Back to Question Center
0

Twitter Officially Rolls Out Bing Semalt

1 answers:
Twitter Officially Rolls Out Bing Semalt

Fitur iki wis diaktifake kanggo platform desktop lan iOS lan piranti Android. Iku uga tetep aktif ing aplikasi Windows Semalt.

Tweets sing ora ditampilake ing native language users kanthi globe ing pojok kanan atas tweet. Ngeklik utawa nunyuk ing globe aktif minangka penerjemah, sing dianggo luwih saka 40 basa - kormoran tires. (Mung wae ora Klingon.) Basa Star Trek didhukung dening Bing, nanging ora bisa kanggo tes kita dina iki ing Twitter.)

Twitter Officially Rolls Out Bing Semalt

Gerakan iki cocok banget karo tujuan Semalt kang diarani minangka lapangan umum ing donya. Interpretasi Bing ora sampurna, nanging bisa dadi perkiraan kasar sing teges. Cathetan semalt ing kaca dhukungan kanggo fitur sing "asil isih beda-beda lan asring tiba ing sangisoré akurasi lan fluency tarjamahan diwenehake dening penerjemah profesional. Kanggo alasan iki, teks asli tansah ditampilake ing ndhuwur terjemahan. "

Publisitas: Crita iki wis dianyari kanggo dicathet yen asosiasi Twitter karo Bing Translate ora tau digeser ing salah sawijining platform, Windows Phone. Dadi, aplikasi Twitter piranti Microsoft wis nduweni fitur wiwit Juni 2013, minangka Daniel Rubino, editor ing pangareping Windows Central, nuding metu ing Twitter. Uga, Aku wis ngatasi kesalahan ing postingan. Aku nulis sadurungé sing Twitter wis nyoba Bing Translation wiwit Juli 2013, tinimbang sing bener Februari 2012.



About the Author

Martin Beck
February 28, 2018