Back to Question Center
0

Apa kaca asil Google digawe saka?

1 answers:

Saiki, industri panelusuran digital wis sukses ngembangake papan reklame online global, ing ngendi kita bisa nemokake produk utawa layanan apa wae sing perlu saben dina. Lan akèh-akèhé kita kenal karo papan reklame kaya industri raksasa, uga dikenal minangka kaca asil Google, utawa Search Engine Results Page (SERP) dadi luwih tepat.

google results page

Nanging, kaca asil Google iku soko luwih lengkap tinimbang kaca karo jawaban sing nanggapi panjalase nggoleki (kayata query tembung kunci). Nyithakake ing basa Inggris, iku salah siji saka emas sing kebak kesempatan sing ora bisa dienggo kanggo kabeh wong: pengguna rata-rata, penyedia layanan, manufaktur, pengecer, pedagang, lan liya-liyane. Sanadyan, kanggo nggunake kesempatan kasebut gedhe, salah sijine kudu mangerteni aturan utama game gedhe kasebut. Maksudku ing kene tata letak kaca Google nduweni kaluwihan lan piranti sing digunakake dening saben pemasar modern.

Dadi, apa sing kudu kita mangerteni babagan SERP kanggo terus obah munggah-kanggo-tanggal? Ayo ndeleng telung komponen utama Google kaca asil:

  1. Hasil panelusuran sing dibayar (PPC iklan)
  2. Hasil panelusuran lokal (a. k. a. Google My Business)
  3. Hasil panelusuran organik

Pambayaran ditrapake

promosi online muncul ing bagean khusus ing ndhuwur SERPs. Siji tangan, panelusuran sing dibayar Google bisa nyedhiyakake solusi sing meh langsung kanggo saben pemikirane. Ing liya, panelusuran mbayar nawakake ROI apik kanggo pamilik bisnis. Mesthine, manawa kampanye promosi digital sing dikelola kanthi bener. Iklan telusur sing dibayar bisa diluncurake lan diatur kanthi manual ing Google AdWords. Lan ana rong cara dasar iklan bayar per klik ing panelusuran Google:

Iklan teks PPC asli mesthi ditampilake ing kaca asil Google kanthi singkatan ikon "Ad" sing ijo supaya bisa diidentifikasi minangka iklan.

Iklan ku Google bisa katon kanthi rong cara - salah siji ing sisih tengen kaca asil utawa ing baris ndhuwur SERP. Iklan tuku tansah ditampilake label "Disponsori" supaya bisa gampang diverifikasi dening pemasar.

Panelusuran lokal

Hasil panelusuran lokal umum ditampilake nalika pangguna lagi nggoleki produk utawa layanan ing tangan sing ditawan. Hasil lokal biasane ditampilake ing rong cara - liwat listing lokal (potongan peta sing didukung karo sakumpulan telung bisnis), utawa karo daftar Knowledge Graph (snapshot kanthi kabeh data sing kasedhiya ing saben bisnis lokal).

Panelusuran organik

Asil panelusuran organik sing murni hasil alami, sing ana peringkat lan kadhaptar sacara ketat miturut relevansi marang pangguna nelusur panjalukan kanthi masang menyang baris ngetik Google. Mangkono, dhaptar search organik (tansah ora dibayar, paling ora langsung) ditingkat kanthi tundhuk 200 faktor peringkat sing dipigunakaké déning algoritma pencarian canggih Google kanggo evaluasi lengkap kanggo nyedhiyakake kaputusan final peringkat.

Kabeh iki faktor peringkat dikontrol dening konsep sing wiyar saka Search Engine Optimization (SEO). Paling umum, upaya utamané SEO dikonsentrasi kanggo nyopot lalu lintas sing luwih organik menyang situs web, ningkatake visibilitas online kanggo asil telusuran sing ora dibayar. Mulane, target SEO global tetep kabeh padha - bangunan, nyetel, lan njaga kaca web sing bakal gampang dimangerteni dening mesin telusuran, lan pangguna urip.

December 22, 2017
Apa kaca asil Google digawe saka?
Reply