Back to Question Center
0

Tip tip cara nggawe kaca landing SEO-ramah?

1 answers:

Iku ora tugas gampang kanggo ngowahi lalu lintas panelusuran kadhemen. Saiki, saben pangguna sing nganakaké pitakon tartamtu ing Google nampa sawetara situs web sing duwé pranala menyang kabeh sing nyoba ngobrol karo wong liya.Pilihan gedhe iki wis rumit prosès promosi bisnis online - mysql gratis. Sawetara pedagang online ninggalake ing hedgerow tanpa keuntungan cilik utawa cilik saka bisnis online.

how to do a landing page

Kanggo nyegah kesalahane ing awal, sampeyan kudu sinau carane nggawe kaca kebangkrutan kanthi cara sing paling apik. Yen sampeyan ora pengin kedhaftar ngunjungi kaca sampeyan, sampeyan kudu nggawe tindakan nalika kedadeyan menyang kaca. Mulane sampeyan kudu nggawe kaca kebangkrutan gampang digunakake lan melu.

Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake cara kerja sing bisa nggawe kaca kebangkrutan sing apik lan dioptimalake kanggo SEO.

Must-have landing page elements

  • Panggilan kanggo tindakan

Panggilan kanggo tumindak minangka bagean integral saka sembarang kualitas Kaca dhasar sing digawe. Pelanggan potensial sampeyan kudu nampa panuntun dhumateng apa sing kudu dilakoni lan apa persis produk utawa layanan sampeyan bisa mbantu supaya urip luwih apik. Liwat telpon kanggo sinyal tumindak, sampeyan menehi pitutur marang pengunjung situs web apa sing kudu dilakoni. Umpamane, "toko saiki," "supaya," "nelpon sapunika," "langganan" lan sateruse.

Iki sinyal panggilan-kanggo-tindakan bakal mindhah pengunjung situs web sampeyan liwat corong konversi sampeyan. Mulane sampeyan kudu menehi pituduh sing jelas lan tepat apa sing kudu dilakoni sabanjure ing situs sampeyan. Ora disaranake kanggo nyelehake akeh panggilan tumindak ing kaca kebangkrutan sampeyan bisa mangerteni pangguna saka informasi utami. Priksa manawa telpon kanggo tumindak aksi ditampilake paling sethithik sepisan ing distrik visual, katon ing tengah-tengah kaca. Yen isi diselehake ing sangisore lambang, baleni maneh wektu telpon kanggo tumindak. Penawaran Umum

Umumé, penawaran sing sampeyan menehi menyang pelanggan ing ijol-ijolan kanggo njupuk kanggo nindakake apa sing dikarepake. Saran tartamtu minangka bagean sing ora bisa dipungkiri ing sembarang kaca kebangkrutan. Proposal sampeyan bakal nggawe keputusan tuku pelanggan. Bisa uga ana ing bentuk diskon, uji coba gratis, versi produk gratis, whitepaper, utawa hadiah. Kanggo narik pengunjung situs luwih menyang funnel konversi, sampeyan kudu narik kawigaten pangguna karo proposisi unik sing nggawe sumber luwih apik tinimbang pasar niche pesaing. Kanthi mengkono, sampeyan nampa kesempatan kanggo nuduhake pelanggan potensial sampeyan babagan layanan lan carane bisa entuk manfaat. Kayata, agensi konsultasi bisa menehi pangguna karo konsultasi gratis sing pertama, yaiku, ing kasunyatan, rapat kanggo nggambarake carane wong bisa entuk manfaat saka kerja sama karo perusahaan iki.

December 22, 2017