Back to Question Center
0

Carane njaluk pangoptimal SEO kanggo toko online?

1 answers:

Yen sampeyan mlaku situs web e-commerce, sampeyan mesthi ngerti yen homepage apik minangka bagian penting saka sukses bisnis online. Halaman utama serves minangka kertu bisnis ing bisnis lan bisa uga narik kawigaten pangguna saka panelusuran utawa ndadekake dheweke bali menyang asil panelusuran kanggo informasi luwih lengkap. Mulane homepage sampeyan kudu disenengi ramah lan ramah mesin. Antarmuka sing dirancang kualitas kudu njawab pitakonan ing ngisor iki:

  • Apa merek sampeyan?
  • Apa sampeyan sade?
  • Kadospundi panganggé pangguna entuk manfaat saking produk utawa layanan sampeyan?
  • Cara ngurutake produk sampeyan kanthi jumlah klik paling ora?

seo optimizer online

Kabeh kudu jelas kanggo pelanggan potensial sampeyan. Yen ora, sampeyan bakal ngunggahake tingkat bounce situs lan nambah pengalaman pengunjung situs web karo situs sampeyan.

Apamaneh, mesin telusur kanthi gampang kudu nyusup situs web lan ngekstrak saka kabeh informasi penting kayata alamat fisik perusahaan, informasi kontak, lan deskripsi produk.

Alasan kanggo ngurus situs keramahane situs web SEO

Tanpa diragukan, homepage minangka kaca sing paling kerep dibukak ing situs sampeyan, sanajan ora disetel minangka kaca kebayar kanggo bayar saben -klik iklan kampanye. Kaca iki minangka pangguna sing bisa nyambung menyang artikel kasebut. Iku kaca sing mbantu kedhaftar kanggo ngadili apa padha kudu kerjo bareng karo sampeyan utawa ora. Menapa malih, homepage nggambaraken domain sampeyan ing SERP, lan manawi boten dipunoptimalaken utawi dipun desain kanthi kurang, sampeyan boten badhe saged ing TOP.

Supaya SEO optimizers bisa nambah situs web online?

Kampanye optimasi homepage kudu dipérang dadi rong tahapan. Tahap kapisan yaiku optimasi on-page, lan bagian liya minangka proses optimasi pangguna. Situs web sing wis dioptimalake kudu nglebokake jinis optimasi kasebut.

Minangka pengalaman panganggo sing positif karo situs sampeyan iku faktor peringkat signifikan, ayo miwiti kanthi optimisasi homepage kanggo pelanggan potensial kita. Minangka kasebut ing paragraf sadurungé, homepage sampeyan kudu nyedhiyani pengunjung situs web kanthi kabeh informasi sing dibutuhake babagan bisnis sampeyan. Kanggo entuk gol iki, sampeyan kudu menehi perhatian khusus kanggo desain lan struktur homepage.

seo optimizers

Perkara pisanan sing kudu ditimbang yaiku ing ndhuwur isi potret. Isi iki katon kanggo pelanggan potensial nalika padha mung mbukak situs tanpa nggulung menyang ngisor. Isi iki ndadekake kesan pisanan babagan situs lan perusahaan ing umum. Mulane sampeyan kudu nganjurake pangguna supaya luwih jero menyang situs kanthi bantuan kasebut. Ndhuwur isi mlebuk kudu nyakup logo situs web, informasi kontak, menu sing wis disusun, nelpon tumindak, promosi, pranala menyang keranjang belanja.

Sampeyan bisa mriksa carane fitur-fitur kasebut digunakake kanggo laku, nganakake analisis kompetitif. Nggolek liwat situs web pesaing sampeyan, sampeyan bakal ngerti carane prinsip-prinsip iki bisa digarap lan nggambar sawetara teknik migunani sing bisa digunakake ing praktik.

December 22, 2017
Carane njaluk pangoptimal SEO kanggo toko online?
Reply