Back to Question Center
0

Apa layanan profesional apa aku kudu nambah desain webku?

1 answers:

Desain situs web minangka skill pengembangan web cukup rumit lan angel kanggo nguasai. Kanthi nggawe desain situs, sampeyan kudu nemokake kabutuhan pelanggan potensial lan nggawe mesin telusur seneng situs sampeyan. Sampeyan kurang saka 30 detik kanggo narik kawigaten pangguna sing teka ing situs sampeyan saka panelusuran. Dheweke kudu nemtokake apa situs sampeyan babagan - oculos ray ban pequeno feminino. Yen ora, dheweke bakal nerusake panelusuran marang situs web pesaing. Mulane sampeyan kudu menehi perhatian tartamtu menyang homepage, menu bar lan latar sing sampeyan gunakake. Sampeyan kudu nggawe manawa pengunjung situs web kanthi gampang bisa navigasi situs sampeyan kanggo nemokake apa sing perlu. Yen situs sampeyan duwe tingkat sing luwih dhuwur lan pengunjung sing ora bisa ngowahi menyang pelanggan, sampeyan bisa uga duwe sawetara banget ing desain situs sing perlu ditingkatake. Ana akeh macem-macem unsur sampeyan bisa nggawa munggah kanggo nambah desain website. Pandhuan iki dirancang kanggo nuduhake sawetara cara kanggo nambah desain situs sampeyan nggunakake layanan desain web profesional.

Layanan desain web profesional

  • Desain responsif

Miturut Google update algoritma 2015, kabeh situs web peringkat dhuwur ing Google. Miturut data statistik, sawetara panelusuran saka piranti seluler wis ngluwihi jumlah telusuran saka komputer. Saiki, kira-kira 31% saka kabeh lalu lintas sing teka ing situs web sing dipasang ing kaca SER sing pertama teka saka piranti seluler. Mulane sampeyan mesthi kudu nggawe situs sampeyan responsif kanggo narik pengunjung luwih anyar saka panelusuran seluler. Yen situs sampeyan ora siap kanggo seluler, sampeyan bakal duwe wektu angel kanggo tetep pengunjung ing kaca web lan ora bakal teka ing Google TOP.

  • Prasaja luwih apik tinimbang overloaded

Kanggo nggayuh ing pasar digital, sampeyan kudu nggawe desain prasaja lan intuisi pengunjung situs sampeyan lan nambah peringkat sampeyan. Saiki, desain web kalebu minimalisme lan kesederhanaan kayata mbisakake pangguna kanggo nemokake apa sing kudu cepet lan gampang tanpa kudu nangani menu rumit lan gedhe. Rancangan ruwet sing mekar ing sajarah. Saiki, kesederhanaan luwih penting tinimbang kerumitan. Desain sing resik lan warata ing tren, lan iki apa bisnis terus nyoba kanggo ngganti. Menapa malih, desain daging ingkang abot lan grafis mewah saged memperlambat proses kaca web, nginggilaken posisi situs sampeyan ing SERP. Pandhu arah

Rata-rata wektu pelanggan potensial sampeyan kudu nglampahi kanggo njaluk menyang kaca sing dibutuhake ing situs sampeyan iku rong detik. Yen ora babagan situs sampeyan, sampeyan kudu nambah navigasi situs. Cara paling apik kanggo nggawe iku kanggo nggawe menu lan navigasi. Yen sampeyan menehi pelanggan akeh opsi, mesthine bakal aran frustrasi lan duwe pitakonan sing durung dijawab. Kanggo nggawe kabeh cetha, sampeyan bisa nggawe katrangan singkat kanggo saben bagean situs web kanggo menehi pangerten sing jelas babagan apa sing bakal dilakoni sabanjure. Kanggo kaca web sing luwih penting, sampeyan bisa tetep disimpen ing sub-menu.

web design

  • Priksa gampang kanggo kontak

tanpa ngandika. Nanging, ing sawetara kasus, ana sawetara kesulitan kanggo bisa kontak karo pemilik situs web utawa tim dhukungan. Mulane sampeyan kudu yakin informasi isi sampeyan kasedhiya ing saben kaca situs sampeyan ing wangun menu utawa pop-up. Menapa malih, sampeyan saged kanthi permanen manggen wonten ing footer situs web. Yen informasi isi ora katon, sampeyan bakal paling ora bakal kelangan klien lan kesempatan kanggo ngedol produk sampeyan uga tetep cedhak karo pamirsa sing diangkah.

December 22, 2017