Back to Question Center
0

Carane nggawe deskripsi produk sing ramah SEO?

1 answers:

Ana ngapusi sing rada umum babagan nggawe deskripsi produk sing ramah SEO. Ing kasunyatan, akeh pedagang online wong anyar sing percaya manawa nggunakake platform e-commerce sing populer kanggo dhaptar ratusan produk bakal cukup kanggo nggedhekake stabilitas lalu lintas ing lalu lintas. Sayange, saran iki ora ana hubungane karo toko online sing sukses.

seo product descriptions

Bebener iki yaiku nglakoni optimisasi sing bener kanggo situs web e-commerce biasane mbuktekaken dadi luwih angel, tinimbang apa wae SEO standar dianggo kanggo situs web sing paling gampang utawa blog teka nganti 10-kaca. Maksudku, ngepasi ratusan utawa malah ewu deskripsi produk SEO yaiku masalah optimasi inti kanggo saben bisnis e-commerce, uga asring diiringi akeh masalah sing bisa kanthi cepet nggawa panggabungan singa saka pengusaha online dadi frustrasi - in home care insurance companies. Ing ngisor iki aku bakal nerangake carane nggawe deskripsi produk sing luwih efisien SEO. Aku pracaya tugas bisa rampung kanthi cara sing paling apik kanthi mung nyegah kesalahan pangoptimal sing paling kerep didhaptar ing ngisor iki.

Adhedhasar pengalaman saya, pratelan sing ora lengkap utawa cendhak banget kanggo produk sampeyan biasane nilarake kemungkinan nol nganti listing sampeyan bakal ditampilake ing antarane 10 asil telusuran paling apik. Malah yen sampeyan ngatasi utamane karo pitakon frekuensi rendah (e. g. , kanggo toko hadiah online, lan toko sandhang khusus), nambahake gambaran swara kanggo saben kaca produk minangka trek mung sing kudu digarap wiwit saka awal.

Nyatane, isi sing luwih unik lan lengkap sing duwe, kemungkinan sing luwih apik ditampilake dening mesin telusur kanggo peringkat luwih dhuwur. Mesthine, konten visual bisa ngomongake sewu tembung, nanging kudu ngadhepi - mesin sing ora bisa maca "utawa" ngerti "gambar. Dadi, ide dhasar kasebut yaiku nduwe deskripsi produk sing unik lan relevan SEO, sing kudu ngluwihi cacahing tembung gaib paling umum (mung mriksa ing Web kanggo sawetara daftar sing sebanding kanggo menehi wawasan sing perlu). Mengkono, elinga titik peluru ing ngisor iki:

  • Aja tumindak kaya peniru. Yen ora, sampeyan bakal entuk bebaya luwih becik tinimbang apik. Lan skenario sing paling elek kene bisa ngasilake penalti dening mesin pencari.
  • Fokusake isi sing nduweni kualitas dhuwur kanggo menehi katrangan produk sing pas lan swara sing ndadekake nilai luwih akeh kanggo para pelanggan potensial. Maksudku, deskripsi produk SEO sampeyan dimaksudkan kanggo mbantu wong nggawe tuku sawise kabeh.
  • Aja lali banget karo dawa isi, ora perlu nggawe deskripsi prodhuk massive, mung kanggo nggenepi. Elingi, akeh isi luwih cenderung nyebabake rangking sampeyan, tinimbang menehi dhuwit kanggo konversi tuku.

seo descriptions

Deskripsi produk non-unik

. Duwe isi teks sing ora unik bakal njamin yen kaca web sampeyan ora bakal katon ing ndhuwur asil panelusuran. Ing kasunyatan, deskripsi default kasebut asring banget digunakake dening akeh situs web sing ora sopan kanggo ninggalake bagean teks sing disalin ing wangun asline. Mulane, considering non-uniqueness, Google mung nyaring sing duplikat utawa dibungkus isi lan kick kabeh situs web sing sida mudhun dhaptar peringkat.

