Back to Question Center
0

Aku pengin mindhah situs webku munggah ing Google: bakal nelusuri optimisasi mbantu aku?

1 answers:

Ing jaman saiki, luwih akeh wong wani ngluncurake bisnis online sing padha ngerti babagan kesempatan sing ora kaetung saka spek pemasaran digital. Nglakoni bisnis online ndadekake wong bebas saka karya kantor sing kuwat, nyedhiyakake dhuwit; kamardikan lan kemampuan kanggo netepake aturan sampeyan dhewe.

website google search optimization

Nanging, luwih asring tinimbang ora, pamilik situs web duweni asil sing ora apik. Ayo padha mbayangno yen sampeyan wis nggawe situs web sing dirancang, nglakoni kampanye iklan, lan liya-liyane. Nanging, asil sampeyan arang banget - rote uhren. Panggonan langka sampeyan ora bisa dadi pelanggan. Sayange, aliran lalu lintas sing kurang berarti kanggo mesin lan pangguna sing situs sampeyan ora biso dipercoyo. Mulane padha mung nyoba nggolek situs liyane ing niche sampeyan.

Carane bantuan pelanggan potensial sampeyan nemokake situs sampeyan? Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake sawetara cara sing dibuktikake carane nambah situs web optimasi mesin telusur Google.

Off-site SEO: link building strategy

Jus link kualitas saka wewenang domain serves minangka voting rekomendasi lan nggawe pangguna, uga golèk bot, mbayar manungsa waé tartamtu menyang situs. Backlinks minangka indikator paling penting sing nemtokake peringkat panelusuran situs sampeyan. Sampeyan kudu miwiti kampanye bangunan link sanalika bisa minangka proses wektu sing nyebabake asil pisanan ing sasi. Buntut panelusuran mbutuhake wektu kanggo ngisi kabeh pranala menyang situs sampeyan lan nggawe koreksi kanggo algoritma kasebut.

Ing bangunan link, sampeyan kudu menehi perhatian tartamtu kanggo kualitas pranala, nanging ora kanggo jumlah sing. Sawetara sumber sing pinunjul saka sumber lan sumber sing ora ana hubungane bakal nurunake rangking sampeyan. Aku maringi pitutur supaya sampeyan ora bisa nggunakake teknik SEO sing kaya mengkono minangka tautan tuku lan pranala tani. Tautan siji saka sumber wewenang lan biso dipercoyo bakal menehi sampeyan kaping pirang-pirang entuk manfaat luwih saka atusan pranala saka kualitas situs langgeng siji-dina.

Kanggo nindakake kampanye bangunan link sing menang, aku menehi saran nggawe blog ing ngendi sampeyan bisa nyithak informasi kualitas sing bisa digunakake dening saben pangguna antara liya. Menapa malih, punika minangka ide ingkang sae kangge ningkataken publisher majalah online lan ngimplementasikan program afiliasi ingkang benten.

website google seo

SEO situs: nambah kacepetan loading situs web

Ing kasus-kasus sing paling umum, pangguna dadi frustasi yen kudu ngenteni nalika sawijining kaca kudu diunggah periode pungkasan. Paling cedhak padha nutup situs web lan nerusake. Panguwasa optimisasi cilik iki bisa nimbulaké masalah sing penting lan bakal ngilangi klien sampeyan. Yen situs sampeyan mbukak alon, ora bakal dhuwur ing mesin telusuran. Wektu website sing nyukupi entuk telung detik. Kanthi saben detik tambahan, tingkat bouncing sampeyan tambah. Mulane sampeyan kudu mbenakake desain situs web lan kode HTML. Webmaster menehi saran ngilangake desain lampu kilat sing njupuk alon. Menapa malih, sampeyan kedah nyederhanakan pandhu arah situs web lan nyopot sadaya kaca ingkang boten kasedhiya. Sampeyan bisa mriksa wektu mbukak kaca kanthi alat gratis Google - Test Kacepetan.

December 22, 2017