Back to Question Center
0

Apa manfaat backlinks YouTube kanggo SEO?

1 answers:

YouTube saiki dadi video hosting dipercaya sing diakoni lan ditampilake dening pangguna milyar. Ngewangi wong-wong kanggo nggoleki informasi sing paling pas lan menehi cahya ijo kanggo nuduhake apa wae sing narik kawigatosan marang topik-topik sing dadi kepinteran, YouTube backlinks kanggo SEO bisa dadi alat sing kuat kanggo narik kawigatosan para klien potensial.

Inggih, apa sing bisa luwih alami tinimbang ngirim pangirim saluran langsung menyang kaca bisnis liwat pranala inbound? Lan ana akeh trik dhasar kanggo nggunakke backlinks YouTube kanggo tujuan SEO, kayata nguatake otoritas saluran sampeyan kanggo miwiti entuk pandherek liyane, lan sateruse - modelos de oculos dior.

youtube backlinks seo

Mesthine, bab pisanan sing kudu dilakoni ing kene nggawe konten video sing nggodho lan nggodho. Mesthi, pangembangan video ora kanggo kabeh. Nanging, yen sampeyan kudu nandhang masalah, metu sumber tugas, paling ora nyunting, bisa dadi keputusan sing apik. Ngelingi saiki setengah saka pangguna online nduweni ciri visualisasi sing beda minangka cara sing paling apik kanggo entuk kawruh sing anyar, kesempatan sing apik kanggo backlinks YouTube kanggo SEO isih ditemtokake dening akeh pamilik situs web. Kanggo nggawa cahya ing misteri iki, ing ngisor iki aku bakal nemokake keuntungan paling dhuwur saka backlinks YouTube kanggo SEO lan visibilitas online sing luwih apik. Lan sampeyan bisa nyoba kanggo saluran sampeyan mung diwiwiti kanthi singkat.

1. Sawise sampeyan nggawe saluran YouTube pribadhi, sampeyan bisa miwiti nambahake tautan menyang kabeh isi utama liyane. Isi ing profil umum sampeyan ing YouTube, sampeyan kudu nyakup loro backlink ngadeg kanthi ngrampungake langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Isi kabeh kothak sing disaranake dening "About" tab ing halaman utama saluran sampeyan;
  • Bukak tab "Custom Links" kanggo nyedhiyakake saben pranala sing dibutuhake;
  • Priksa manawa tautan utama sampeyan diisi ing kothak pisanan;
  • Senengake link utama kanthi permanen disetel liwat karya seni saluran ing ngarep saben pengunjung

2. Hosting liyane video tegese akeh luwih kesempatan kanggo entuk manfaat saka pranala YouTube kanggo SEO. Mangkono, gunakake pranata video kanggo nyakup backlinks akeh menyang kaca bisnis sing perlu. Mengkono, Nanging, ora tau nyiksa kanthi jumlah sing cukup kanggo ngindhari panyaring spam. Lan aja lali masang http: // sadurunge pranala supaya tetep bisa diklik lan diakoni Google.

3. Elinga yen kaya deskripsi video, bagean komentar sampeyan iku pilihan liyane kanggo nyakup sawetara backlinks YouTube kanggo SEO. Utawa, mung laku liyane kanggo nyedhaki penonton sing luwih wiyar saka wong sing kasengsem. Mangkono, komentar sampeyan bisa dadi cara cepet lan gampang kanggo kabeh pangguna kanggo nggoleki alamat bali. Sawise kabeh, mlaku saluran YouTube pribadi sing dikuwatake kanthi massal konten video sing dhuwur bakal nyingkirake sampeyan menyang ndhuwur asil gawean organik Google.

youtube seo

. Cukup amarga buta panelusuran ing donya prioritizes informasi sing terkenal, utamané kanthi cara visualisasi video. Minangka asil, sampeyan bakal luwih seneng ningkatake dhuwit, saimbang karo ngembangake otoritas situs bisnis. Nggawe kaca utama lan konten saluran YouTube liyane sing bisa ditemokake liwat panelusuran online, Google bakal duwe apa-apa nanging nindakake situs web langsung kanthi aliran lalu lintas organik organik sing luwih dhuwur.

December 22, 2017