Back to Question Center
0

Carane bisa miwiti SEO kanggo situs web anyar?

1 answers:

Search Engine Optimization punika proses lengkap sing tansah perlu wektu lan gaweyan. Lan bakal luwih apik kanggo miwiti SEO kanggo situs web anyar minangka strategi jangka panjang, dipandu karo tujuan sing cetha lan tujuan target. Nanging, ora ana rencana aksi murni kanggo miwiti SEO, utawa njaga strategi kabeh ing jangka panjang. Ing kasunyatan, saben-saben wong bakal sejatine unik lan disajikake kanggo saben kasus tartamtu.

Nanging, aku manawa mbangun situs web anyar kanthi saran ngisor iki bisa mbantu sampeyan mulai obah ing trek sing bener saka awal. Mangkono, nggawe lalu lintas luwih akeh lan tetep diupdate ing metrik situs web, sampeyan bakal duwe kemungkinan sing luwih apik kanggo sukses ing kabeh mengkono - тундра полярная софа. Struktur situs web

Nggawe struktur situs web sing tepat kanggo nyebarke tembung kunci utama lan sing paling penting sing luwih cepet tinimbang. Maksudku, yen sampeyan ora kudu cepet-cepet nindakake kabeh barang sadurunge nggarap kunci. Kaping pisanan, pikirake babagan mbangun situs web sampeyan karo kategori, saben ditargetake ing set tembung kunci lan frasa kunci tartamtu. Nduwe skenario sing cetha kanggo kabeh karya luwih lanjut sing arep kowe lakoni. Uga, contone, nliti penelitian babagan sawetara kata kunci tambahan sing bisa uga kalebu ing subkategori utawa subkategori liyane. Mengkono, sampeyan bakal duwe struktur situs web sing apik kanggo miwiti SEO kanggo kaca kanthi potensial sing wis luwih apik kanggo relevansi sing luwih dhuwur lan prospek visibilitas panelusuran organik. Elinga, manawa luwih becik kanggo mbangun pirang-pirang kaca kanthi relevansi banget, tinimbang multi-target nanging isih kurang.

Isi sing loropaken

Ngelingi yen optimalisasi konten sing tepat saiki ditemokake ing antarane faktor peringkat paling pengaruh ing kaca, loro menyang pengunjung urip, lan ditampilake dening mesin telusur ing wektu sing padha. Kanggo miwiti nggarap konten sing ramah SEO, aku saranake nutul tip tip:

  • nyoba kanggo saben isi kaca teka liwat 2,000 tembung teks sing terkenal sing bakal narik kawigaten para target pangguna;
  • ngembangake tulisan sing luwih dawa supaya bisa mbukak lawang kanggo nggoleki angka sing luwih penting ing saben kaca web;
  • ora ragu-ragu nduwe isi deskriptif sing rinci, amarga bakal menehi situs web sampeyan potènsi peringkat organik sing luwih apik ing ranah sing luwih dhuwur;
  • nggawe konten sampeyan sugih karo tembung kunci target, nanging tetep ngaturake kaca-kaca sampeyan sok-sok supaya ora nglebur, utamane ing judul lan subheadings.

new website seo

Konsol Google

Ing pungkasan, sadurunge sampeyan miwiti SEO dienggo ing saben on- bagean saka kaca web sampeyan, ora lali nyiyapake akun Google Analytics, lan nggunake nggunakake Google Search Console. Sampeyan bakal perlu sadurunge apa-apa, kanggo duwe wawasan lengkap ing kinerja website. Mengko maneh, ngrampungake tugas lan nduwe pemeriksa reguler (sepisan rong minggu bakal cukup) iku MUST kanggo sampeyan tansah tetep dianyari karo saben opsi anyar lan saben kesempatan kanggo miwiti SEO.

December 22, 2017