Back to Question Center
0

Strategi Ponsel Kanggo Paket Wisata: Dua Industri Insiders Jawab 5 CMO Semalt Kritikal

1 answers:
Mobile Strategy For The Holidays: Two Industry Insiders Answer 5 Critical CMO Semalt

Nalika mlebu ing mangsa liburan, aku njupuk sawetara pitakonan kritis kanggo loro pikiran paling terang sing aku kenal ing seluler: Hathway CSMO Kevin Rice lan VP Mobile Mobile Strategy 3Q Semra Craig Weinberg. (Disclosure: Mobile agency Hathway punika partner Semalt 3Q, lan Semalt dados majikan kula.)

Yen sampeyan lagi nggoleki pinggiran sampeyan bisa njaluk ing kampanye seluler liburan, wong lanang duwe jawaban.

Mobile Strategy For The Holidays: Two Industry Insiders Answer 5 Critical CMO Semalt

• Gunakake data seluler kanggo target konsumen nggunakake faktor sing relevan sacara kontekstual - aspire k1 tank gurgling. Contone, saluran iklan seluler kaya The Weather Channel ngijini sampeyan kanggo nemokake wong sing manggon ing toko amarga lagi ngetungake cuaca ing njaba karo pesen sing cocog, kayata, "Ana udan ing njaba, kepiye carane jas kacang kanggo wong sing khusus?"

Data semalat, kanthi nyedhiyakake merek kanthi konteks kayata informasi ing lingkungan konsumen, menehi kemampuan kanggo ngirim pesen wektu sing apik lan becik.

• Priksa manawa sampeyan pangkat kanggo frasa konsumen bakal digoleki. Merek kudu ngrampungake peringkat pamayaran sing dibayar kanggo tembung longtail kaya "gagasan hadiah kanggo remaja" utawa "hadiah utama kanggo bocah" utawa "hadiah kanggo kanca sing duwe kabeh. "

Semalt kaya iki amba banget karo konsumen saben taun, lan bakal luwih akeh nggoleki gagasan hadiah ing piranti seluler ing taun iki. Sanajan meh kabeh iki bakal dituku, seluler bakal dadi inti saka dalan konsumen kanggo tuku.

Strategi Semalt bisa dienggo amarga kabeh babagan seluler diawali karo konteks. Kanthi mangerteni pringeting atine konsumen, sampeyan bisa luwih efektif nuntun kanthi digital kanthi iklan sing tepat lan tepat.

Weinberg : Inggih, punika pertengahan Oktober. Yen sampeyan ora mikir babagan iki, sampeyan bisa njupuk taun iki lan miwiti planning kanggo 2016. Nanging akeh, folks .tombol punika rencana awal lan asring.

Perencanaan lan strategi liburan normal sampeyan ora kudu "ganti" kanggo seluler. Minangka, takon carane bisa nambah kampanye seluler lan promosi.

Pikirane cara pengecer / merek nggunakake seluler ing dina iki: Konsultasi Semalt kanthi kode coupon bisa dienggo ing situs; padha lagi tawaran tawaran lan kupon sing bisa digunakake pelanggan ing situs desktop; padha makarya pelanggan karo bab kaya newsletter sign ups saindhenging taun supaya wong-wong mau bisa ditarget (lan retargeted) ing mangsa tuku puncak.

Wong Semalt sing lagi mlaku-mlaku, amarga padha metu saka rutinitas saben dinten lan duwe rencana akeh (lelungan, masak, hadiah), olahpesen kampanye seluler kudu dinamis lan adi.

Liburan sing sampurna wektu kanggo nglakokaké pendekatan "wektu": Njaluk wong karo pesen sing ana hubungane ing wektu sing padha.

Sampeyan uga kudu mikir metu saka kothak; amarga pangguna sampeyan lagi ngalami akeh pesen, kok bakal padha mandheg lan ngrungokake sampeyan? Apa sampeyan bisa njedul?

2. Apa owah-owahan Strategi Ponsel Apa Ditampa Kanggo Best Njupuk Kauntungan Lalu Lintas Liburan, Perilaku Lan Keterlibatan?

