Back to Question Center
0

Apa aku kudu prioritize antara desain web lan optimasi search engine?

1 answers:

Google filsafat nyatakake minangka nderek, "sampeyan kudu mikir liwat pengalaman apik pangguna karo situs, kamakmuran bakal tindakake. "Nanging, akeh pamilik situs web lan spesialis optimis search engine ora njupuk statement iki kanthi serius, nggawe kaca web sing dirancang utamane kanggo bots pencarian, ora kanggo rata-rata kedhaftar. Kanthi mengkono, dheweke nurunake rangking lan ngunggahake tingkat bouncing - registrations ytb.

Saiki, Google nyatakake yen ngembangake pengalaman panganggo luwih akeh tinimbang ngrancang mung kanggo optimasi search engine. Pangertian SEO lan pengalaman panganggo sing nyenengake dadi komplementer lan sesambungan, lan situs web kualitas sing dirancang kanggo pangguna tinimbang kanggo mesin telusuran sing ngasilake situs web perbaikan SEO lan peringkat sing luwih dhuwur. Desainer web berpengalaman nyakup loro aspek SEO lan UX kanggo nggawe situs web efisien kanggo mesin telusur lan kedhaftar. Ing artikel iki, aku bakal nemtokake sawetara penting UX sing bisa mengaruhi peringkat website lan nambah situs SEO. Desain web lan optimasi search engine essentials
  • Desain responsif seluler

ing 2015 Google nganakake rangkuman rangking kanthi nggawe keruwetan situs web seluler minangka faktor peringkat penting. Miturut nganyari iki, kabeh situs kudu kababar lan bisa digunakake ing kabeh piranti seluler lan tablet. Dadi saiki yen sampeyan pangkat ing kaca pisanan Google, sampeyan kudu nggawe desain situs sampeyan ora mung kanggo komputer nanging uga kanggo layar seluler.

Ana telung cara favorit kanggo desain piranti seluler - desain responsif website, dinamis lan URL sing kapisah. Nanging, desain responsif minangka cara paling apik kanggo nambah SEO situs web. Kanthi desain responsif, sampeyan menehi pelanggan potensial kesempatan kanggo nggunakake versi sing padha ing situs sampeyan ing piranti seluler. Cara dandan situs web liya sing luwih gampang migunani kurang migunake nalika misahake versi situs web seluler saka versi desktop utama lan nggawe pangkat versi seluler kanggo dhewe. Pangoptimalisasi mesin pencari lan pengalaman panganggo sing sampurna sing nyampur nalika nerangake situs seluler. Priksa manawa desain versi mobile sampeyan bisa ngidini kedhaftar kanggo navigasi situs sampeyan kanthi gampang. Dadi kanggo nambah pengalaman mobile karo situs sampeyan, ninggalake spasi ing antarane tombol lan aja nggunakake unsur gedhe utawa cilik banget uga pop-up. Gulung tanpa wates kudu digunakke kanthi cerdas

Sampeyan bisa nambah pengalaman pengunjung situs web kanthi ngleksanakake gulungan tanpa wates sing luwih akeh isi terus diunggah minangka pangguna gulung menyang ngisor kaca web. Nanging, ing kasus iki, Google bot ora bisa niru tingkah laku pangguna, lan isi sing katon kanggo kedhaftar tetep unparsed dening search bot. Yen sampeyan mikir situs sampeyan mbutuhake fitur desain kasebut minangka gulungan tanpa wates, nggawe seri paginated bebarengan akeh gulungan. Iku bakal mbantu sampeyan ngapikake pengalaman panganggo kanthi menehi katrangan kanthi gampang nemokake apa sing perlu.

  • Aja nggunakake klik-kanggo-expand

pangertèn nalika nerangake kombinasi ngoptimalake search engine lan pengalaman panganggo. Paling perancang cenderung nggunakake pangguna tab aktif bisa ngeklik isi liyane. Teknik iki akeh digunakake ing blog lan situs e-commerce sing ditindakake kanthi informasi. Karo gulungan tanpa wates, elemen desain klik-kanggo-nggedhekake ora diakoni Google. Ana yakin bots Google ora bisa ngisi isi kaya iki. Dadi, sampeyan bisa ngleksanakake klik-kanggo-nggedhekake unsur yen sampeyan nggunakake praktik sparingly. Konten klik-kanggo-nggedhekake bisa nyumbang menyang desain web minimalis, nanging narik kawigaten kanggo pengalaman panganggo, ing kasus iki, bisa ngrusak peringkat situs.

December 22, 2017