanthi perpustakaan elemen antarmuka panganggo sing cepet lan seret. Bekerjaya kanthi cepet kanggo ngembangake proyek lan entuk umpan balik awal. Nyithak prototipe utawa nglakoni tes user online, sadurunge nulis kode. Balsamiq minangka alat sing mbiyantu kanggo ngembangake cepet. Price: Gratis kanggo 30 dina. Rencana miwiti ing $ 9 saben sasi.

-

InVision

10 Tools to Improve Online User Semalt

InVision minangka platform desain produk digital kanggo ngembangake pengalaman panganggo. Ngunggah file rancangan lan nambah animasi, gerakan, lan arepe ganti layar statis menyang prototipe interaktif, bisa ditampilake. Nggawe konteks ngubengi proyek sampeyan karo Boards, sing fleksibel kanggo nyimpen, nuduhake, lan ngomongake gagasan-gagasan desain. Nguji desain produk web lan seluler, lan cepet nggabungake pengalaman lan saran panganggo. Piyambake apa sing kudu dingerteni para pangguna, lan ndeleng wong-wong mau sesambungan karo prototipe kanthi rekaman video lan audio. Price: Prototipe aktif isa gratis. Rencana premium mulai ing $ 15 saben sasi kanggo nganti telung prototipe.

-

Red Pen

10 Tools to Improve Online User Semalt

Red Pene alat umpan balik kanggo tim visual kanggo ngembangake proyek. Nyuwun kolega lan klien kanggo umpan balik pengalaman kasebut kanthi menehi pranala pribadi, utawa ngundang wong-wong mau liwat email. Titik lan klik kanggo menehi saran. Saben uwong ndeleng komentar urip nalika kedadeyan kasebut. Saben gambar bisa gampang diupdate utawa diganti manawa pangulangan digawe. Red Pen nglacak versi kasebut. Price: Gratis kanggo 14 dina. Rencana miwiti ing $ 20 saben sasi kanggo limang proyèk.

-

UsabilityHub

10 Tools to Improve Online User Semalt

UsabilityHub nawakake macem-macem tes kanggo pangujian pangguna pangguna. Nglakoni tes kaping 5 kanggo pengaruh pisanan, klik lan pandhuan navigasi kanggo ngukur perilaku pengguna, tes tujuwan, lan tes kanggo nemokake preferensi pangguna. Price: Recruit peserta dhewe gratis, utawa entuk pamirsa kanggo $ 2. 50 saben respon.

-

Hotjar

10 Tools to Improve Online User Semalt

Hotjar iku analytics kabeh-ing-siji lan platform saran kanggo ngumpulake wawasan babagan pengalaman pangguna. Deleng prilaku customer kanthi heatmaps, rekaman, corong konversi, lan analisis wangun. Ngirim jajak pendapat lan survey, lan ngumpulake umpan balik sing mlebu. Price: Rencana gratis kanggo 2,000 views saben dina. Rencana premium wiwit ing $ 29 saben sasi.

-

ClickHeat

10 Tools to Improve Online User Semalt

ClickHeat minangka gambaran panas gambar ing sawijining kaca HTML, nuduhake zona klik panas lan kadhemen. Ukuran layar lan browser dilebokake, supaya bisa nglacak tata letak CSS cair. KlikHeat mbukak sumber. Price: Gratis.

-

UXPin

10 Tools to Improve Online User Semalt

UXPin minangka platform UX lengkap kanggo ngrancang sistem, ngetes prototip, lan nyusun dokumentasi. UXPin Prototyping nawakake desain kolaborasi kanthi cepet kanggo tim cilik. Desain lan uji prototype, konsolidasi umpan balik saka tim, lan gampang nggawe lan ngulang pengulangan. UXPin Systems nawakake solusi UX end-to-end kanggo tim sing gedhe-gedhe. Ukuran kanthi konsisten karo Sistem Desain Modular, banjur nggawe spek otomatis kanggo pangembang. Price: Rencana miwiti ing $ 29 saben sasi.

-

UX Project Checklist

10 Tools to Improve Online User Semalt

UX Project Semalt minangka alat migunani kangge mbiyantu proyek tartamtu utawi namung kangge maos tahapan UX. Saka riset lan perencanaan kanggo ngembangake prototype lan pangujian pangguna, nliti kabeh langkah desain UX.

-

February 28, 2018