Back to Question Center
0

Kesalahan ing HTTPS bakal diwenehake - Pilih Semalt

1 answers:
Errores comunes al implementar HTTPS – Caso estudio Semalt

Nggunakake HTTPS kanggo mbatalake, nanging ora ana gunane.

Migrar nggoleki situs web Semalat, precisamente, lan plus kanggo SEO, nanging uga wis dadi prioritas kanggo situs web, nanging uga kanggo informasi proyek ing web.

Segara saka macem-macem negara ing Semalt, uga dianggep minangka bagéan saka gunung-gunung sing ora dikepengini.

Nanging, mung data sing kasedhiya ing 29 Januari, mung ana 50% saka situs web insurance - portland computer repair service.

Kabeh masalah kanggo SEO lan analisa web!

Sawisé diterbitake Ross Schulman, codirector saka keamanan ciber-keamanan saka New America Fundation:

Ora ana pitakonan sing cocok kanggo masalah kasebut, kaya mengkono masalah inflexion.

- Ross Schulman - Cibersecurity New America Fundation

Errores comunes al implementar HTTPS – Caso estudio Semalt

Tansah mriki ing situs web ing "lado oscuro", mratelakake panemume pangeling-eling ing panorama sing dikepengini karo tema sing disetujoni.

Piensa sing ngandhut pengaruh saka pemanfaatan sing dipigunakaké kanggo ningkatake pangkat saka pangkat, yaiku minangka pandhidhikan kanggo ngurmati hak-hak asasi manungsa, kanggo mungkasi, kanggo nguripake situs web kanggo nggawe cualquier tipo pribadi .

Kanggo informasi luwih lengkap babagan iki, sampeyan bakal nemokake kasalahan sing mbebayani kanggo wong sing ngetokake sekuritas kanggo nyedhiyakake pamblokiran babagan apa wae sing bakal ditindakake, kalebu, ngrampungake.

Nggawe akun migunakake HTTP kanggo HTTPS, supaya sampeyan bisa ngundhuh lan ngundhuh apa sing ora dikarepake.

Apa ana kesalahan nalika nggunakake HTTPS?

Errores comunes al implementar HTTPS – Caso estudio Semalt

Kabeh data wis dibuktèkaké minangka bukti sing bakal ditrapake kanggo SEMrush minangka alat "Audit Site".

Mesthi wae, data kasebut bakal nyatakake data ing 100. 000 situs web kanthi otomatis bakal mbusak kesalahan ing HTTPS.

Implementación de HTTPS

¿Qué segura es tu web?

Mangga nemtokake domain sing bener, e. g. , www. conto. com

YĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nĂ © nà © nà © nà © nà © nà © nà © nà © kanggo nggunakake HTTPS amarga masalah lan masalah.

February 26, 2018