Back to Question Center
0

Optimasi mesin telusuran lan panyerahan: loro konsep iki ora bisa dipisahake?

1 answers:

Inggih, manawa ana hubungan spesifik antarane optimasi lan panrapan search engine. Nanging loro konsep iki pancen ora bisa dipisahake? Aku ora ngerti. Kanggo luwih tepat, loro-lorone padha ora bisa dipisahake. Nanging wektu-wektu kasebut liwati - arredo urbano giochi bambini. Ing kasunyatane, sawetara taun kepungkur ana titik kabutuhan kanggo optimasi mesin telusuran lan pengajuan ing tangan. Maksudku, strategi SEO sampeyan bisa ditindakake sawisé sampeyan nganakake pengajuan lengkap menyang mesin telusur khusus (i. e. , sampeyan menehi kabar individu, ngandhani Google utawa Bing sing situs web sing anyar mentas diluncurake siap kanggo indeksasi).

search engine optimization and submission

Nanging saiki optimasi mesin pencari lan prosedur pengajuan iku beda-beda. Maksudku, nalika konsep pusat SEO tetep padha, penyerahan dhewe saiki wis rampung kanthi cara sing standar utawa bakal kanthi cara didhasarake. Sawise kabeh, kabeh sing perlu babagan pengajuan mung nggawe priksa kanggo indeksasi lengkap dening mesin telusur.

Prosedur kasebut ora tau diwenehi kamar kanggo apa wae kaya "njaluk" utawa "ngandani" mesin sing pengin, umpamane, kanggo ditingkat luwih dhuwur kanggo sawetara kata kunci tartamtu. Ing kasunyatan, ora ana cara kanggo meksa mesin kanggo nyakup kaca-kaca menyang ndhuwur-10, utawa posisi liyane ing asil panelusuran (paling ora, tanpa ngrusak pedoman kanthi nggunakake teknik Black-Hat SEO utawa sembarang rencana ilegal sing beda-beda kanggo ngapikake algoritma panelusuran sing). Mung kanggo kesempurnaan, kita bisa mengaruhi posisi peringkat kaca tartamtu kanthi nglamar iklan bayar saben-klik, supaya ditampilake ing daptar mbayar pisanan ing ndhuwur. Nanging, akèh-akèhé kedhaftar bakal kasil minggat karo dhaptar mlebu organik.

Dadi, ayo bali menyang topik kanggo njupuk putusan final ing optimasi search engine lan pengajuan. Sawise maneh, prosedur panatur manual bisa digunakake mung kanggo menehi sinyal yen kaca anyar sampeyan wis siap kanggo indeks dening crawler. Lan saiki kanthi otomatis saklawasé kahanan apa wae. Kanggo mriksa metu, lan priksa manawa kaca sampeyan kasil ditemokake dening mesin telusur, kabeh sing perlu kanggo pindhah menyang baris panelusuran ngisi karo URL ngarep situs web (contone, www. YouHomePage. com). Mangkono, yen sampeyan ndeleng kaca sing ditampilake ing daftar golèk, kabeh prayoga. Dadi, sampeyan bakal weruh situs web sampeyan isih bakal diindeks dening Google, sanajan sampeyan ora nindakake apa-apa, maksimal rong minggu. Sawise kabeh, indeksasi lengkap (mesthine, gumantung ing jumlah kaca web sampeyan) njupuk watara seminggu utawa luwih.

seo and submission

Kesimpulan

Elinga manawa ana prosedur liyane, piye wae disebut "submission" search engine. Maksudku nggawe akun kaca bisnis ing Google. Tujuan prosedur iki yaiku nyediakake sawetara keuntungan peringkat liwat mbangun kepercayaan lan pengakuan sing luwih apik saka mesin telusur. Nanging, wong nganggep yen ngrampungake langganan ing Google+ isih bisa nuntut proses indeksasi sing cepet banget.

December 22, 2017