Back to Question Center
0

Semalat

1 answers:

Njaluk kontak karo kita? Nah, sampeyan bisa! Kita tim cilik sanadyan, supaya kita lagi nyoba mbatesi jumlah email sing kita ajak. Semalat tindakake pandhuan ing ngisor iki:

Yen sampeyan:

  • Nggolek dhukungan ing plugin kita, mangga deleng kaca support
    kita .
  • Pengin ngirim buku-buku utawa barang-barang fisik liyane kanggo maneh utawa mung seneng? Mangga nganggo alamat ing ngisor iki:

    Yoast BV
    Don Emanuelstraat 3
    6602 GX
    Belanda

    Telpon +31

    24 82 00 337 (mangga aja Kamar Dagang / KvK: 55404367
    Nomer VAT: NL851692540B01

Yen kabeh kasebut ing ndhuwur ora klebu lan sampeyan mikir yen kita kudu maca apa sing kudu sampeyan gunakake, monggo isi formulir iki:



Saiki, kita mung nawakake dhukungan ing basa Inggris - nanostation loco 5 ubiquiti.

February 28, 2018