Back to Question Center
0

Apa aku kudu ngerti babagan arsitektur situs web e-commerce?

1 answers:

Optimasi mesin telusur umum minangka campuran panemune sing dididik lan pamrayoan data. Nanging, senadyan keyakinan iki, ana sawetara prinsip lan praktik dhasar tetep. Salah siji saka rasio penting situs web e-commerce yaiku struktur jero situs web utawa, kaya uga arsitektur. Arsitektur situs E-commerce bisa nggawe utawa ngilangi lalu lintas - largest telehealth companies.

Mulane sampeyan kudu ngetrapake basis arsitektur situs web e-commerce lan tetep menyang kabeh standar mesin telusuran. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan arsitektur situs web e-commerce sing bakal mbantu kanggo ngowahi kualitas lan lalu lintas sing dituju ing situs sampeyan uga nambah pengalaman panganggo. Arsitektur situs web e-commerce

  • Sambungake homepage karo kaca kategori

Homepage minangka bagean penting saka situs web manawa iku blog utawa e-commerce. Kaca iki nampa jumlah lalu lintas sing paling ditarget saka mesin telusur. Mulane kudu ngemot informasi paling berharga babagan produk utawa layanan lan menehi pangerten sing cetha babagan kategori situs web liyane. Sampeyan kudu nggawe kaca produk sing sabanjure menyang homepage supaya bisa ngunggahake lalu lintas lan wewenang. Iku kesempatan sampurna kanggo nambah navigasi situs minangka pangguna kudu teka informasi sing dibutuhake ing rong klik. Menapa malih, kanthi nindakaken punapa, sampeyan nedahaken Google lan mesin telusur sanesipun ingkang sapérangan kaca situs e-commerce panjenengan gadhah wigatos sanget lan amargi kasunyatanipun saged kagayuh kanggé pangguna.

  • Kaca-kaca navigasi tingkat utama

. Padha ngemot mayoritas panguwasa situs sampeyan. Kaca pandhu arah utama e-commerce sampeyan kemungkinan kaca kategori sampeyan. Kanthi mbenerake struktur kaca kasebut, sawijining tingkat panguwasa lumampah saka homepage menyang kaca kategori kanthi nilai luwih dhuwur tinimbang amarga padha nyedhiyakake homepage sing nggawe panguwasa paling dhuwur. Arsitèktur iki menehi kesempatan kanggo ngliwati lalu lintas ing kabeh kategori situs kanthi cara sing padha.

Ing situs arsitèktur arsitèktur e-commerce, kaca panguwaos kapindho sawisé homepage minangka kategori tingkat utama nyimpen. Kanggo nggedhekake wewenang situs lan ningkatake konversi, sampeyan kudu nambah konten sing berkualitas, unik lan relevan menyang kaca kasebut. Kanthi mengkono, sampeyan bakal bisa ngunggahake wewenang kaca subkategori.

  • Kaca subkategori pangembang

sampeyan bisa nambah wewenang saka kaca subkategori. Kanggo tuwuh panguwasa subkategori, sampeyan kudu ngleksanakake metode arsitèktur sing padha kanggo kaca kategori perbaikan. Sampeyan kudu nggawe isi sing cedhak karo kaca utama e-commerce, nuduhake yen kaca iki penting kanggo pangguna. Menapa malih, interlinking ing isi kaca subkategori ngasilaken kathah cara kangge pangguna ugi kangge bot Google mangertos panyambungan lan relevansi satunggal kaliyan satunggalipun.

December 22, 2017