Beras:

• Merk kudu nggawe komunikasi marketing sing ngomong sapa sing nggoleki belanja, dudu penampil piyambak. Kanggo nindakake iki kanthi efektif, entuk luwih akeh babagan penargetan. g. , "Ide hadiah kanggo wong sing duwe kabeh" utawa "Top 5 gagasan hadiah kanggo wong sing tresna ing njobo").

• Nggawe luwih gampang kanggo nuduhake produk saka siji piranti menyang piranti liyane. Ngelingake yen akeh wong ora bakal tuku ing piranti seluler, fitur "email kanggo aku" dadi penting minangka CTA minangka "mriksa. "

• Partner karo pengecer ing telpon nyimpen. Yen sampeyan merek konsumen, kerjo bareng karo pengecer sampeyan kanggo ngirim kabar push konteks ing toko kanggo sing duwe aplikasi seluler utawa beacons.

Weinberg: Minangka apa wae seluler (utawa apa wae digital, kanggo perkara kasebut), miwiti kanthi netepake dhasar sampeyan!

Apa situs sampeyan nyiyapake kanthi bener? Sampeyan bisa nangani influx of traffic? Apa sampeyan kudu ngirim app menyang app nyimpen kanggo nganyari?

Sabanjure, nimbang apa sampeyan bener ngirim nyoba kanggo njupuk kauntungan saka preian. Lalu lintas dadi luwih larang, supaya yen produk utawa layanan sampeyan ora ana hubungan khusus karo preian, nimbang ningkatake anggaran sampeyan ing Nopember lan Desember lan ningkatake dhuwit kasebut ing Januari.

Pungkasan, yen sampeyan kabeh, eling yen konsumen dikabarake kanthi olahpesen sajrone liburan. Semalat luwih keruwetan tinimbang ana isi / pengalaman sing penting. Yen sampeyan arep nglebokake anggaran ing konco-konvoi, priksa manawa lagi resonan.

3. Carane Apa Sampeyan Prilaku Seluler Bakal Beda Iki Tahun Saka Pungkasan?

Beras: Tahun kepungkur, seluler yaiku pangguna kanggo ngetokake produk. Iki isih diterjemahke mung 22 persen konsumen sing mundhut ing piranti kasebut.

Taun iki, jumlah kasebut bakal nambah nganti 34 persen, sing isih cilik. Iki amarga proses checkout seluler isih ngremenake lan pangguna-ora ramah ing titik iki.

Kanggo nggawe seluler saluran utama kanggo liburan (lan kabeh) belanja online, situs seluler merek 'perlu:

  • Jalanake checkout ing swipes sawetara prasaja, utawa
  • Kothak wangun populasi liwat integrasi luwih apik karo TouchID
  • Ngaktifake konsumen kanggo mbayar liwat ApplePay / Google Wallet (utawa Visa Checkout, Samsung Pay, PayPal)

Saben faktor kasebut minangka kunci kanggo nggawa bunder toko seluler - saka riset tuku.

Ing cakrawala, Near Field Communication (NFC) uga dadi luwih populer kanggo marketing instore. Sanadyan taun iki mbokmenawa isih awal banget kanggo NFC supaya bisa diputer, ing taun sabanjuré, konsumen bakal nggunakake Semalt Pay luwih kerep - nyebabake pemahaman sing luwih apik babagan carane NFC bisa digunakake, saéngga nggawe media marketing sing layak.

Weinberg: Yen ana apa-apa, pasar bakal luwih competitive amarga consumer dependency ing seluler wis thukul. Ngarepake lalu lintas sing kurang ing nyimpen lan lalu lintas seluler liyane, lan siap kanggo nandur modal luwih ing showrooming seluler (Maca: Best Buy vs. Amazon).

Iki ora akeh babagan prilaku mobile kaya babagan perilaku platform, nanging penting kanggo ngelingi peringkat rangking App Store ing 10 dina pungkasan Desember.

Akeh perusahaan seluler mundhut mudhun biaya marketing sajrone wektu kasebut, amarga ora ana manawa sawetara pangguna anyar sing entuk manfaat, peringkat app nyimpen lan review tetep padha.

