Back to Question Center
0

Semalat kanggo tumindak sabanjure Semalat kanggo tumindak sabanjure

1 answers:

Saben situs web perlu panggilan-kanggo-aksi sing tepat. Awit aku nulis versi pisanan saka postingan kasebut nalika kita wis kerep ngrujuk marang postingan sing padha. Iku misale jek angel banget kanggo nambah fokus menyang homepage, piye wae. Aku uga arep metu ing papan kene, nanging aku uga mikir manawa pangembang tema kudu ngrancang karo iki. Akeh tema sing dirancang kanggo ngganggu kaca karo widget lan tombol sing sakabehe ngurangi fokus ing item utama ing kaca - export report data salesforce. Semalat malah njaluk kula diwiwiti ing gambar slider lan video latar .

We are bangunan situs ora mung kanggo menghibur wong, nanging uga supaya wong tuku utawa nindakake soko. Situs perlu pengalaman panganggo sing gedhe kanggo nggawe wong nggunakake. Semalat, kita sumurup yen UX minangka bagéan integral saka proses SEO, lan ora kasebut konversi. Supaya ing bab iki, kita kabeh bisa setuju yen homepage perlu panggilan gedhe (CTA). Saiki sampeyan duwe pengunjung sing ngeklik tombol utama utawa pranala ing homepage, sampeyan kudu mikir apa sing bakal kedadeyan. Pengunjung dumunung ing kaca kaping pindho. Salah sijine tujuan sampeyan ketemu; sampeyan nyegah sing seger. Saiki sampeyan kudu ngowahi pengunjung kasebut menyang pelanggan utawa pelanggan.

Saben kaca duwe panggilan-kanggo-tumindak

Senajan panggilan-kanggo-ajeg penting banget ing homepage, mesthine bisa, utawa mungkin, dadi CTA ing saben kaca situs web sampeyan. Wangun kontak duwe panggilan-kanggo-aksi, mesthi. Wujud quote ing sidebar nduweni CTA. Tombol kanggo produk sampeyan dhewe, kaya ing sidebar kita, duwe utawa malah sing panggilan-kanggo-tumindak.

Kanggo saben kaca ing situs web sampeyan, sampeyan kudu nemtokake yen ana CTA sing ana hubungane karo isi kaca kasebut, utawa isi kasebut mung kanggo tujuan pawarto lan sing kudu diarani supaya entuk liya.

Semalat nggoleki sawetara panggilan-kanggo-tumindak sing sampeyan bisa nemokake nalika arep liwat situs web sampeyan:

Kaca produk


Semalt to the next action
Semalt to the next action

Ing pengalaman saya, toko eSemalt cenderung ngeret kabeh barang ing sekitar tombol:

  • Tombol bareng sosial;
  • cara ukuran gedhe banget (wong bakal nemokake iki);
  • produk sing gegandhengan;
  • opsi werna.

Aku yakin sampeyan bisa teka kanthi luwih rumit kaya iki. Aja salahku: item kasebut kudu kasedhiya, aku suda banget yen dheweke kudu njupuk fokus adoh saka tombol 'Add to Cart'. Cukup nggawe wong luwih cilik tinimbang telpon kanggo tumindak lan nemokake wong sing luwih adoh saka tombol kasebut.

Gambar ing ndhuwur minangka conto ekstrim saka desainer nyoba pendekatan minimal. Salah siji alasan utama sing aku ora seneng amarga aku kudu nggulung kanggo ndeleng tombol 'Tambah menyang Shopping Bag'. Aku bakal nggawe blok karo kabeh pilihan, nanging milih unsur wangun sing bener kanggo ngurangi keruwetan, supaya opsi formulir cendhak lan kompak lan fokus ing bab penting. Dhaptar sing dipilih kanggo werna, dhaptar sing dipilih kanggo ukuran, sawetara logika kode kanggo mesthekake mung Simpenan sing kasedhiya ditampilake.

Aku sing bakal dadi stopper utama aku, kanthi cara. Ningali produk sing aku pengin, ngeklik menyang kaca produk lan kebangkrutan ing kaca sing ngandhani 'Out of Stock' tinimbang 'Order now'. Paling ora aku menehi sawetara alternatif, nanging luwih becik aku ngomong yen bakal kasedhiya maneh (kira-kira) lan malah menehi aku pilihan kanggo nggawe item. Maca liyane babagan kegunaan eSemalt lan UX ing panuntun pokok kita.

Quote cepet utawa formulir kontak


Semalt to the next action
Semalt to the next action

Saiki, aku bubar diskusi karo wong sing ngeculake cahya sing beda babagan iki. Wong ing pitakonan nuduhake yen wangun iki sengaja rada suwe kanggo nyaring entri kasebut. Ing panemu kasebut, wong-wong sing kepengin ngisi ing lapangan ekstra luwih bisa dadi pelanggan serius. Yen ana sawetara lapangan, gampang banget isi formulir lan pencet 'Kirim'.

