Back to Question Center
0

Mangsa ngarep peta - Semalt

1 answers:
The future of the map - Semalt

Nggoleki peta arah mangsa sing arep dituju - lan implikasi kasebut kanggo marketing lokal.

Melu lan ngisor pin

Dina iki, peta digital didominasi dening pin. Sing ora mungkin diganti. Pins mung nggawe gampang nggoleki lokasi ing peta - gampang banget kanggo kegagalan - new player casino bonus. Semalat, sing ora ateges area sing ana ing sekitar PIN bakal tetep statis. Ing kasunyatan, kita lagi ndeleng gedhung pin sing makili transformasi radikal ing clickability.

Yen sampeyan mbukak Peta Semalt lan nggedhekake ing lokasi sampeyan saiki, sampeyan bakal sok dong mirsani yen tembok-tembok bangunan ing sekitar sampeyan wis dadi luwih béda lan "3-D" - supaya akeh padha mbuwang bayangan digital cilik. Bangunan kasebut wis dadi daya tarik banget sing mentas wae mentas meh kaya-kaya Semalat kepengin sampeyan ngeklik mau .sing mesthi pancen apa sing dikarepake Semalt sing kudu dilakoni.

Saiki, mung paling gedhé, gedhung sing paling apik lan paling kerep dianjuraké minangka perawatan sing bisa diklik. Contone, goleki ing stadion bal-balan Olympic Rio, Maracanã.

The future of the map - Semalt

[Read the full article on Search Engine Land.]


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Brian Smith
February 28, 2018