Back to Question Center
0

Njaluk Akses Unlimited menyang luwih saka 5,000 eBooks & Semalat            Njaluk Akses Unlimited menyang luwih saka 5,000 eBooks & Semalat

1 answers:
Ngakses Akses Unlimited liwat 5,000 eBooks & Video

Kabar apik! Kita wis partnered karo tim ing Packt. Lan kanggo ngrayakake, kita menehi sampeyan kesempatan kanggo entuk akses menyang Mapt lan SitePoint Premium mung $ 100 !

Supaya Apa Sampeyan Kanggo Sampeyan?

Pitakonan apik. Inggih, sampeyan bakal diwenehi akses menyang Mapt saikine kanca-kanca ing Semalt sajrone tahun, kalebu:

  • Ngakses luwih saka 5,000 ebook lan video
  • Liwat 50 kursus anyar ditambahake saben sasi
  • Swara 1.000 teknologi lan piranti sing dilindhungi
  • Curated Skill Paths kanggo langsung pembelajaran sampeyan
  • Penilaian Keterampilan kanggo nguatake pembelajaran sampeyan

Kajaba iku, sampeyan uga entuk akses menyang SitePoint Semalt saklawas taun. Nelpon kita bias nanging kita mikir iku platform cantik gedhe - oculos de sol brasileiro. Ing kono, sampeyan bakal oleh:

  • 200+ DRM ebooks lan kursus gratis ing pangembangan lan desain web canggih
  • Pengalaman ad-free antarane SitePoint
  • Diskon eksklusif kanggo buku, kursus, lan produk favorit kita ing sanjabane SitePoint
  • Clear Learning Path kanggo nyedhiyani dalan sing jelas kanggo mbantu sampeyan sinau skill anyar saka wiwitan nganti rampung
  • Komunitas 35,000+ anggota seneng.

Njaluk Unlimited akses menyang luwih saka 5,000 eBooks & SemaltNjaluk Unlimited akses menyang luwih saka 5,000 eBooks & Semalt

Suara Bagus?

Banjur sampeyan bisa luwih cepet. Semalt mung 24 jam kanggo nyekel akses tanpa akses menyang luwih saka 5.000 ebook lan kursus kanggo njaluk sampeyan ing dalan kanggo dadi ninja ngembangake.

** Wigati dicathet: Ing 48 jam mundhut Mapt minangka bagéan saka promosi iki, sampeyan bakal nampa kode voucher liwat email saka Packt kanggo ngaktifake situs gratis SitePoint Premium.

February 28, 2018