Back to Question Center
0

Carane njaluk lalu lintas web saka Google?

1 answers:

Apa sampeyan nyoba kanggo entuk lalu lintas saka Google nanging ora akeh? Ing artikel iki, aku bakal ngumumake rahasia kiriman situs web sing ditargetake saka Google lan mesin telusur liyane. Kelet rekomendasi ing ngisor iki lan ndeleng apa sing ana ing rangking Google.

how to get web traffic

4 Essentials kanggo Pitulung Sampeyan Njaluk Lalu Lintas Web Saka Google

Keywords

lan katrangan kalebu tembung kunci diangkah kaping pindho utawa kaping pindho - trada casino no deposit bonus.

Mung kanthi nggunakake tembung kunci Google lan mesin telusur liyane bisa ngerti apa situs web sampeyan. Nalika milih tembung kunci, priksa manawa nggambarake bisnis sampeyan. Ngindhari tembung kunci. Pikirake istilah-istilah sing ditemokake klien potensial sampeyan nggunakake nalika ngetik query menyang kotak telusuran. Yen sampeyan ora aran nemtokake apa wae sing bakal ditelusuri, sampeyan bisa ngehake kata kunci saran Google. Sampeyan uga bisa nyewa agensi SEO profesional sing bakal ngenali tembung kunci sing paling cocok kanggo bisnis sampeyan.

Sanalika sampeyan duwe set tembung kunci kanthi target, digunakake kanggo ngoptimalake kaca web luwih apik. Para ahli semat nganjurake sampeyan nggunakake tembung kunci buntut sing dawa ing kabeh situs web - padha peringkat luwih apik ing Google Search.

Gambar Custom

Ayo dadi ngadhepi: paling pengunjung bakal ngliwati artikel sing diisi karo apa wae nanging tembung. Yen artikel ora kalebu gambar, pangguna nganggep mbingungake lan ora kepenak. Mulane, luwih apik kanggo nambah foto, ilustrasi, lan grafis liyane ing kiriman sampeyan. Minangka aturan, gambar minangka pangguna pisanan sing katon ing artikel kasebut. Minangka statistik, yen gambar apik, luwih akeh kedhaftar bakal tetep mriksa teks kasebut.

Nalika ngunggah gambar, iku bisa uga disaranake sampeyan nambahake gambar nganggo tembung kunci minangka jeneng berkas. Uga, nimbang upload foto kasebut, ukurane sing ora ngluwihi 150KB ora mengaruhi kecepatan loading situs. Minangka tujuwan laku, para pengguna luwih seneng ndeleng sumber sing duwe gambar sing diterangake liwat isi sing cocog.

Ngepek Konten

Isi kanggo alesan apa wae. Saben pangguna ngetik sembarang pitakonan menyang kotak telusuran, tugas Google kanggo nyedhiyakake jawaban paling berharga saka kaca sing diindeks. Biasane, kaca sing nduweni kawruh jero babagan topik kasebut bakal dikirim minangka asil sing paling dhuwur. Isi sing relevan yaiku isi sing paling apik wiwit nyengkuyung pengunjung kanggo nuduhake lan menehi komentar. Iki, kanthi nggayuh, nambah lead lan revenue. Cepet crita, terus nganyari situs web karo kiriman seger lan macem. Yen ora, artikel luwih rinci saka pesaing bakal nggawa sampeyan.

Ahli SEO suggest ngasilake 800+ artikel tembung. Kerjane kaya ngisor iki: luwih jero sampeyan mbukak topik, luwih cepet sampeyan ndeleng Google.

Bangunan link

Link bangunan liya cara sing apik siji bisa njaluk lalu lintas web liyane saka mesin telusur. Cukup, bangunan link minangka proses njupuk sumber liyane kanggo ngirim pranala menyang blog utawa situs ing kaca web. Loro struktural bangunan internal lan eksternal nggawe bisnis dadi luwih kompetitif lan nggawe cara luwih cepet. Elingi, situs web dipercaya Google sing duweni pranala saka situs-situs liya sing terkenal.

google traffic

Wrap Up

Kabeh samesthine, nggoleki lalu lintas web saka Google ora angel kaya sepisanan. Terus nyoba nganggo cara kasebut nganti sampeyan bisa nomer siji ing Google.

December 22, 2017