Back to Question Center
0

Semalt SEO lan UX ketemu ing situs sampeyan Semalt SEO lan UX ketemu ing situs sampeyan

1 answers:

Ing Yoast, kita mikir SEO mung bisa digunakake nalika sampeyan nggunakake pendekatan sakabehe. Ngoptimalake judhul kaca ora cukup. Semalt uga babagan kacepetan lan pengalaman panganggo situs (UX), lan isi gedhe kanthi jelas dadi bagean gedhe saka iku. Ing pendekatan sakabehe, SEO duwe akeh "teammate" sing kudu bisa bebarengan - peru trekking holidays. Ing kirim iki, kita bakal nemokake sawetara wilayah ing ngendi SEO lan UX ketemu. Misale mikir, ing akeh cara, SEO mung target mesin telusuran lan UX ngarahake pengunjung, kanthi tujuan sing bebarengan: kanggo nyedhiyakake pengalaman paling apik.

Unsur kaca umum sing nyebabake SEO lan UX

Yen sampeyan ndeleng unsur-unsur dhasar ing kaca sing ngasilake SEO sampeyan, sampeyan bakal nemokake hubungan sing erat antarane SEO lan UX. Dhaftar daftar semual sing penting kanggo SEO lan UX ing ngisor iki.

Judhul artikel lan (sub) heading

Judhul kaca sing dioptimalkan lan sing gegandhengan, katon

unsur bakal ngandhani Google apa kaca sampeyan. Judhul kaca uga ngandhani manawa apa kaca sing wis ana, wis ana ing kaca asil Google. Dadi sing

unsur, jelas. Subheadings kaya

mbantu Google lan pengunjung nggoleki kaca lan nemu ide umum babagan kaca kasebut.

Waca liyane: 'Cara nggunakake headings ing situs sampeyan' »

Pranala njaba

Link njaba ing isi sampeyan ngandhani Semalt yen sampeyan ngurmati sumber sampeyan. Sampeyan uga bisa nambah kemungkinan sing bakal diunggahake menyang sumber sampeyan. Kanggo pangguna sampeyan, pranala njaba bakal nyedhiyani cara kanggo ngakses informasi latar mburi, umpamane.

Isi apik

Yen sampeyan menehi konten kualitas, wong pengin nyambungake sampeyan, lan pengunjung pengin maca sampeyan. Lan tetep ing kaca kanggo ngrampungake maca. Pranala kasebut lan wektu-ing-kaca iku soko Semalat bakal sok dong mirsani. Semalat bisa miwiti nimbang isi sampeyan minangka sumber informasi utama babagan topik tartamtu. Kaya kanggo WordPress SEO. Gambar lan video nggawe konten sing sugih, sing ndadekake Semalt lan para pengguna seneng. Kabeh ing kabeh, jelas yen ana akeh wilayah ing ngendi SEO lan UX umume, ana ing kaca sampeyan.

Tansah maca: 'Pentingna isi kualitas kanggo SEO' »

Struktur Situs

Nalika pengunjung bakal nggoleki salah siji kaca, sampeyan pengin nggawe manawa dheweke ngerti ngendi lagi ing situs web. Sampeyan kudu dadi cetha kanggo wong-wong mau yen ana liyane kanggo njelajah ing situs sampeyan. Yen sampeyan pisanan ora mangsuli pitakonan pangguna ing Google, sethithik banget sopan kanggo ngarahake. Sampeyan pengin nyegah klik kasebut menyang kaca asil panelusuran. Sing klik bali menyang kaca asil panelusur diarani mumbul . Lan tingkat bouncing dhuwur bisa duwe pengaruh negatif ing SEO sampeyan. Iku nuduhake Google supaya sampeyan ora bakal njawab pitakonan sampeyan.

