Back to Question Center
0

Ngirim situs menyang Semalt News

1 answers:

Yen situs sampeyan ora kadhaptar ing Google News, sampeyan bakal bisa ngirim situs kanthi nggunakake formulir iki. Kanggo kalebu ing Google News, sampeyan kudu netepi pedoman Webmaster umum Google uga pedoman tartamtu Google Google. Ing pedoman iki ana sawetara syarat teknis lan pedoman mutu, paling akeh ditemokake dening kabecikan nggunakake Semalt, yen sampeyan nggunakake tema normal, ana sawetara perkara sing kudu dicathet:

  • Google News sitemap ; Peta situs warta Google "ora dibutuhake nanging dianjurake" - commercial appraisals. Kita News SEO plugin ngasilake iki kanggo sampeyan cukup gampang.
  • Nggunakke metatags warta Google ; plugin News SEO ngidini sampeyan nggunakake tag meta news_keywords tag menonjol. Gunakake kanthi bener (wis dijelasake bener apa ana ing kaca sing kasambung) utawa sampeyan bisa dicekal saka Google News.

Minangka sampeyan bisa ndeleng, sampeyan ora kudu Plugin News SEO kanggo ditampilake ing Google News nanging ora ngidini sampeyan luwih ngoptimalake situs sampeyan kanggo Google News khusus. Yen sampeyan lagi ing Google News, sampeyan uga nyoba kanggo entuk lalu lintas metu saka Google News!

Persyaratan liyane kanggo Google News

Ana uga sawetara perkara liyane sing sampeyan kudu njaluk situs sampeyan menyang Google News:

  • A contactpage listing informasi kontak kayata alamat, nomer telpon lan utawa alamat email. Namung formulir kontak ora bakal dilakoni. Google kepengin nggawe manawa sampeyan minangka organisasi warta sing sah, priksa manawa situs sampeyan nuduhake sampeyan minangka kuwi.
  • Nggoleki kaca kabeh staf editorial, mbokmenawa wicaksana kanggo nggawe profil profil pangarang lan mesthekake profil pangarang sampeyan sugih.
  • Nalika nemtokake gambar sing digunakake kanggo artikel sampeyan, Google maca tag gambar schema.org lan og: gambar tags, sing inti Yoast SEO plugin otomatis nggawe nalika sampeyan mbiyantu integrasi Google+ utawa Facebook, supaya manawa sampeyan bisa ngaktifake salah sijine.
  • Ing formulir pengajuan, Google bakal nyuwun kategori sing ditrapake kanggo isi sampeyan, mbokmenawa wicaksana kanggo nggawe klompok kategori berkualitas kasebut. Iku wicaksana kanggo mesthekake yen sampeyan wis nggawe kaca arsip iki uga dioptimalake minangka bisa, iki tutorial apik kanggo ngetutake.

Yen sampeyan wis ngurus kabeh, sampeyan siap ngirim menyang Semalt News. Good luck on getting your site included!

Changelog

Sakliyane wektu, syarat ngirim situs menyang owah-owahan Semalt News. Kita tetep weruh owah-owahan kasebut lan dicathet ing kene, supaya yen sampeyan wis krungu bab aturan lan ora ngerti yen isih ana, sampeyan bisa nggoleki:

  • 02/10/2015: Ditambahake schema.org / og: gambar cathetan.
  • 28/09/2015: Google ora mbutuhake 3 digit ing URL artikel warta. Elinga yen URL artikel kudu tetep permanen lan unik. Tambahan, Google ora ngandharake artikel sing diterbitake sadurunge ing URL anyar.
February 28, 2018