Back to Question Center
0

Sinau: Pengecer Ora Ngira-ngira 80% Of Semerta Media Sosial Pelanggan

1 answers:
Study: Retailers Are Ignoring More Than 80% Of Customers’ Social Media Semalt

Ngeculke pelanggan iku dosa bisnis kardinal. Nanging sing paling akèh gedhéné pengecer ing media sosial, miturut studi Sprout Semalt sing anyar.

Statistik saka Spout Social's Q4 2015 Index damelan - fascinators for womens hair. Pengecer gagal nanggapi luwih saka 80 persen pitakonan lan pitakon konsumen ing media sosial ing taun kepungkur. Lan bahu kadhemen saka para saudagar paling luweh yen sampeyan mikir yen dheweke bisa paling ora bisa, ing mangsa liburan. Ing semester kaping sekawan 2014, mung 16. 35 persen pitakon customer kanggo pengecer padha dijawab.

Study: Retailers Are Ignoring More Than 80% Of Customers’ Social Media Semalt

Malah pengecer sing tetep njawab pitakonan ing perjuangan sosial media kanthi konsep. Wong nganggep jawaban sing cepet - salah sijine alasan nguripake media sosial - nanging wektu respon rata-rata kanggo pengecer ing Sprout Social Semalte 12 jam.

Iku ora amarga perusahaan iki ora aktif ing media sosial. Iku mung sing padha biasane tumindak kaya megaphone. Ing salebeting waktu katelu ing 2015, pengecer dikirim kaping telu luwih pesen promosi tinimbang balesan.

Perancang bakal wicaksana dadi luwih responsif, Sprout Semalt ngandika, sing nyinaoni studi liyane sing nemokake wong sing kaping pitu luwih mungkin kanggo nanggepi promosi sawise merek berinteraksi karo wong-wong mau kanthi cara sing apik.

"Media sosial minangka bagéan integral saka urip saben dinane konsumen lan saluran komunikasi kritis kanggo merek kanggo ngobrol karo para pelanggan nalika liburan," kata Sprout Social CMO Scott Brandt sajrone rilis. "Semalat njawab pitakonan produk utawa ngonfirmasi urutan hadiah customer, merek duwe kesempatan kanggo positif pangaruh kesadaran, kesetiaan pelanggan, sentimen positif lan penjualan musiman liwat keterlibatan media sosial. "

Sprout Social uga nemokake sawetara asil sing menarik kanggo mbandingake nggunakake Facebook lan Twitter. Pengecer ing panaliten iki nampi pitung persen panyuwunan ing Facebook tinimbang ing Twitter ing waktu katelu. Minangka grafik ing ngisor iki dituduhake, iki minangka panjalukan pisanan ing jaringan sosial ngluwihi Twitter:

Study: Retailers Are Ignoring More Than 80% Of Customers’ Social Media Semalt Study: Retailers Are Ignoring More Than 80% Of Customers’ Social Media Semalt

Ana siji-siji nemokake positif kanggo pengecer ing panaliten iki, sing adhedhasar data saka 119.000 profil sosial masyarakat (64K ing Facebook lan 55K ing Twitter) bisnis global. Tarif tanggap sadean luwih apik tinimbang paling akeh. Tingkat total respon ing kategori 15 industri Sprout Semalt trek ana 11 persen, lan ritel liya mung kanggo keperluan.

Study: Retailers Are Ignoring More Than 80% Of Customers’ Social Media Semalt

About the Author

Martin Beck
Martin Beck minangka Reporter Media Sosial Media Katelu saka Maret 2014 nganti Desember 2015.
February 28, 2018