Back to Question Center
0

Apa sampeyan kudu perusahaan SEO video kanggo promosi isi visual sampeyan?

1 answers:

Yen sampeyan ngunggah dhuwur asil panelusuran Google, video SEO kudu dadi bagian saka strategi pemasaran sampeyan. Miturut data statistik, 53 kali luwih gampang pangkat video ing mesin telusur tinimbang kanggo pangkat situs web. Menapa malih, video arupi 64% saking kabeh lalu lintas internet, lan diprakirakake bakal tuwuh dadi 80% kabeh lalu lintas taun 2019. Saiki, iklan video minangka metode paling apik ing produk utawa promosi layanan. Alesané babagan bisnis cenderung nggunakake video ing kampanye promosi kuwi yaiku efektifitas cara iklan iki - find my superannuation australia.

Ora rahasia manawa isi visual dianggep bener dening para pengguna kabeh umur. Sampeyan bisa nemtokake nilai perusahaan, layanan, lan pricing perusahaan ing video telung menit. Informasi iki bakal tepat lan ora bisa digatekake kanthi kontras karo teks sing akeh lan mboseni. Asosiasi Penerbit One nyedhiyakake data statistik miturut 80% pangguna ngeling-eling nonton iklan video ing sasi kepungkur, lan 46% saka wong-wong mau nggawe sawetara tindak lanjut sawise nonton. Saiki, luwih saka 70% bisnis entuk manfaat karo kinerja pamasaran video online. Iki mbuktekaken, lan data statistik nyatake yen iklan video bermanfaat kanggo bisnis online lan bantuan kanggo nambah reputasi ing antarane para pelanggan potensial. Mulane sampeyan uga kudu nggunakake kesempatan iki kanggo entuk manfaat. Ing artikel iki, kita bakal ngomong babagan sawetara teknik video perusahaan SEO nyedhiyakake lan sinau carane kanggo ngleksanakake mau kanggo situs web kita. Tips kanggo nggunakake video kanggo ngoptimalake search engine optimization

Ana aksiom optimisasi sing padha karo konten situs web apa isi teks utawa video. Sampeyan ora bakal oleh pelanggan potensial yen ora ditemokake. Tip ngisor iki bakal mbantu sampeyan nggunakake video kanggo entuk manfaat SEO.

Kaping pisanan, nggawe video cendhak nanging kebak informasi kualitas. Panjang video sing optimal kurang saka patang menit. Sawise menit kaping papat, tingkat pertunangan bakal mudhun. Video sampeyan kudu padhang lan awake supaya pengguna bisa nonton nganti pungkasan. Dadi, sampeyan kudu menehi sawetara katrangan menarik ing awal video kanggo mbujuk wong lan njaga minat iki nganti menit pungkasan. Menapa malih, sampeyan kedah nampilaken bisnis sampeyan kanthi cara sedaya kangge damel tiyang nderek link domain.

Sampeyan uga kudu nggawe potongan-potongan video kaya nganggo tembung kunci paling sampeyan target. Minangka gambar cilik ing jejere gambaran saka isi ing kaca. Potongan sing sugih bakal ngaktifake sampeyan peringkat luwih dhuwur ing SERP miturut update Google Hummingbird. Menapa malih, sampeyan perlu ngirim sitemap XML video kanggo nggawe kaca situs sampeyan diindeks nganggo potongan video sing sugih.

seo video

Kanggo nggoleki bots meretas isi sampeyan kanggo relevansi, sampeyan bisa nyalin skrip sampeyan. Iku pilihan paling apik kanggo supaya mesin telusur ngisi isi video kanggo makna lan menehi video minangka asil sing cocog kanggo pitakonan pangguna.

December 22, 2017