Back to Question Center
0

Carane aku bisa nggawe kategori SEO ing blog?

1 answers:

Pamilik situs nggawe blog kanggo nambah peringkat website lan narik kawigaten luwih akeh situs web. Yen sampeyan nggawe blog, sampeyan bakal kepengin weruh pelanggan potensial lan nemokake situs kasebut. Menapa malih, sampeyan uga pengin pengunjung situs web kanggo bisa mirsani kiriman sing mentas diterbitake ing blog sampeyan. Ana kesempatan sing apik kanggo ngubah pengunjung anyar menyang pembaca biasa blog sampeyan. Isi sing digawe karo sabar lan ngati-ati ora bakal didhelikake ing blog sawise mung maca saka pemirsa. Konten sing mentas diterbitake uga bisa digunakake kanggo pelanggan lan pembaca. Mulane kudu tansah urip lan katon kanggo kabeh wong. Kanggo nglakoni mangkono, sampeyan kudu dibagi blog sampeyan menyang kategori optimized. Iku bakal mbantu loro pembaca potensial lan bot-bot nelusur kabeh isi situs lan nambah pangkat blog sampeyan ing Google. Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake sawetara informasi penting babagan ngategorikake blog sampeyan supaya bisa nggayuh peringkat ing Google.

seo categories

Nalika sampeyan ora duwe kategori

Ana akeh blogger sing terus-terusan nggawe isi anyar,. Ing tangan siji, dheweke pancen bener amarga terus nambah informasi sing unik lan terkenal ing situs web. Ing sisih liyane, sampeyan ora menehi kesempatan kanggo pembaca blog anyar kanggo nyekel bukti sing cocog saka isi sampeyan sing durung diterbitake. Kiriman sampeyan koyone ditulis mung bisa diwaca mung sapisan. Yen sampeyan ora duwe tag lan pranala saka siji artikel menyang liyane, sampeyan mung bakal kelangan lalu lintas. Menapa malih, sampeyan tambah akeh pangguna ing blog sampeyan, nggawe dheweke nggulung menyang arsip. Iku nuduhake kanggo pangguna yen isi lawas sampeyan ora ana guna kanggo maca lan kanggo nggoleki bot sing ora nggawe pangertene kanggo ngisi kasebut maneh. Ngapikake kegunaan blog sampeyan kanthi nyipta kategori konten

Kanggo ngoptimalake optimasi search engine blog, priksa manawa pengunjung bisa kanthi gampang nggoleki kategori blog lan kaca lan bisa nemokake apa sing dibutuhake ing menit. Blogger sampeyan bakal diwenehi dhaptar artikel sing ana ing situs sampeyan kanthi saran apa bahan liyane sing bisa diwaca gegandhengan karo topik tartamtu. Menapa malih, hirarki tertib blog sampeyan, bakal menehi kesempatan marang pembaca reguler kanggo maca ulang isi sing luwih lawas lan contone mbandhingake karo sing anyar.

blog and seo

Carane nggawe kategori blog nyumbang blog Sampeyan SEO

Blog apik-terstruktur uga ono gunane kanggo optimasi search engine. Ing saperangan kasus, blogger alamat topik sing padha ing postingan sing beda-beda. Kanthi mengkono, padha nyasarake kanggo istilah sing padha. Ing tembung liya, blogger bisa bersaing karo isi dhewe kanggo posisi sing luwih dhuwur ing Google. Ora nggawa apa-apa kanggo blog saka sisih optimasi search engine. Yen sampeyan nggawe kaca kategori lan ngandhani kabeh artikel topik sing gegandhengan menyang kategori padha, bakal ngidini kategori blog kanggo nampa lalu lintas sing luwih ditargetake saka mesin telusur.

December 22, 2017
Carane aku bisa nggawe kategori SEO ing blog?
Reply