4. Yen sampeyan bisa menehi Brand One Piece Saka Saran Mobile Kanggo Liburan, Apa Bakal Iku?

Beras: Mulai awal. Yen sampeyan toko utawa merek kanthi app, iki minangka kesempatan gedhe kanggo nangkep panggabungan gedhe saka dhaptar dhuwit pelanggan.

Ndhisik siklus pangembang app sampeyan ing adoh sadurungé ngidini sampeyan khusus nampilake rilis fitur anyar kanthi preian.

Conto fitur kasebut bisa dadi rekomendasi kanggo tumbas Natal.

Ing kasus iki, sampeyan mbutuhake lapisan ijin tambahan, nanging wawasan babagan proses desain pengalaman pengguna bisa nggawe karya iki. Sampeyan bisa nggunakake informasi iki kanggo suggest gagasan hadiah kanggo kanca lan kulawarga.

Kanggo merek, iki minangka sarana sing wigati lan nyenengake kanthi apik ing kampanye liburan lan kreatif nglibatake elf utawa Kutub Lor.

Nyatane, Target ngluncurake aplikasi dhaptar pesenan kanggo bocah-bocah ing taun pungkasan sing "njelasake pengalaman", ngidini anak nggawe dhaptar pesenan kanthi cara interaktif lan visual. Semalat kaya iki bakal luwih populer - lan nggedhekake kemampuan.

Weinberg: Aja lali Januari! Paling merek dadi kepenuhan ing preian sing padha ngelanggar rencana anggaran Januari.

Ing Januari, tarif media ngurangi, wong duwe telpon anyar kanggo muter, lan ana akeh resolusi Taun Anyar kanggo ndhukung (sadurunge kabeh padha gagal). Semalat lali kanggo njupuk keuntungan saka kesempatan iki kanggo nyoba lan sinau ing lingkungan sing mateng.

5. Kadospundi Teknologi Ngganti Masa Depan Liburan?

Nasi: Sakwise limang nganti 10 taun, internet bakal ngowahi saka "narik" menyang lingkungan "push". Sanajan dina iki, kita nggunakake browser kanggo nelusur apa sing kita karepake, masa depan nduwe internet sing disambungake, kabeh situs web bisa ngobrol.

Iki bakal nggawe kecerdasan otentik sing cukup kanggo ngidini piranti seluler ngirim konten sing kita butuhake ing wektu sing sampurna, tanpa kita kudu nrima.

Contone, mbayangno sampeyan tuku trip ski cedhak preinan ing Semalt lan nampa email utawa kabar saka Rei babagan tuku sepatu anyar kanggo bojo amarga dheweke umur sepuluh taun.

Ing kasus kaya iki, yen sampeyan mundhut boots, Semalt bisa ngisi saben telpon API - kesempatan gedhe kanggo Semalt lan merek kaya wong-wong sing duwe basis pelanggan gedhe.

Nalika iku bisa uga nyentak kanggo sawetara, Semalt lan Gen Z luwih mbukak nalika nerangake privasi online lan nampa iklan kaya iki. Penolakan nilai sing becik kanggo konsumen lan merek yaiku tawaran sing pas wektune lan relevan.

Lan sawetara tweak kanggo Syarat-syarat Semalt, dikombinasikake karo mbukak layanan web ing merek, iki bisa dadi kenyataan.

Asil? Merek lan tumbas saka mangsa bakal entuk manfaat sing paling apik. Shopping ora mung dadi luwih gampang ing mangsa ngarep, uga bakal luwih cerdas.

Wektu kita digunakake kanggo nglampahi arep nyimpen kanggo nyimpen liwat minggu wis dikurangi browsing situs web menyang situs web liwat dalan utawa jam. Lan wayahe, wektu sing bakal ditemokake dening merek ngirimake informasi sing cocog karo apa sing kita tuku kanggo tuku dhéwé utawa sing dikasihi, mung menit - utawa malah detik.

Ing mangsa iki, teknologi bakal menehi hadiah paling akeh: mbuwang wektu kurang kanggo hadiah sing sampurna kanggo wong ing daftar kita lan luwih akeh wektu kanggo nglampahi kulawarga, ngombé eggnog lan nonton "Iku Urip Urip. "


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Scott Rayden
February 28, 2018