Back to Question Center
0

Apa cara paling apik kanggo SEO on-page kanggo toko online?

1 answers:

Sadurunge kita miwiti nelusuri cara paling apik kanggo nangani SEO on-page kanggo toko online, ayo nduwe tampilan ringkes ing dasar banget. Kaping pisanan, ana rong bidang Search Engine Optimization. Off-page SEO stands for kabeh tumindak sampeyan njupuk ing panggenan liya ing situs web liyane kanggo nggayuh peringkatmu (link bangunan, blogging tamu, nggawe posting ing forum lan platform sosial liyane). Menimbang SEO ing situs web online, khususé, sampeyan kudu bisa nyithak kaca sing luwih dhuwur ing SERPs Google.

seo for online store

Paling umum, apa wae cara off-page SEO kudu didhisiki dening karya optimasi panelusuran ing kaca. Lan pitakonan sampeyan cukup prayoga, amarga tansah ana prioritas sing tepat kanggo ngrampungake SEO ing situs web online kanthi cepet - high pr wiki backlinks. Cukup kanggo nggawe Google nuduhake situs web sampeyan kanthi langsung ing ngarep pemirsa target. Sawise kabeh, goal utama optimasi panelusuran ing kaca iki yaiku kanggo bantuan Google mangerteni saben unsur kaca web, kayata isi dhewe, gambar, irah-irahan, etc.

Mangkono, wektu iku kudu sawetara tips dhasar lan diwiwiti karo on-page SEO kanggo toko online. Punika dasaripun, ingkang kedah dipundamel utami lan utami:

  • Target Target

Sadurunge tindakan liya, sampeyan kudu milih tengen tembung kunci. Mangkono, pilih ora mung tembung kunci paling relevan nanging isih paling competitive lan frase tombol sing klien potensial sampeyan luwih cenderung kanggo diselehake ing Google search bar. Sawise sampeyan wis nggawe dhaptar utama tembung kunci, pungkasane sampeyan bisa nerusake nggunakake situs web SEO kanggo nyimpen barang online.

  • Menulis Konten

Sabanjure nerangake optimasi isi, lan ora rumit kaya sampeyan uga mikir. Cukup diwenehi tandha manawa sampeyan nggarap manungsa sejati, ora mesin telik kaya Google. Dadi, njaga tulisan isi sampeyan minangka alam lan pangguna sing gampang. Uga, ora tau nyetel tembung kunci target kanthi acak, lan ora tau nyiksa kanthi ngleburake isi kaca isi sampeyan kanggo njaga kapadhetan kunci.

  • Konten Visual

Sawise isi teks dianjurake, wekdal wektu kanggo menehi perhatian sing luwih bener menyang kaca web visual. Bab iki ora Google, utawa liyane mesin telusur (kayata Bing, utawa Yahoo) ora bisa "maca" utawa "mangertos" gambar kasebut utawa bisa uga barang sing diarani grafis. Dadi, dealing karo on-page SEO kanggo nyimpen online ora lali nulis sawetara deskriptif Alt Text sing unik kanggo saben gambar sing di-host ing kaca web. Mengkono, saben unsur grafis saka katalog utawa daftar kasedhiyan bakal diindeks kanthi apik dening mesin telusuran. Menapa malih, sing bakal dadi cara sing apik kanggo nyakup sawetara tembung kunci, jeneng merek, utawa label produk uga. Optimization Mobile

Ing pungkasan, lebet toko online kanthi optimasi mobile. Maksudku kene sing sampeyan kudu tansah eling sing menehi pengalaman banget-portabel banget pengalaman pengguna iku antarane prioritas utama sampeyan. Ora mung liwat setengah saka potensial panuku sampeyan nggoleki ing Smartphone lan tablet, nanging amarga Google wis ngasilake saiki peringkat sing luwih dhuwur ing SERPs kanggo responsif seluler sing apik. Dadi, manawa sampeyan duwe short-term sing optimal ing piranti portabel. Optimasi mobile iku kudu.

December 22, 2017