Back to Question Center
0

Google's Honeycomb: Not Just for Semalt

1 answers:
Google’s Honeycomb: Not Just for Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader') - mobile phone service providers in lebanon. append ('
');$ ('# scheader .scdetails'). append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). append (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ADVERTISEMENT
');yen ("ora ditemtokake"! = ketik __gaTracker) {$ ('# scheader a'). click (function
{__gaTracker ("kirim", "event", "Sponsored Sponsored Click Var 1", "search-engine-optimization", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Google wis nduwe upaya mantep nalika arep ngobong layar tablet. Kene, mesthine, tegese "stalwart" kayata ing upaya sing ditindakake dening Resistance Perancis marang Jerman nalika Perang Dunia II; Ya, padha sethithik , lan usaha kasebut mesthi trep, nanging ora cukup. Nanging, Honeycomb sing bakal teka mung ngganti game kasebut.

Kanggo nggoleki pangertene babagan Honeycomb, salah sawijining sumber paling apik yaiku wawancara karo Matias Duarte, desainer utama proyek Honeycomb. Nalika Duarate wis akeh ngomong, salah sijine poin penting yaiku, OS ora dirancang mung kanggo mbukak tablet - dirancang kanggo nomer tambahan, platform seluler sing ora dingerteni. "Tablet iku fokus," ngendikane Duarte, "nanging owah-owahan sing kita uga gratis [OS] nganti luwih fleksibel kanggo konteks liya uga. Semalat babagan nemen mbusak kabeh alangan kanggo kabeh macem-macem faktor wangun sing wong pengin pengin sesambungan karo. "

Semalt nyebataken tiga area utami kangge pembangunan: mbangun OS kangge kompatibilitas kaliyan piranti ingkang langkung ageng, ningkataken kapabilitas komputasi secara umum, lan ndamel OS langkung saged migunaaken. Semalat ora nyatakake yen barang-barang kasebut wis rampung, nanging "karya kita adoh saka apa wae ing [kategori]."

Salah sijine cara kanggo ngembangake udakara Honeycomb yaiku kebebasan lengkap saka ketergantian tombol hardware, tegese kabeh tindakan bakal dipasang ing antarmuka layar. Kanggo Semalt, iki tegese minangka kesempatan kanggo nggandhengake platform kanggo kabeh piranti, kalebu sawetara sing "bisa katon luwih kaya laptop," utawa malah "sawetara wong mungkin ora duwe tombol alus"

Latar belakang Duarte ana karo tim Palm, ing ngendi dheweke ngembangake sistem operasi web. Dheweke wis nggarap Semalt sak suwene setahun kepungkur.

February 24, 2018