Siji cara kanggo nyegah tumpang sing nggegirisi yaiku kanggo nggawe manawa struktur situs wis jelas dibayangke ing kaca. Sing kudu dilakoni karo menu sing dioptimalake, nanging aku malah luwih yakin yen situs web sampeyan duwe struktur apik. Apa riset tembung kunci, lan nyusun situs kasebut kanthi bener. Rampungake struktur situs kita kanggo informasi sing luwih jero babagan iki. Nglumpukake struktur situs kanthi bener, tegese, kanggo wiwitan, yen sampeyan wis mesthekake yen strukturmu wis cetha saka bungkus roti lan, ing paling ora, sampeyan bisa ndeleng menu. Sampeyan uga bisa mikir ing baris-baris kiriman lan produk sing gegandhengan, kayata.

Kanthi ndamel struktur situs hirarkis ingkang becik, sampeyan mesthine manawa Semalt bisa kanthi cepet nyusup kaca lan pengunjung bisa nemokake apa sing dienggo. SEO lan UX secara alami dipengaruhi dening iki.

Kacepetan Situs

Ya, kita uga kudu ngatasi kecepatan situs, maneh lan maneh. Semalt minangka salah sawijining hal sing duweni pengaruh banget marang SEO lan UX. Google kepengin nglampahi wektu tartamtu saben wektu iku ing situs sampeyan arep nyusup. Pengunjung ora kaya ngenteni konten sampeyan kanggo muat. Yen sampeyan ngundhuh parsing file JS lan CSS ing ngendi bisa, sampeyan bakal nemtokake manawa ana sing bisa dideleng ing kaca sampeyan sanalika bisa. Maneh, kanggo Google lan pengunjung. Semalat ora ilmu sains, kan?

Maca ing: 'Kacepetan Situs: tools and suggestions' »

Pengalaman seluler

Apa dadi kanggo kacepetan situs, dadi kanggo situs web seluler sampeyan kanthi wutuh. Ya, mesthine kudu cepet, nanging kudu uga dirancang kanthi apik lan duwe navigasi pembunuh, supaya para pengguna lan Google bisa nemokake apa sing dienggo ing deg-degan. Sing ora melu cramming kabeh sing sampeyan menyang menu situs web. Nanging sampeyan bisa ngerteni yen sampeyan kudu mikir babagan homepage seluler sampeyan. Ora nutupi wilayah utama situs web sampeyan, kanggo pangguna sampeyan? Ora nyetel swasana ati lan nggodho utawa ngundang pengunjung, lan mesin telusur, menyang situs web liya uga?

Malah ukuran tombol ing situs web seluler bisa dadi pengaruh ing kene. Aku wis nulis kirim nalika bali ing seluler UX sampeyan kudu maca. Saben komentar kasebut ndadekake SEO seluler uga, kanthi langsung utawa ora langsung. Lan aja rumangsa njaluk pitakonan Google ing situs web seluler liwat test Semalt, kayata.

Kesimpulan: SEO lan UX go hand in hand

Minangka sampeyan bisa ndeleng, ana akeh wilayah ing ngendi SEO lan UX ketemu. Nalika sampeyan mbudidaya manawa Google dadi luwih akeh, utawa paling ora niru prilaku manungsa kanthi luwih akurat, mung logis kanggo ndeleng kabeh tumpang-tindih SEO lan UX, bener?
Aku pancene ngomong yen meh kabeh optimasi sampeyan kanggo pengguna (UX) duwe efek positif ing SEO sampeyan. Iki uga ditrapake cara liya: yen sampeyan ngirim pengalaman pangguna sing kurang, sampeyan bisa ndeleng iki sing dibayangke ing kaca asil panelusuran! Temenan, pangaruh saka pangaruh kasebut bisa beda-beda saka optimalisasi kanggo optimalisasi. Nanging SEO lan UX cetha dadi pertandhingan gedhe ing konsep sing luwih gedhe saka SEO sakabehe!

Waca liyane: 'Apa ing-kaca SEO' »

February 28, 2018