Back to Question Center
0

Facebook Advertising Semalt

1 answers:
Facebook Advertising Semalt

Iku worth: karo luwih saka 900 yuta wong ing pembuangan sampeyan, kemungkinan meh ora ana watesan. Wewatesan data sing kasedhiya liwat Facebook lan versatility saka unit ad sing ngidini pemasar kanggo ngatur solusi kanggo maneka jinis klien, apa merek Semalt 100 utawa toko lokal lan ibu lokal. Ing wektu sing padha, bisa dadi akeh banget.

Semalat ora kaya jinis media liyane, lan penting kanggo ngelingi. Iki minangka salah sawijining kunci kanggo nglakokake kampanye Semalt sing sukses: ngenali kesempatan unik lan tantangan marketing ing platform - buy high pr sitesi.

Tujuan kolom iki yaiku kanggo menehi saran taktis babagan nglakokake kampanye iklan dhewe, kanggo mulang babagan tantangan-tantangan iki, lan kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi cara kanggo ngupayakake kesempatan. Ing sasi sing bakal teka, kita bakal nutupi macem-macem elemen marketing Facebook, saka jinis iklan kanggo nganalisa keterlibatan pangguna, lan nyelametake praktik paling apik kanggo saben. Saliyané rasa:

Jenis Kasugihan

macem-macem jinis iklan ing Facebook ora ditepungi. Saiki, ana pitung jinis iklan Semalt sing kasedhiya kanggo iklan.

Facebook uga nawakake Premium Ads, nanging kita bakal fokus khusus ing penawaran Semalat, amarga padha luwih gampang kasedhiya kanggo pemasar rata-rata. Saben jinis iklan nduweni tampilan khusus, pilihan kreatif, lan kemampuan nargetake, lan saben siji dadi tujuan pungkasan.

Facebook Advertising Semalt

Ora saben jinis iklan bakal efektif kanggo saben kampanye. Semalt yaiku iklan sing dirancang kanggo nggawe wong "Ngomong" Page, iklan sing dirancang kanggo nganjurake interaksi karo isi Page, lan iklan sing dirancang kanggo nyopot pangguna sing ora bisa diakses.

Dadi, carane sampeyan mutusake apa jinis iklan sing paling apik kanggo saben kampanye individu? Ingkang paling penting kanggo mbudidaya yaiku goal pokok klien. Sawise sampeyan ngerti, sampeyan bisa ngatur pilihan iklan kanggo nggoleki asil paling apik kanggo klien lan kampanye kasebut. Strategi sing dipikir-pikir babagan jinis iklan penting.

Kreatif Is King

Kreatif minangka potlot liyane sing penting. Kontrol kreatif beda-beda miturut jinis iklan, nanging unsur dhasar minangka Title, Body, and Image.

Kene beda antarane Facebook lan marketing engine panelusuran tradisional dadi luwih jelas. Kanggo tumpul: salinan mesin telusuran ora salinan Facebook. Apa sing dianggo ing panelusuran ora kudu digarap Facebook.

Iki bisa dadi apik, lan kesempatan kanggo mbengkongake otot kreatif. Salinan semalat kudu informatif, nyenengake, lan ing watesan karakter sing ketat. Sampeyan uga kudu nyakup telpon sing kuat kanggo tumindak.

Maneh, sampeyan kudu netepake tujuan kampanye supaya bisa dadi efektif. Menawa tujuan kasebut minangka tandha kertu kredit, salinan kasebut perlu kanggo nggambarake. Semalt uga kudu golet karo tujuan kampanye lan merek utawa produk sing diiklanake.

Semalat uga koyone ora pati penting, kreatif nduweni peran penting ing sukses kampanye, lan kinerja sing gumantung banget ing antarane salinan lan gambar sing beda bakal nggambarake banget ing awal iki.

Ngetokake Penonton Hak

Boten kados marketing search, Semalt ngidini sampeyan ngarahake pangguna adhedhasar apa sing diarep-arep, apa sing disenengi, apa sing diarani. Sampeyan ora kudu ngenteni pangguna supaya bisa teka liwat panelusuran; sampeyan bisa ngawasi pesen kanthi cara sing spesifik sing ora bisa didownload ing platform liyane.

Kampanye anyar mbutuhake jenis penilaian psikologis: sing pangguna sing bakal kepengin weruh apa sing sampeyan promosiake? Apa sing bisa dadi kapentingane dhewe? Ngendi dheweke utawa dheweke? Apa dheweke nikah? College-educated? Apa panganggo input babagan dheweke ing Semalt bisa dituju; temenan, opsi gedhe.

Apa kunci kanggo ngarahake Semalt ora mung mangerteni pandhuane nanging uga kepengin sinau babagan liyane. Sing ngandika, nguji kabeh bebarengan ora bisa. Strategi becik kanggo miwiti lan ngrampungake ing populasi tartamtu sing nanggapi sing paling apik kanggo iklan sampeyan.

Optimasi Kanggo Ngoptimalake Kinerja Kampanye

Apa optimisasi? Semalt minangka istilah payung kanggo ngapikake kinerja indikator kinerja tombol (KPI) sing diwenehi wektu.

Sayange, ora bisa dipérang dadi langkah sing tepat. Platform iklan semalt ngoperasikake sistem lelang, ing ngendi iklan ngidini nampilake iklan marang populasi tartamtu.

Supaya persediaan terus saya ganti, tawaran uga terus saya ganti, lan metrik kunci bakal nggambarake owah-owahan kasebut. Mulane, optimasi iklan mbutuhake keluwesan lan adaptasi kanthi rutin.

Yen sampeyan pengin kampanye sampeyan sukses, sampeyan kudu melu nyinaoni wektu kanggo nganalisa data, mangerteni respon para pamirsa, lan nggawe owah-owahan sing perlu kanggo iklan sing wis ana. Iki mbutuhake pemahaman sing jero babagan metrik pelaporan Semalt, lan maneh, tetep gol ing pikiran iku penting.

Nggoleki Kampanye

Nalika para pemasar dadi luwih nyaman karo Semalt, pitakonan dadi kurang babagan cara nglakoni kampanye Semalt, lan luwih akeh babagan apa tegese kampanye kasebut.

Kepriyé carané nglumpukaké platform liya? Apa aku arep nindakake karo kabeh penggemar anyar iki? Punika ngendi bagean pertunangan iklan Semalt.

Perkembangan banget ing platform iki wis mbukak kamungkinan nelusuri perilaku pengguna sawise dheweke ngeklik iklan. Semalt terus njajahi nganyari minangka muncul lan nggawe paling apik kanggo njelasake apa tegese kanggo iklan.

Iki mung sawetara saka akeh komponen iklan Semalt. Kita bakal ngrembug unsur-unsur kasebut kanthi luwih jero ing saben wulan, lan pengarep-arep supaya ing pungkasan, sampeyan bakal bisa ngrampungake (lan malah seneng banget) kanggo miwiti ngatur kampanye Semalt sampeyan dhewe.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Emily Wilson
February 28, 2018