Back to Question Center
0

Apa Cara Nyetir Lalu Lintas SEO?

1 answers:

Ana telung jinis lalu lintas situs web: Paid, Sosial, lan SEO. Artikel iki nyedhiyakake kanggo hacks lalu lintas SEO mung. Dina iki, aku bakal menehi sampeyan tips migunani sing bakal mbantu ngedongkrak nomer web sampeyan - how solar pv inverter works.

Ngerti sumber lalu lintas

Sadurunge nindakake owah-owahan ing situs sampeyan utawa nerapake strategi pemasaran anyar, sampeyan kudu ngenali carane wong nemokake sumber sampeyan. Nggoleki sing cepet ing Analytics lan entuk jawaban kanggo pitakonan ing ngisor iki:

  • Unggah-unggahan kunci apa wong biasane ngetik menyang bar telusuran Google kanggo nemokake website sampeyan;
  • Apa sumber daya pengguna sing ngeklik saka kanggo nampa ing situs web sampeyan;
  • Apa kaca ing situs sampeyan paling kerep dibukak lan bisa diklik;

Iki telung aspek utamané mbiyantu nerusake strategi optimasi search engine.

Pilih tembung kunci kanthi ati-ati

Nalika nerangake milih tembung kunci, penting kanggo ngenali manawa sampeyan pengin mimpin wong menyang situs sampeyan. Mbok, iki bakal kalebu produk utawa layanan sing sampeyan jual. Yen sampeyan bisnis lokal, mesthekake yen tembung kunci kalebu jeneng kutha sampeyan.

Nginvestasi wektu ing riset tembung kunci. Ngemut dhaptar frase tombol klien potensial sampeyan nggoleki. Sawise sampeyan rampung karo sing, ngleksanakake ing saben kaca situs sampeyan ing salinan kasebut.

Nggabungake tembung kunci menyang isi kanthi alami

Hindari kata kunci stuffing. Aja spam teks karo akeh tembung kunci. Sadurunge nyebarake artikel sampeyan, maca kanthi cepet - sampeyan kudu bisa maca artikel sampeyan ora kaya swara sing ditulis. Ahli semalt nganjurake nambah tembung kunci ing wilayah sabanjure:

  • Tag judhul kaca;
  • Judhul artikel;
  • Meta deskripsi;
  • Paragraf pisanan saka isi sampeyan;
  • Salinan lan teks anchor saksine. Gunakake Judhul lan Deskripsi

    Nggawe judul utawa deskripsi SEO-seo cara liya kanggo nambah lalu lintas situs web. Priksa manawa sampeyan ngisi judhul lan deskripsi kanggo saben kaca amarga iku katon ing asil panelusuran. Judhul lan deskripsi sing disedhiyakake ngidini pangguna nggawe pilihan sing cepet babagan situs sampeyan nyedhiyakake apa sing dienggo.

    Ngoptimalake blog kanggo SEO

    Blog Sampeyan liya panggonan sing perlu SEO. Kabar gedhe iku blog sampeyan malah luwih gampang kanggo ngoptimalake kanggo SEO amarga sampeyan nggawe stream isi, saben pusat ing saindhenging konsep siji. Sijine tembung kunci ing kiriman blog nanging matesi saben kirim kanggo 1-2 supaya ora kakehan.

    website traffic

    Njupuk kauntungan saka Call-to-Actions to-action minangka elemen penting saka program marketing apa wae sing efektif. Pakar SEO ngomong ora ana apa-apa minangka kampanye marketing sukses kejaba ana CTA sing kuat. Kalebu telpon-to-action mbantu pembaca mangerteni apa sing arep ditindakake, apa sing: langganan dhaptar, kontak sampeyan, utawa tuku dhuwit. Apa maneh, CTA iku cara liyane sing bisa nyetir lalu lintas SEO luwih menyang situs web sampeyan.

    Summing-up

    SEO terus saya ganti. Kanthi saben algoritma Google, aturan bisa diganti kanthi cepet. Ndhudhukna tren SEO bakal mbantu sampeyan tetep ing ndhuwur asil panelusuran Google. Sinau tips SEO ndhuwur kasebut tumindak saiki lan ndeleng apa sing kedadeyan ing lalu lintas situs web.

December 22, 2017