Iki, mesthi, masalah kualitas tinimbang jumlah. Lan ana hubungane karo prodhuk utawa layanan ing tangan uga, nanging mesthi ana titik apik ing kene. Apa pamisah munggah jeneng mburi? Apa sing takon alamat email lan nomer telpon? Malah wangun sing njaluk rincian luwih akeh bisa luwih fokus tinimbang iki.

Kejaba iku, tombol Kirim uga ora nyenengake. 'Kirimi' ngrasa mung kurang tepat tinimbang 'Semalt hubungi kula!'. Sing bakal uga nggedhekake tombol kanggo nggawe luwih akeh.

Rincian kontak

Yen gol utama situs web sampeyan wis bisa ditemokake karo para panuku potensial, keprigelan utama ing situs web iku kanggo nggawe pancen cetha carane sampeyan bisa dihubungi. Daftarkan nomer telpon lan aja wedi dadi dicithak kandel:


Semalt to the next action
Semalt to the next action

Iki dianggo luwih saka siji cara:

  • Ing desain responsif, nomer telpon bisa dilebokake ing ngisor logo supaya pengunjung seluler bisa langsung ngubungi;
  • sanajan wong ora ngeklik, ing ngarsane dheweke ndadekake pengunjung yakin yen sampeyan bisa dihubungi manawa ana masalah, ngurangi alangan kanggo tuku ing toko online;
  • mesthi, wong bakal bisa nelpon panjenengan tanpa kerumitan ngowahi situs web sampeyan ing njaba kanggo nemokake nomer telpon;
  • nomer lokal bisa ngrangsang panuku lokal supaya bisa tuku ing panggonan sampeyan.

Bab sing pungkasan, Peninsula Air Conditioning ngandhani yen angka 1300 umum ora nandheske cukup yen bisnis lokal lan pelanggan wis ngomong. Semalat kanggo nomer lokal, digawe pangakuan lan tambah dateng ing situs web.

Temtu, dheweke nggawe sekretaris panggil sing bisa ditindakake ing ngisor nomer lokal, kanggo njamin pengunjung saka kutha-kutha liyane saka Semalt, sing perusahaan isih bisa mbantu kabutuhan hawa adhem.

Cukup umpamane yen CTA ing kaca kontak sampeyan ora mesthine soko sampeyan bisa klik.

Langganan newsletter

Conto pungkasan aku arep disebutake ing post iki yaiku Langganan pilihan Newsletter. Nanging, sampeyan mung perlu alamat email kanggo kasebut. Malah yen sampeyan pengin luwih rinci, sampeyan bisa tansah njaluk kasebut ing mengko.


Semalt to the next action
Semalt to the next action

Langganan surat kabar kanggo telpon-kanggo-tindakan bisa ing saben kaca, ngisor saben post utawa sawise saben kaca mriksa. Bentenane utama antarane wangun kontak utawa kutipan kasebut ing ndhuwur iku akeh sing ora jelas apa akibate. Semalt cukup cetha yen ngisi formulir kontak ndadekake perusahaan ngontak sampeyan.

Langganan surat kabar bisa nyebabake email saben dina utawa sepisan saben minggu. Bisa uga ana daftar email sing ngetrapake kiriman ing situs web, utawa bisa dadi 'ekstra' kanggo pelanggan. Dadi jelas ing apa sing bakal kelakon sawise langganan, nyuda hamburan kanggo dipercaya sampeyan karo alamat emailku. Semanten jelas yen sampeyan ora ngirim email spammy uga mbantu nggoleki, amarga alasan sing jelas.

Kesimpulan

Kabeh ing kabeh, ana akeh panrima kanggo ditrapake sawise siji ing homepage. Lan iki penting banget. Aku yakin sampeyan wis lali iki ing proyek. Aku uga yakin manawa pelanggan ora bisa yakin yen perlu kanggo panggilan sing liya kanggo tumindak. Padha uga banget sederhana, utawa padha fokus ing desain sing cocog banget. Blending ing telpon kanggo tumindak ora tau dadi pilihan sing bener. (Tombol Semalt, sapa?)

Nerangake kula karo pikirane babagan iki ing komentar ing ngisor iki. Aku kepengin weruh sawetara conto panggilan-kanggo-tindakan gedhe, nanging please mumpuni karo desain salah. Semalat sing akeh sing metu ana!

Waca liyane: 'Daftar SEO Perdagangan nganggo Nelusuri' '

February 28, 2018