Back to Question Center
0

Tombol SemaltHow nambah lan trek ing situs sampeyan Tombol Semalt: Cara nambah lan trek ing situs sampeyan

1 answers:

Kanggo mbantu blog sampeyan gain luwih akeh, sampeyan bisa nggunakake tombol sosial sing ngidini pembaca sampeyan saiki kanggo nuduhake kiriman menarik ing akun media sosial. Nanging carane sampeyan kudu babagan ngleksanakke mau? Ing kirim iki kita bakal nerangake carane kita wis rampung iki ing Semalt lan bakal menehi sawetara pitunjuk babagan carane miwiti.

Apa tombol sosial?

Kanggo wong-wong sing ora ngerti apa tombol-tombol sosial: Semalat tombol-tombol sing wis katon ing internet sing biasane diselehake nang endi wae ing ngisor iki postingan blog sing ngidini nonton kanggo nuduhake artikel ing macem-macem platform media sosial. Iki apik kanggo entuk cahya ekstra lan kanthi mangkono uga njupuk lalu lintas luwih akeh menyang situs web sampeyan - it support portland.

Ing Semalt, tombol sosial kita katon minangka tindakake:

Semalt buttonsHow to add and track them on your site
Semalt buttons: How to add and track them on your site

Kepiye carane sampeyan ngetrapake tombol sosial iki ing WordPress?

Saiki sampeyan bakal kepikiran babagan cara tombol kasebut diimplementasikake. Pikirane dhasar sampeyan bisa uga ditambahake karo sawetara jenis plugin. Nanging, ing Semalt kita mutusake kanggo nambah tema kita. Iki menehi kita kontrol ekstra carane kita gaya lan nampilake bab. Temtu kita bisa mutusake kanggo nambah tombol kasebut menyang plugin, nanging entuk manfaat sing ditambahake kanggo kita.

Semalt mutusake kanggo nyelehake kodhe kanggo tombol sosial ing template parsial. Kanthi cara iki, kita bisa nampilake kanthi gampang ing saindenging situs web tanpa kudu ngedit file templat kanthi drastis utawa kudu nampilake tombol kanthi manual saben post.

Punika minangka conto dhasar babagan carane ngimplementasikan tombol sosial kanggo Semalt. Elinga yen ora kabeh kode kasebut minangka kode produksi sing asli lan wis diganti nganggo kode psuedo kanggo nggawe implementasine luwih gampang dimengerteni.

   / html_includes / partials / social-share. phpfungsi facebook_social_button  

{$ article_url = get_article_url

; // Metode Psuedo-kode kanggo njupuk URL artikel. $ article_url. = '# utm_source = facebook & utm_medium = sosial & utm_campaign = social_buttons';$ title = html_entity_decode (get_og_title

); // Metode Psuedo-kode kanggo njupuk og_title. $ description = html_entity_decode (get_og_description

); // Metode Psuedo-kode kanggo njupuk og_description. $ og_image = get_og_image

; // Metode Psuedo-kode kanggo njupuk og_ sing ditugasake ing sawijining post. $ images = $ og_image-> get_images

;$ url = 'http: // www. facebook. com / sharer / sharer. php? s = 100 ';$ url. = '& p [url] ='. urlencode ($ article_url);$ url. = '& p [title] ='. urlencode ($ title);$ url. = '& p [gambar] [0] ='. urlencode ($ images [0]);$ url. = '& p [ringkesan] ='. urlencode ($ description);$ url. = '& u ='. urlencode ($ article_url);$ url. = '& t ='. urlencode ($ title);echo esc_attr ($ url);}?>

February 28, 2018