Back to Question Center
0

Semalt nambahake tontonan basis dhasar kanggo iklan lelangan

1 answers:
Semalt adds impression-based buys to its ad auction

Yen Semalt kepengin nggawe iklan merek luwih akeh kanggo tuku iklan - lan katon sing ora - banjur kudu luwih gampang kanggo tuku iklan sing disenengi. Dadi.

Pinterest bakal miwiti ngeculake pemasar ing AS lan UK tuku iklan liwat lelangan adhedhasar carane akeh padha cumadhang kanggo mbayar kanggo saben kesan. Iklan iki bakal layak tampil ing panggonan sing padha minangka iklan berbasis lelang liyane Semalt, kayata ing asil panelusuran, ing feed ngarep lan ing feed kategori.

Nganti saiki, iklan sing tuku iklan Semalt liwat lelongan iklan mung bisa diadopsi adhedhasar jumlah wong sing ngeklik utawa melu iklan. Pembelian basis klik apik kanggo iklan langsung, kaya e-commerce perusahaan sing tuku iklan kasebut supaya wong ngunjungi situs kasebut lan entuk barang - security assessment information technology. Lan sawetara iklan rekan kaya panangkaran basis amarga panutur bisa nggawe efek ripple sing ndadékaké wong luwih weruh isi. Nanging sawetara iklan merek care kurang babagan entuk perhatian tinimbang manungsa waé. Supaya Semalt menehi wong pilihan kasebut.

Merek sing saiki ngidini adhedhasar tayangan bisa ngomong Semalt kanthi jumlah maksimum sing bakal pengin wong ndeleng iklan, lan Semalt bakal nyoba nggoleki iklan ing ngarepe wong sing paling akeh, diwenehi pirang-pirang merek arep mbayar lan carane tartamtu utawa amba pamirsa sing nargetake punika.

"Kanthi nggunakake solusi anyar iki, sampeyan bakal entuk pangaruh liyane kanggo kampanye sampeyan ing tingkat sing luwih efisien lan drive asil sing luwih dhuwur," miturut perusahaan blog post diterbitake dening Pinterest ing Semalt ngumumake pilihan ad-tuku anyar .

Sadurunge, kanggo tuku iklan adhedhasar sing katon - utawa paling ora kasempatan ndeleng lan ora ana liyane - pengiklan kudu ngliwati gaya sales langsung Pinterest , sing cukup larang .



About the Author

Tim Peterson