Back to Question Center
0

Apa optimasi domain SEO nyata?

1 answers:

Ya, bener. Optimasi Domain SEO malah luwih nyata, sing gratis kanggo milih lan ngatur jeneng domain situs web sing bisa mbantu sampeyan entuk maksimal saka Search Engine Optimization. Miturut tes sing paling anyar, optimasi SEO domain ora nyebabake visibilitas online saben kaca web. Nanging carane? Lan apa missteps paling awon sing kudu nyingkirake kabeh biaya? Punika ingkang kedah panjenengan tingali - racing hats for women. Sadurunge apa-apa, extension domain jeneng sampeyan utawa Top-Level Domain (TLD) ora masalah. Ora perlu ngandhani yen TLDs dot-com saiki iki ekstensi domain sing paling populer ditemokake ing saindenging Web. Kanggo aku, aku mung ngetutake. Ing bab iku TLD ora duwe impact, utawa paling ora langsung pengaruh negatif ing rangking kaca web sampeyan ing SERPs. Dadi, ngapa ora milih apa-apa, contone, dot-biz utawa dot-us? Apa manawa bisa uga dadi akeh keuntungan tartamtu sing teka karo saben?

Nanging ing kene ana ati-ati - sawetara ekstensi domain asring digandhengake karo spamming utawa scamming activities (paling umum dot-biz kaca diakoni minangka kualitas rendah, lan kanthi mangkono situs kanthi peringkat rendah). Mulane dealing karo sembarang TLDs atipikal bisa uga impact rangkeng sampeyan karo wektu. Sawise kabeh, ora perlu sijine proyek online kanthi risiko wiwit awal. Rau aman lan milih rute paling gampang kanggo pindhah.

  • supaya ora duwe digit ing jeneng domain kanthi rong alasan: nomer salah ejaan utawa panggunaan salah sawijining angka nyebabake pengalaman panganggo sing sampurna, nalika tokoh sing diinstal ing jeneng domain kadhangkala bisa diakui dening mesin telusur minangka sinyal peringkat negatif;
  • lali nganggo sembarang tembung sing salah ejaane internasional, senadyan dadi solusi sing kreatif kanggo wiwitan sampeyan. Loro-lorone saka SEO dhewe, ngirimke akeh kebingungan ing kabar singkat bakal nggawe samubarang kabeh luwih elek;
  • ora nyoba kanggo milih jeneng domain sing cocog banget. Maksudku sing nggoleki paling apik kanggo entuk jeneng domain sing digawe saka tembung kunci long-buntut utawa tembung kunci sing paling cocog iku idea sing elek banget. Mung amarga rencana iki dicekal dening Google sithik 2012, lan ora bisa digunakake maneh, paling sithik kanggo nyedhiyakake posisi sing luwih dhuwur ing asil panelusuran;

seo domain

  • Nggabungake pirang-pirang tembung kanggo mbentuk sing luwih anyar iku gagasan apik, utamané nalika didukung jeneng merek bisnis sampeyan. Mengkono, pangangkah singa saka lalu lintas situs web sampeyan bakal langsung di rootake saka pandhu arah panelusuran. Saka siji tangan - considering sing pelanggan ngelingi bisnis sampeyan kanthi jeneng merek. Nanging, saka tangan liyane, priksa manawa kombinasi sing anyar gawe anyar ora mungkin disalahkake utawa nggawe raos salah;
  • supaya hyphens yen bisa. Sanajan hipnotis sing bener mlaku kanthi jero subdhisi URL, panggunaane adoh ora patut kanggo jeneng domain. Ayo dadi ngadhepi iku - ana tansah kakehan banget nalika nerangake hiphens kanggo jeneng domain nyata;
  • luwih cendhek jeneng domain, luwih apik. Cukup simpen jeneng domain sampeyan ing 15 karakter, lan ora tau pindhah.

December 22, 2017