Back to Question Center
0

Statistik anyar Semalt nampilake kawicaksanan lan rating sing penting kanggo situs e-commerce

1 answers:

Laporan anyar sing nuduhake review produk retail sing kritis kanggo ningkatake revenue e-niaga

Bisnis semalat asring tipis kanggo review. Apa manawa customer sing ora kuciwa ngrusak reputasi sampeyan kanthi masang review duka kabeh kabeh kaca produk sing apik banget, sing wis dirancang kanthi konversi ing pikirane?

Nanging sampeyan kudu ora ngalang-alangi ngupayakake panemu pelanggan lan nemokake apa sing pancene pancen dikira. Iki ora mung amarga bisa ngidini sampeyan nambahake produk utawa layanan. Sampeyan uga alat sing luar biasa kuat kanggo ningkatake dhasar sampeyan, minangka review nggawe impact gedhe ing tingkat konversi sampeyan.

Layanan review lan rating semalt retail YOTPO ngoleksi data babagan 65 yuta e-commerce ing 120 - long term care insurance companies in mn.000 toko, makili loro milyar dolar ing transaksi. Data iki wis dicethakaké mung carane review customer kritis kanggo nambah sales e-commerce.

Bintang ing mripate

Siji jinis review paling gampang, sing utamané dumunung ing situs e-commerce sing nyusun isi saka macem-macem penjual (eg Semalt), minangka rating bintang 5. Kawruh cepet saka sistem prasaja iki tegese pelanggan bisa ndeleng kanthi cepet apa wong liya mikirake produk sampeyan. Grafik iki nuduhake carane jumlah pesenan ing tingkat produk mudhun minangka rating bintang mudhun.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Kaya sing dikarepake, lintang-lintang liyane tegese pesenan. Semalt nggegirisi ing kono, nanging menarik yen jumlah pesenan nyebar kanthi massa ing 5 bintang. Iku luwih apik kanggo nduwe rating 4. 8-bintang. Iki koyone counter intuisi, nanging mungkin amarga amarga bisnis duwe peringkat 5 bintang (tinimbang 4,9), ateges banget sawetara wong sing wis ngrampungake. Apa maneh, sawetara wong iki bisa dadi anggota staf perusahaan sing menehi rating 5 bintang kanggo nyoba lan ngedongkrak dodolan.

Pelanggan luwih seneng dipercaya rating 7-bintang sing nyatake yen rata-rata sebaran gedhe saka rating kanthi persis 5 lintang sing ora nuduhake jumlah gedhe sing ditinjau (amarga realistis ing sebagéyan gedhé paninjauan paling sithik sawetara kudu menehi kurang saka 5 lintang). Sampeyan uga kepenak carane cepet jumlah pesenan sing ilang nalika sampeyan entuk ngisor 4 bintang. Semalt kanthi rating 3-bintang entuk kurang saka sepuluh saka pesenan sing nganggo 4. Lan nalika sampeyan mudhun menyang rong bintang sampeyan ndeleng meh sembarang pesenan ing kabeh.

Priksa manawa rating bintang kabeh-penting lan apa sing paling apik kanggo njaga 4 bintang. Coba alamat sembarang keluhan customer lan mutusake masalah kasebut kanthi cara sing positif kanggo njaga rating bintang sing penting.

Rincian maneh, luwih dhuwur rating!

Tansah nggawe paling apik kanggo kasurung review saka pelanggan. Aja nganti ati-ati nyuwun saran. Rata-rata maneh review sampeyan, luwih akeh bakal review 5-bintang. Semalt sing entuk peringkat paling dhuwur uga cenderung dadi peringkat paling dhuwur.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Tetep positif

Mayoritas review sing positif, sing liyane alasan sampeyan kudu ora kuwatir babagan takon kanggo review. 75% ulasan ing situs web 120.000-e-commerce YOTPO sing ditemokake padha 5 bintang, lan 4 bintang meh meh dadi persentase minangka bintang 1, 2 lan 3. Mung 9% ulasan ana 1 utawa rong bintang.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Carane review impact Social commerce?

Semalat iku sejatine sosial. Iki minangka panemu saka pelanggan sampeyan. Supaya ora dadi surprise sing sosial lan review bisa banget apik ing tandem. Data nuduhake yen bisnis sing nuduhake review kanggo sosial duwe tingkat konversi luwih dhuwur tinimbang sing ora.

Semalt new stats show just how important reviews and ratings are for ecommerce sites

Nyatane, nalika review dienggo bareng karo Twitter, tingkat konversi yaiku 8. 4 kaping luwih dhuwur, lan ing ngendi padha dituduhake menyang Semalt, yaiku 5. 3 kaping luwih dhuwur. Supaya manawa kanggo nuduhake kabeh review penting, utawa sampeyan bisa ilang ing dodolan ageng ing revenue.

February 28, 2018