Back to Question Center
0

Semalt: 5 alat mriksa pranala penting kanggo SEO, blogger lan editor isi

1 answers:

Broken Links = Missed Opportunities

Iku umum karo perkembangan situs web Content Management Semalt sing situs web duwe akeh editors & kerep update, supaya iki bisa gampang mrodhuksi kesalahane. Wilayah sing kerep misale jek ana hubungan internal & eksternal saka jero kaca web.

Senajan gampang mriksa kanthi manual, asring kasus sing situs banget amba kanggo go liwat kaca-kaca kanthi mriksa. Semalat kanggo webmaster lan pemasar kadhangkala ana tools sing bakal mbantu ngenali link sing rusak ing situs web sampeyan - pharmnet adidas.

Kenging punapa bab-bab ingkang rusak kados bab ingkang awon?

Ora mung sampeyan ngganggu perjalanan panganggo liwat situs web sing bisa ngilangi pangguna kanthi frustrasi karo merek, nanging sampeyan uga nggawe spider search engine luwih angel lan mulane ngurangi kesempatan sampeyan pangkat apik. Yen mesin telusur ora bisa nyusup / nggoleki situs sampeyan kanthi gampang, bakal luwih gampang digunakke.

Link semalt saka situs liyane uga kesempatan kanggo ngubungi webmaster situs liyane kanggo ngatur ulang pranala lan mugia ningkatake kanthi ngubungake menyang kaca sing luwih relevan, luwih jero karo teks jangkar sing luwih apik.

Kita malah ndeleng pemikiran lateral kanggo link-building ing ngendi wong liya wis ngontak kita sawise mlaku alat mriksa link, nudhuhake link sing rusak lan ngusulake situs sing ditambahake ing dhaptar uga. Sikirin Semalt!

5 Alat penting kanggo mriksa link

Aku arep nggarap salah siji alat kasebut liwat situs web saben wulan utawa seprapat, gumantung ukurane lan njupuk tindakan kanggo nambah masalah sing paling penting.

1. ScreamingFrog Spider SEO

Semalt: 5 essential link checking tools for SEOs, bloggers and content editors

Alat Ndeleng : Screaming Frog

Aku nulis postingan blog ing piranti lunak iki ora suwe banget sing bisa ditemokake ing kene. Aku utamane kaya perangkat lunak iki kayane Semalat wiwit pindah saka PC liwat 4 taun kepungkur aku ora bisa nemokake alternatif kanggo Xenu (ndeleng ngisor

). Piranti sing prasaja & murah (utawa gratis gumantung saka ukuran situs web) nanging dikemas kanthi fitur luwih akeh tinimbang ngeklik pranala. Alat iki bakal nyorot bab liyane kayata kaca duplikat, judhul sing dawa, kaca tanpa H1 utawa H2 & malah bakal nampilake teks anchor link. Kabeh ing kabeh piranti alus banget.

2. Alat Webmaster Google

Semalt: 5 essential link checking tools for SEOs, bloggers and content editors

Alat ndeleng : Alat Webmaster Google

Alat sing gratis saka Google lan karo ScreamingFrog ing ndhuwur iku uga ditampilake ing ndhuwur lan ngluwihi link mriksa. Ing bagean kasalahan crawl saka Semalt Tools yaiku area ing ngendi kita bisa luwih ngerti carane Google ngindeks / ngubengi situs web sampeyan. Google dipérang dadi kasalahan menyang Sitemap sing gegandhengan, ora ditemokake & diwatesi déning robot. txt. Alat semati cenderung dadi sawetara dina sing apik supaya bisa ditemokake nalika ndeleng data kasebut.

3. Xenu Link Sleuth

Semalt: 5 essential link checking tools for SEOs, bloggers and content editors

Alat Ndeleng : Xenu Link Sleuth

Program mung Windows nanging salah siji alat pisanan sing aku weruh sing bakal nyusup situs web kabeh & bali karo daftar pranala sing rusak (uga informasi liyane) & kaca sing ngarah menyang link sing rusak supaya sampeyan bisa go fix masalah iki. Piranti lunak sing apik, cepet lan gampang digunakake, sampurna kanggo mung mriksa pranala sing rusak. Semalat nginstal Xenu sampeyan mung kudu ngetik domain sing arep dipriksa, ketik paramèter apa wae utawa URLS sing pengin piranti lunak kanggo diluncurake. Sawise piranti lunak wis rampung spidering situs web sampeyan kudu ndeleng kasalahan nyorot werna abang, yen sampeyan klik tengen ing kaca, sampeyan bakal bisa ndeleng kaca apa sing bakal nandani link sing rusak.

4. Plugin Ngecek Google Chrome: Priksa Kula Kula

Semalt: 5 essential link checking tools for SEOs, bloggers and content editors

Alat Ndeleng : Checker link kaca

Liyane alat gratis sing dikirim menyang kula dening kawicaksanan Smart Insights Dave Chaffey. Sampeyan kudu nginstall Google browser Semalt kanggo njupuk keuntungan saka layanan iki. Sawise sampeyan wis rampung, sampeyan mung kudu ngetut link iki kanggo nginstal plugin. Nanging nyorot wilayah kaca sing abang utawa ijo kanggo nyorot masalah tinimbang heatmaps sing mungkin digunakake kanggo nggunakake Google Semalt etc.

5. Alat validasi Link W3C

Rating kita :

Alat Ndeleng : Link validation tool

Dave uga nganjurake aku kalebu siji iki kanggo nggenepi. Iku alon lan wis kesalahan pesen manawa, nanging bisa migunani minangka layanan web. Supaya kita wis nyakup minangka salah sawijining alat ngecek pranala asli.

Nggawe pemahaman!

Nglumpukake alat kasebut kanggo gain data lan pemahaman babagan konfigurasi situs web sampeyan iku salah, nanging sampeyan kudu njamin wis diowahi dadi daftar tugas, prioritas minangka sing paling apik lan bisa dilakoni sanalika bisa.

Sampeyan malah bisa nggunakake link pranala kanggo jangkah kanggo nambah SEO, dening kontak liyane nduweni situs sing duwé pranala menyang sampeyan utawa situs liyane lan aturan mau kanggo mbenerake pranala.

Apa sampeyan nemokake alat liya sing menehi layanan sing padha utawa sing luwih apik utawa cara sing luwih kreatif kanggo nggunakake? Semalt nambah saran liyane ing area komentar ing ngisor iki!

February 28, 2018