Kanggo nggawe samubarang sing luwih elek, deskripsi produk asli saka manufaktur biasane ditulis kanthi cara sing meh ora disebut sing paling laris. Aja ninggalake kaca produk sing dioptimasi paling apik kanggo SEO utawa konten sing disuntikake katon minangka spam saka sudut pandang mesin telusuran. Apa sampeyan duwe komplikasi, umpamane, yen sampeyan mung ora duwe gagasan babagan carane nulis deskripsi produk individu, sampeyan uga nyetel tag meta "ora indeks" khusus ing kaca kasebut. Mengkono, sampeyan bakal netepake upaya SEO sampeyan kanthi apik, tanpa risiko ditarik mudhun daftar peringkat.

Review produk swara

Alami, paling akeh panuku potensial sampeyan bakal weruh sawetara review customer ing produk sampeyan sadurunge nggawe komitmen kanggo tuku. Duwe daftar kaca web sing didhukung kanthi review produk apik bakal ngijini supaya sampeyan ora bakal bisa nglewati bagian sing paling utama saka target pamirsa. Kajaba iku, nandur modal sawetara wektu kanggo njupuk review kaya bisa mbiyantu supaya pangkat luwih dhuwur minangka kaca sing unik dhewe. Sawise kabeh, ndhukung deskripsi produk sing ramah SEO karo review "urip" bisa nggawe mesin telusur bali menyang kaca web luwih kerep, lan kanthi mangkono nambah upaya optimasi search engine ing kabeh.

Ketemu permintaan panelusur

Maksudku kene sing sampeyan uga kudu nimbang permintaan panemunane target audiens nalika ngoptimalake kaca produk. Cukup mikir babagan apa wong paling kamungkinan kanggo ngetik menyang bar telusuran. Mangkono, kerjane kanthi tepat ing header, kaca judhul, URL, lan, mesthine, deskripsi produk-SEO sampeyan. Cukup nggarap barang kasebut, kaya-kaya sampeyan bakal dadi pelanggan potensial nggolek produk tartamtu ing Web. Oke, luwih gampang diucapake tinimbang rampung. Nanging ana sawetara tips kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake panelusuran luwih apik kanggo kaca produk:

  • Nggabungake tag judhul lan judul H1 kanthi jeneng merek lan nomer model.
  • Tambah label alt gambar kanggo saben item isi kaca visual.
  • Aja nggunakke tembung kunci long-buntut sing padha utawa tembung kunci sing padha ing kaca web siji wae, Aja duwe kaca web sing diabaikan karo tembung kunci sing akeh.
  • Aja malah mikir babagan cara alternatif kanggo nampilake isi (kaya iframes). Gambaran teks sampeyan kudu tansah ana ing kaca produk sing arep ditandhani.
  • Nganggo URL "speaking", supaya menehi ringkesan sing resik lan jelas saka saben produk sing sampeyan tindakake. Lali babagan sembarang ID numerik kanthi acak. Nggawe URL unik kanggo halaman sampeyan, saben tembung kunci sing buntut panjang utawa tembung kunci. Mangkene, URL "ngandika" bakal mbantu sampeyan nganggo deskripsi produk sing luwih apik SEO, uga nyedhiyakake pengalaman panganggo sing luwih apik kanthi semantik sing bener lan relevansi sing luwih dhuwur.

on page seo

Closing thoughts

Nggawe, ngurus pangguna urip lan nggawe toko online sing didhukung kanthi deskripsi produk swara, kemungkinan dadi apik kanggo Google uga. Priksa manawa menehi luwih akeh nilai marang pengunjung kanthi nyedhiyakake dhèskripsi produk migunani sing isih migunani, review, pitunjuk, tutorial, etc. Mangkono, Google bakal ngenali manawa kaca web sampeyan panggenan sing bener kanggo ditampilake pangguna liyane sing nggoleki kata kunci sing relevan. Sawise kabeh, aku percaya sing ana titik, apa ora?

December 22, 2017